Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automationsteknolog eller lignende søges 981410

Ved Aarhus Universitet Foulum, Institut for Agroøkologi (AGRO), er en stillingen som automationsteknolog eller tilsvarende ledig. Arbejdsområderne er i hovedtræk at passe det elektroniske udstyr, der anvendes i forbindelse med instituttets forsøgsarbejde i mark, væksthuse, laboratorier samt semifieldanlæg. Stillingen er til besættelse 1. september 2018 eller snarest derefter.

AGRO udfører forsøg med landbrugsafgrøder og biomasseafgrøder i mark, semifield, væksthuse, laboratorier og klimakamre. I forbindelse med dette arbejde udføres mange forskellige målinger med sensorer og andet elektronisk udstyr.

Om opgaverne
Stillingen handler primært om vedligehold og udvikling af elektronisk udstyr, som bliver anvendt i markforsøg og i forsøg i semifield, væksthus, laboratorier og klimakamre. Desuden er der elektronisk styring af væksthuse og klimakamre samt tage og vandingsmaskiner i semifieldanlægget, som skal vedligeholdes og opdateres.

Nogle opgaver ligger ved AU Foulum, men der vil også være opgaver, som geografisk ligger spredt i landet dog primært i Jylland. Og en del feltarbejde må påregnes.

Du vil indgå i et team af teknikere, hvor selvstændighed, ansvar og samarbejde på tværs af fagområder er vigtige elementer i processen med at løse opgaverne bedst muligt.

Om dig
Du er uddannet automationsteknolog eller lignende og har meget gerne interesse for landbrug / plantedyrkning. Erfaring med PLC styring er en forudsætning og erfaring med basal elektronik vil være en fordel.

Du kan påtage dig ansvar, arbejde selvstændigt og er omhyggelig med udførelsen af opgaver. Gode samarbejdsevner er afgørende, da du skal indgå i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i sektionen/instituttet, hvor godt humør også værdsættes. Da en del af arbejdet er sæsonbetonet og vejrafhængigt, er det nødvendigt med en fleksibel indstilling til arbejdstider, for at forsøgsarbejdet kan blive udført optimalt.

Vi forventer, du har kørekort og gerne også truckcertifikat. Arbejdet involverer en del computeropgaver, derfor vil computer-flair og kendskab til programmering være nødvendigt.

Grundlæggende engelskkundskaber er en forudsætning, da del af vores studerende og gæsteforskere er udlændinge.

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Du kan læse mere om Institut for Agroøkologi på: http://agro.au.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Driftsleder Jens Bonderup Kjeldsen, tlf. 87157787, e-mail: jens.b.kjeldsen@agro.au.dk
Elektroniktekniker Dennis Villadsen, tlf. 93508452, e-mail: devi@agro.au.dk

Du kan læse mere om Institut for Agroøkologi på: http://agro.au.dk

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for håndværkere i staten.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 01.07.2018

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her