Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriserede psykologer

Autoriserede psykologer til fastansættelse i Skanderborg

Personprofiler med ansvar og struktur

Vores kunde i Aarhus er et psykologhus i vækst, som derfor søger dygtige psykologer der har lyst til at blive en del af et ambitiøst og fagligt stærkt fællesskab. Vi arbejder dagligt med at hjælpe mennesker med forskellige udfordringer til et bedre og mere meningsfuldt liv. Til vores helt nye afdeling i Skanderborg, søger vi autoriserede psykologer som er klar til at tage del i og ansvar for etablering af det nye kontor sammen med afdelingens ledende psykolog.  

Stillingen

I vores afdeling i Skanderborg arbejder vi primært med henviste klienter som gør brug af deres sundhedssikring. Det er vigtigt, at du enten har erfaring med eller lyst til, at samarbejde med forsikringsselskaber, om at skabe den bedste mulige behandling for en bred vifte af klienter. Det betyder bl.a., at du skal have lyst til at ville dygtiggøre dig, i forhold til at afgrænse og målrette interventioner som tilsigter øget trivsel og håndteringsevne hos klienten. I klinikken vil du møde klienter som har brug for hjælp til at håndtere aktuelle udfordringer, i såvel arbejds- som privatliv. Uanset problematik, vil det blive din opgave at hjælpe klienten til en øget indsigt i og håndtering af problematikken. Målet med forløbene er i samarbejde med klienten, at skabe bedring i dennes aktuelle situation.

Kvalifikationer

Du er uddannet autoriseret psykolog (Cand.psych.aut.) og har en solid og god praktisk erfaring med i ”rygsækken”. Du har tilegnet dig erfaring med samtaleterapi og behandling af psykiske lidelser – bredt eller specialiseret. Det er vigtigt at du kan se dig selv i en stilling, hvor samtaleterapi fylder en stor del af hverdagen. Det er også vigtigt at understrege, at du skal indeholde en stor lyst til faget, da vi ønsker en ansættelse på den ”lange bane”.

Vi tilbyder

  • Faglig udvikling i form af sparring
  • Intern supervision og et stærkt kollegialt fællesskab
  • Mulighed for at kunne præge et psykologhus med faglige og forretningsmæssige ambitioner
  • En solid arbejdsplads
  • Personalegoder
  • Sundhedsforsikring
  • Pensionsordning

Gage

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du stillingen

Med tilhørende CV og referencer fremsendes ansøgning til NYGAARD & CO. E-mail: soren@fohlmann.com. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Søren Fohlmann på telefon: 2291 2000. Vi afholder jobsamtaler løbende og udvælger den udvalgte kandidat så hurtigt det er muligt.

 Om virksomheden …

Hos virksomheden tilbyder vi terapi og psykologisk rådgivning til personer i alle aldre. Vores psykologer er specialiseret inden for adskillige områder, og vi har i mere end 20 år anvendt forskellige behandlingsmetoder til at hjælpe indenfor et bredt spekter af psykologiske udfordringer som krise, stress, sorg, angst, depression, spiseforstyrrelser og personlig udvikling. Vi er flere psykologer tilknyttet klinikken og har til huse i smukke, lyse lokaler i hjertet af Aarhus.

Udover at være en klinisk psykologpraksis, tilbyder virksomheden ligeledes erhvervspsykologisk rådgivning. Sammen med andre specialister fungerer vi som innovationsrådgivere og hjælper organisationer, grupper og enkeltpersoner med at komme igennem de forandringer og udfordringer, der præger arbejdslivet.

Hos virksomheden ved vi, at ventetiden kan være meget lang, når man søger psykologbehandling via. sygesikringen. Det er vores holdning, at psykologhjælp bør være let tilgængeligt og til at betale for alle, derfor har vi skabt et særligt tilbud udenom sygesikringen. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er der mulighed for at søge tilskud til samtalerne, så prisen reduceres. Det er vores håb, at vi på denne måde kan hjælpe mennesker, der ellers ikke ville have haft råd til psykologhjælp.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.