Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automekaniker

 

 

ER DU GOD TIL AF REPARERE BILER OG ER DU STOLT AF DIT HÅNDVÆRK

SÅ VIL VI RIGTIGT GERNE HAVE EN SNAK MED DIG

 

Lidt om jobbet og dig:

 

Du kan lide at arbejde med alle bilmærker, og hvis du har et særligt kendskab til Premium mærker som BMW, Mercedes, Audi og Porsche og biler i den klasse, vil det være helt fint.

Det er vigtigt at du kan lide at arbejde med biler, og være stolt af dit arbejde, fordi kvaliteten af det arbejde der udføres, skal medføre tilfredse kunder som kan være ambassadører for dig selv og virksomheden.

Du må gerne have godt kendskab til at arbejde med elektroniske data, og selv kunne søge tekniske informationer i forbindelse med diagnosticering.

 

Du må gerne have erfaring med kundekontakt, og være god til at kommunikere med alle typer kunder, idet dette er en meget vigtig del af virksomhedens brand. En positivt, imødekommende og udadvendt adfærd, og evnen til at få et teamwork med dine kollegaer til at spille, lægger vi stor vægt på.

 

Du kommer til at arbejde i et velfungerende team hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet, og hvor glæden og stoltheden ved at være mekaniker er stor

 

Virksomheden:

Topservice, der er beliggende i Ballerup, er et moderne og særdeles veldrevet autoværksted med en stor og loyal kundekreds med vokseværk, hvilket er et udtryk for, at kvalitetsarbejde og optimal kundebetjening er en del af den kultur som præger virksomheden.

Virksomheden har netop udvidet det mekaniske værksted med over 500 m2, så du får de bedste og mest optimale arbejdsforhold.

Se mere på www.topservice.dk

 

Ansøgning:

Vil du vide mere om jobbet så ring til Peter Juel Andersen på 20 36 90 30

Du kan også ringe til Casper Stenz, Topservice, 24 40 74 54

Send dit CV til konsulentfirmaet Commercial Development på mail til cd@b-n-r.dk ,

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.