Automekaniker

Team HG AUTO søger lige nu en dygtig mekanikersvend, med godt humør og faglig stolthed samt mindst 5 års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi er et Automester værksted med over 30 år på bagen og er ajourført med den nyeste teknologi, Du skal være klar til en travl hverdag, hvor du har kunderne i fokus og vil levere den bedste kvalitet hver gang. Har du kendskab til VW, Audi, Seat og Skoda vil dette være en fordel, men ikke et must. 

Er du vores nye mekaniker, som har lyst til at arbejde i et team, som konstant er i udvikling indenfor branchen? Kontakt Heinrich for en uforpligtende snak på tlf 40296375, hvis det kunne være noget for dig. Diskretion er en selvfølge. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329940106Phoenix-876dbc2312019-01-10T00:00:00Automekaniker

Team HG AUTO søger lige nu en dygtig mekanikersvend, med godt humør og faglig stolthed samt mindst 5 års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi er et Automester værksted med over 30 år på bagen og er ajourført med den nyeste teknologi, Du skal være klar til en travl hverdag, hvor du har kunderne i fokus og vil levere den bedste kvalitet hver gang. Har du kendskab til VW, Audi, Seat og Skoda vil dette være en fordel, men ikke et must. 

Er du vores nye mekaniker, som har lyst til at arbejde i et team, som konstant er i udvikling indenfor branchen? Kontakt Heinrich for en uforpligtende snak på tlf 40296375, hvis det kunne være noget for dig. Diskretion er en selvfølge. 

Team HG AUTO søger lige nu en dygtig mekanikersvend, med godt humør og faglig stolthed samt mindst 5 års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi er et Automester værksted med over 30 år på bagen og er ajourført med den nyeste teknologi, Du skal være klar til en travl hverdag, hvor du har kunderne i fokus og vil levere den bedste kvalitet hver gang. Har du kendskab til VW, Audi, Seat og Skoda vil dette være en fordel, men ikke et must. Er du vores nye mekaniker, som har lyst til at arbejde i et team, som konstant er i udvikling indenfor branchen? Kontakt Heinrich for en uforpligtende snak på tlf 40296375, hvis det kunne være noget for dig. Diskretion er en selvfølge.11Jobnet876dbc23100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-07T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandFavrskov3432392HG Auto ApS11Holger Danskes Vej 18960Randers SØDKDanmark0
hg@hgauto.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent691852JobNet492863649286361000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=876dbc23https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=876dbc23https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=876dbc23&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=876dbc23&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgMed et job indenfor Industri får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008561Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri360026626Heinrich Grønkjær Nielsenhg@hgauto.dkDKDanmarkDKDanmark329950158Diagnose tekniker søgesRobot Erfaren problemknuser søges til Randers Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor en diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med krævende test- og fejlfindingsopgaver, montering af diverse ekstraudstyr samt større motorreparationer. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest, vi venter gerne på den rigtige. Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, overenskomst, sundhedssikring og pensionsordning. Ansøgning Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med DIAGNOSETEKNIKER RANDERS. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Matthias Madsen ( 45) 21598331. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen påhttps: skorstensgaard.dk randers

Erfaren problemknuser søges til Randers

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor en diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort.

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med krævende test- og fejlfindingsopgaver, montering af diverse ekstraudstyr samt større motorreparationer. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tiltrædelse snarest, vi venter gerne på den rigtige.

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, overenskomst, sundhedssikring og pensionsordning.

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk Mærk emnefeltet med DIAGNOSETEKNIKER RANDERS.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Matthias Madsen (+45) 21598331.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen påhttps://skorstensgaard.dk/randers

 

Skorstensgaard Randers ApsRanders SV2019-01-29T00:00:002019-03-25T00:00:00
329950104Mekaniker søges til Skanderborg.Robot Ungt team mangler en 4. mand. Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en dygtig Automekaniker i Skanderborg Kommune. Primære arbejdsopgaver: Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn og fejlfinding til reparationer, kundevejledning og vedligehold mm. Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet automekaniker eller autotekniker og det forventes at du kan varetage opgaver hele vejen rundt i faget. Personlige kvalifikationer: - Du er mødestabil. - Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams. - Du har ordenssans og sætter pris på et ryddeligt værksted. - Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst. - Du giver dine kollegaer en ekstra hånd når der er brug for det. - Du skal kunne forstå snakke dansk. - Du er serviceminded. Ansøgning: Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til Frederik Sandvad på mailadressen fan@jobteam.dk med referencen: Mekaniker Skanderborg .

Ungt team mangler en 4. mand.

Jobbeskrivelse:

Vi søger for en kunde en dygtig Automekaniker i Skanderborg Kommune.

Primære arbejdsopgaver:

Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn og fejlfinding til reparationer, kundevejledning og vedligehold mm.

Faglige kvalifikationer:

Du skal være uddannet automekaniker eller autotekniker og det forventes at du kan varetage opgaver hele vejen rundt i faget.

Personlige kvalifikationer:

- Du er mødestabil.

- Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams.

- Du har ordenssans og sætter pris på et ryddeligt værksted.

- Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst.

- Du giver dine kollegaer en ekstra hånd når der er brug for det.

- Du skal kunne forstå/snakke dansk.

- Du er serviceminded.

Ansøgning:

Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send din ansøgning og CV til Frederik Sandvad på mailadressen fan@jobteam.dk med referencen: "Mekaniker Skanderborg".

JobTeam SilkeborgSkanderborg2019-01-29T00:00:002019-03-25T00:00:00
329957639Entreprenørmaskine- mekaniker, elevRobot Værkstedselev delaftale ved Viborg Kommune Brænder du for en elevplads på en god arbejdsplads og med masser af spændende udfordringer Så har vi elevpladsen til dig. Park og Vej søger en elev som entreprenørmaskinmekaniker Vi kan tilbyde dig: Elevplads med en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver indenfor vores maskiner og materiel. Det kan være alt lige fra en buskrydder til større entreprenørmateriel. Størstedelen af vores maskinpark er af nyere dato. Engagerede og gode kolleger med høj faglig stolthed. Uformel omgangstone. Vi forventer af dig: Du er en frisk m k, som kan komme op om morgenen, og ikke er bange for at tage fat Du er mødestabil Du er positiv, ærlig og kan samarbejde med andre Kan bruge en smartphone eller tablet, da alle arbejdsbeskrivelser og registreringer er digitale Personlighed der kan indgå i den nuværende arbejdsstyrke og arbejdsjargon. Kørekort, min kategori B Serviceorienteret både eksternt og internt Deltager aktivt i at skabe et godt arbejdsmiljø i Park og Vej Lyst til at deltage og arbejde i teams, samt kan arbejde selvstændigt. Vi er i en rivende udvikling, og er en af landets førende kommunale driftsafdelinger - både når det gælder teknik og maskiner, men også administrativt og økonomisk. Park og Vej er underlagt klare krav for effektivisering og udvikling, så det er vigtigt, at du ser dig selv som en del af udviklingen. Viborg Kommune sætter fokus på vedligehold og pleje af kommunens veje og grønne områder, så borgerne og virksomhederne får en positiv oplevelse. Park og Vej arbejder i teams, hvor ansvarlighed, dialog, åbenhed, rummelighed og fællesskab er vigtige værdier. Løn: Ansættelsesforhold og løn fastsættes efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Mødested er Park og Vej i Viborg, Katmosevej 4-8 Vi tilbyder kun i første omgang en delaftale, så ansættelsestidspunktet vil være afhængigt af skoleperioderne. Det kan blive mulighed for at forlænge aftalen. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 11 eller 12Værkstedselev – delaftale ved Viborg Kommune
 
 
Brænder du for en elevplads på en god arbejdsplads og med masser af spændende udfordringer – Så har vi elevpladsen til dig.


Park og Vej søger en elev som entreprenørmaskinmekaniker
 
 
Vi kan tilbyde dig:

   • Elevplads med en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver indenfor vores maskiner og materiel. Det kan være alt lige fra en buskrydder til større entreprenørmateriel. Størstedelen af vores maskinpark er af nyere dato.
   • Engagerede og gode kolleger med høj faglig stolthed.
   • Uformel omgangstone.
 

Vi forventer af dig:

   • Du er en frisk m/k, som kan komme op om morgenen, og ikke er bange for at tage fat
   • Du er mødestabil
   • Du er positiv, ærlig og kan samarbejde med andre
   • Kan bruge en smartphone eller tablet, da alle arbejdsbeskrivelser og registreringer er digitale
   • Personlighed der kan indgå i den nuværende arbejdsstyrke og arbejdsjargon.
   • Kørekort, min kategori B
   • Serviceorienteret både eksternt og internt
   • Deltager aktivt i at skabe et godt arbejdsmiljø i Park og Vej
   • Lyst til at deltage og arbejde i teams, samt kan arbejde selvstændigt.

 
Vi er i en rivende udvikling, og er en af landets førende kommunale driftsafdelinger - både når det gælder teknik og maskiner, men også administrativt og økonomisk. Park og Vej er underlagt klare krav for effektivisering og udvikling, så det er vigtigt, at du ser dig selv som en del af udviklingen.
 
Viborg Kommune sætter fokus på vedligehold og pleje af kommunens veje og grønne områder, så borgerne og virksomhederne får en positiv oplevelse.
 
Park og Vej arbejder i teams, hvor ansvarlighed, dialog, åbenhed, rummelighed og fællesskab er vigtige værdier.
 
 
Løn:
Ansættelsesforhold og løn fastsættes efter gældende overenskomst.
 
Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Mødested er Park og Vej i Viborg, Katmosevej 4-8
 
Vi tilbyder kun i første omgang en delaftale, så ansættelsestidspunktet vil være afhængigt af skoleperioderne. Det kan blive mulighed for at forlænge aftalen.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 11 eller 12
 
 

Teknik & MiljøViborg2019-02-11T00:00:002019-03-01T00:00:00
329962187Pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger til Campus SilkeborgRobot Pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger søges til Campus Silkeborg VIA University College, Facility Management søger med virkning pr. 1. april 2019 eller snarest derefter en pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger til Campus Silkeborg. I Silkeborg huser vi på adressen Nattergalevej både lærer- og sygeplejerskeuddannelse. Men også vores pædagoguddannelse i Ikast hører til Campus Silkeborg. Det betyder, at flere end 1300 studerende og 90 ansatte hører til her. Dine opgaverJobbet som pedelmedhjælper indebærer, at du skal vedligeholde traktor og andre maskiner samt pasning af grønne områder. Med jobbet har man også snerydningspligten, hvilket betyder, at parkeringspladser og indgange skal være ryddet inden kl. 08.00 på hverdage.Derudover kan der også være tale om at løse andre forfaldende opgaver i afdelingen. For at kunne varetage stillingen som pedelmedhjælper, skal du være fleksibel. Arbejdstiden kan ligge i tidsrummet kl. 07.00-kl. 17.00 mandag til fredag med en gennemsnitlig 28 timers arbejdsuge. Dine kompetencerVi lægger vægt på, at du har teknisk snilde og kan vedligeholde maskiner måske er du uddannet mekaniker.Det forventes, at du• er servicemindet, omstillingsparat og fleksibel i din tilgang til jobbet.• har gode samarbejdsevner med de studerende, ansatte og leverandører.• er positiv og lægger vægt på et godt arbejdsklima og høj faglighed.• har kørekort • har gode IT-kompetencer Vi tilbyder• et afvekslende og udfordrende job• et rart arbejdsmiljø med mange forskellige arbejdskulturer• et innovativt og spændende campus miljø Løn- og ansættelsesvilkårDu bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Stillingen er gennemsnitlig 28 timer pr. uge.Dit hovedarbejdssted er Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg.Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte driftsleder Niels Sekkelund på telefon 8755 0859 eller pr. mail ns@via.dk. Er du interesseret? Send din ansøgning online sammen med dit CV gennem VIAs e-rekrutteringssystem. Søg på linket nedenfor. Ansøgningsfristen er tirsdag den 4. marts 2019.Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 10. Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering via dette link:http: www.via.dk da om-via job personoplysninger VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Læs mere om VIA University College på www.via.dk.

Pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger søges til Campus Silkeborg

VIA University College, Facility Management søger med virkning pr. 1. april 2019 eller snarest derefter en pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger til Campus Silkeborg.

I Silkeborg huser vi på adressen Nattergalevej både lærer- og sygeplejerskeuddannelse. Men også vores pædagoguddannelse i Ikast hører til Campus Silkeborg. Det betyder, at flere end 1300 studerende og 90 ansatte hører til her.

Dine opgaver
Jobbet som pedelmedhjælper indebærer, at du skal vedligeholde traktor og andre maskiner samt pasning af grønne områder. Med jobbet har man også snerydningspligten, hvilket betyder, at parkeringspladser og indgange skal være ryddet inden kl. 08.00 på hverdage.

Derudover kan der også være tale om at løse andre forfaldende opgaver i afdelingen.

For at kunne varetage stillingen som pedelmedhjælper, skal du være fleksibel. Arbejdstiden kan ligge i tidsrummet kl. 07.00-kl. 17.00 mandag til fredag med en gennemsnitlig 28 timers arbejdsuge.

Dine kompetencer
Vi lægger vægt på, at du har teknisk snilde og kan vedligeholde maskiner – måske er du uddannet mekaniker.
Det forventes, at du
• er servicemindet, omstillingsparat og fleksibel i din tilgang til jobbet.
• har gode samarbejdsevner med de studerende, ansatte og leverandører.
• er positiv og lægger vægt på et godt arbejdsklima og høj faglighed.
• har kørekort
• har gode IT-kompetencer

Vi tilbyder
• et afvekslende og udfordrende job
• et rart arbejdsmiljø med mange forskellige arbejdskulturer
• et innovativt og spændende campus miljø

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Stillingen er gennemsnitlig 28 timer pr. uge.

Dit hovedarbejdssted er Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte driftsleder Niels Sekkelund på telefon 8755 0859 eller pr. mail ns@via.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning online sammen med dit CV gennem VIAs e-rekrutteringssystem. Søg på linket nedenfor.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 4. marts 2019.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 10.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering via dette link:

http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på www.via.dk.

VIA University CollegeSilkeborg2019-02-18T00:00:002019-03-04T00:00:00
329957587Mekaniker søgesRobot Vi søger en stabil og dygtig mekaniker til en stilling på 37 timer om ugen. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en ansvarsbevidst indstilling til jobbet. Du er serviceminded og 100 fokuseret på kundetilfredshed. Du er selvfølgelig faglært og har kørekort. Du er fortrolig med brugen af pc, testudstyr samt fejlfinding mekanisk og elektronisk. Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer. Mulighed for efteruddannelse. Vil du være med til at hjælpe os med at yde den bedste service til vores trofaste kunder, så kontakt Anders Højlund Hansen på tlf. 22851840.

  Vi søger en stabil og dygtig mekaniker til en stilling på 37 timer om ugen.

  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en ansvarsbevidst indstilling til jobbet.
  • Du er serviceminded og 100% fokuseret på kundetilfredshed.
  • Du er selvfølgelig faglært og har kørekort.
  • Du er fortrolig med brugen af pc, testudstyr samt fejlfinding mekanisk og elektronisk.

 Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Fleksible arbejdstider og gode kollegaer.
  • Mulighed for efteruddannelse.

 Vil du være med til at hjælpe os med at yde den bedste service til   vores trofaste kunder, så kontakt Anders  Højlund Hansen på tlf. 22851840.

 

TØRRING SERVICECENTER ApSTørring2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Diagnose tekniker søges

Skorstensgaard Randers Aps

Randers SV
Erfaren problemknuser søges til Randers Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi forventer at få forrygende travlt og søger derfor en diagnosetekniker, der sætter en ære i, at gøre mere end forventet, er kvalitetsbevidst og vil være med til ...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Mekaniker søges til Skanderborg.

JobTeam Silkeborg

Skanderborg
Ungt team mangler en 4. mand. Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en dygtig Automekaniker i Skanderborg Kommune. Primære arbejdsopgaver: Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn og fejlfinding til reparationer, kundevejledn...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Entreprenørmaskine- mekaniker, elev

Teknik & Miljø

Viborg
Værkstedselev delaftale ved Viborg Kommune Brænder du for en elevplads på en god arbejdsplads og med masser af spændende udfordringer Så har vi elevpladsen til dig. Park og Vej søger en elev som entreprenørmaskinmekaniker Vi kan tilbyde dig: Elevpla...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger til Campus Silkeborg

VIA University College

Silkeborg
Pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger søges til Campus Silkeborg VIA University College, Facility Management søger med virkning pr. 1. april 2019 eller snarest derefter en pedelmedhjælper med mekaniker-forudsætninger til Campus Silkeborg. I S...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Mekaniker søges

TØRRING SERVICECENTER ApS

Tørring
Vi søger en stabil og dygtig mekaniker til en stilling på 37 timer om ugen. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have en ansvarsbevidst indstilling til jobbet. Du er serviceminded og 100 fokuseret på kundetilfredshed. Du er selvfølgelig faglært og ...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019