Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AUTOMEKANIKER SØGES

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329829866Phoenix-d300e1b712018-06-11T00:00:00AUTOMEKANIKER SØGES

Hos Dansk Auto Service brænder vi for at gøre en forskel.

Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os så vi i fællesskab kan skabe Københavns mest morderne og succesfulde værksted.

Kunne du tænke dig, at være med til at udvikle vores værksted i Valby, har du netop nu chancen.

Vi søger derfor en dygtig mekaniker som også kan udføre mindre fejlsøgning, der er i stand til både at varetage egen ledelse på værkstedet, og leverer arbejde af højeste kvalitet.

Du skal kunne bevare overblikket, selvom det går stærkt, så vi sikrer tilfredse og loyale kunder samt et effektivt værksted. Der vil være lidt administrative arbejde i det daglige arbejde.

Hos Dansk Auto Service har vi et velfungerende planlægningssystem, og du kan se frem til en nemmer hverdag med mindre papir, og mere kundetid.

Det daglige arbejde omfatter bland andet:

  • Kundemodtagelse og kundekontakt, samt fakturering.
  • Bookning og planlægning af værkstedfunktioners opgaver.
  • Service og reparation af person- og varebiler. Herunder fejlsøgning og løsning af mekaniske/tekniske opgaver på værkstedet.
  • Udfordrende stilling med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar.

Vi ligger vægt på at:

  • Du er uddannet automekaniker og har erfaring fra lignende jobs.
  • Du kan reparer og servicere såvel person- som varebiler.
  • Du er teknisk velfungerende, struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner.
  • Du er mødestabil og klar til at tage nye udfordringer op.
  • Du sætter kvalitet og kunden i centrum, er over 20 år og har mindst 2 års erfaring fra arbejde med moderne biler.
  • Det er vigtigt du har en god motivation og er fleksible i forhold til at opgaven kan variere, hvilket også stiller krav til din omstillingsevne og din almindelige interesse i udfordrende opgaver.

Har du lyst til at indgå i vores team, så send en kortfattet ansøgning med vellignende billede, CV og referencer. til Thomas Nonbo - info@danskautoservice.dk

Starttidspunkt efter nærmere aftale.

Har du ikke hørt fra os senest d.30 Juni er du desværre ikke kommet i betrækning til stillingen og vi takker for din ansøgning.

2018-07-01T00:50:48.137 Hos Dansk Auto Service brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os så vi i fællesskab kan skabe Københavns mest morderne og succesfulde værksted. Kunne du tænke dig, at være med til at udvikle vores værksted i Valby, har du netop nu chancen. Vi søger derfor en dygtig mekaniker som også kan udføre mindre fejlsøgning, der er i stand til både at varetage egen ledelse på værkstedet, og leverer arbejde af højeste kvalitet. Du skal kunne bevare overblikket, selvom det går stærkt, så vi sikrer tilfredse og loyale kunder samt et effektivt værksted. Der vil være lidt administrative arbejde i det daglige arbejde. Hos Dansk Auto Service har vi et velfungerende planlægningssystem, og du kan se frem til en nemmer hverdag med mindre papir, og mere kundetid. Det daglige arbejde omfatter bland andet: Kundemodtagelse og kundekontakt, samt fakturering. Bookning og planlægning af værkstedfunktioners opgaver. Service og reparation af person- og varebiler. Herunder fejlsøgning og løsning af mekaniske tekniske opgaver på værkstedet. Udfordrende stilling med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. Vi ligger vægt på at: Du er uddannet automekaniker og har erfaring fra lignende jobs. Du kan reparer og servicere såvel person- som varebiler. Du er teknisk velfungerende, struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Du er mødestabil og klar til at tage nye udfordringer op. Du sætter kvalitet og kunden i centrum, er over 20 år og har mindst 2 års erfaring fra arbejde med moderne biler. Det er vigtigt du har en god motivation og er fleksible i forhold til at opgaven kan variere, hvilket også stiller krav til din omstillingsevne og din almindelige interesse i udfordrende opgaver. Har du lyst til at indgå i vores team, så send en kortfattet ansøgning med vellignende billede, CV og referencer. til Thomas Nonbo - info@danskautoservice.dk Starttidspunkt efter nærmere aftale. Har du ikke hørt fra os senest d.30 Juni er du desværre ikke kommet i betrækning til stillingen og vi takker for din ansøgning.11Jobnetd300e1b7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3283973Dansk Auto Service - Biludlejning & Værksted11Lyshøjgårdsvej 802500ValbyDKDanmark0
info@danskautoservice.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588225JobNet48387461000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d300e1b7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d300e1b7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d300e1b7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d300e1b7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Dansk Auto Service - Biludlejning & Værksted er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri355579972Thomas Nonboinfo@danskautoservice.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK