Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog inden for børn og ungeområdet til Familieplejen

Autoriseret psykolog med praksiserfaring inden for børn og ungeområdet til Familieplejen mv.
Søger du nye faglige udfordringer og har du interesse for blandt andet familieplejeområdet?


Så har vi et spændende job til dig i Center Familie og Handicap, Rebild Kommune.

Som psykolog er du en del af Familieplejen, der rekrutterer plejefamilier, sikrer kvalificerede match til børn i aflastning- og døgnpleje og yder supervision til plejefamilier. Herudover tilbyder vi efteruddannelse til alle plejefamilier to gange årligt. Vi arbejder med udviklingsorienteret supervision af plejefamilier med henblik på, at flere børn og unge kan profitere af at bo i en familiepleje.

Udover at være psykolog i Familieplejen vil du også skulle indgå i et undersøgelsesarbejde- arbejdet vil fortrinsvist bestå i forældrekompetenceundersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser. Der kan ligeledes forekomme arbejdsopgaver af behandlingsmæssig karakter herunder samtaleforløb.

Om stillingen
Stillingen er på 30 timer ugentligt. De primære opgaver er at yde psykologisk supervision til plejefamilier samt undersøgelsesarbejde som bestilles af myndighedsrådgiverne.

Stillingen rummer herudover løbende sparring på tværs i afdelingen til vores myndighedsrådgivere i forhold til deres konkrete sager, hvor der er behov for et psykologisk perspektiv.

Familieplejen i Rebild Kommune ligger fysisk i Terndrup hvor du vil være i samme hus som myndighedsrådgiverne, PPR og sundhedsplejerskerne.

Din profil
Du er autoriseret psykolog med praksiserfaring inden for børn og ungeområdet samt kendskab til betydningen af social udsathed og omsorgssvigt for børn og unges udvikling. Du har viden om traumer og diagnoser samt kendskab til anbringelsesområdet og indsigt i kommunale arbejdsgange.

Vi forventer, at du er et engageret menneske med stærke samarbejdsevner og blik for tværfaglighed, at du kan arbejde struktureret og har gode skriftlige og mundtlige kompetencer. Jobbet kræver, at du er i stand til at håndtere krydspres, skabe overblik, arbejde analytisk, udvise handlekraft, naturlig autoritet og fleksibilitet.

Vi tilbyder
Rebild Kommunes Center Familie og Handicap er kendetegnet ved et stort engagement med høj faglighed, en stærk samarbejdskultur og en uformel omgangstone. Du vil blive en del af en arbejdsplads, der er præget af et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du vil få engagerede og selvstændige kolleger og samarbejdspartnere. Vi kan derudover tilbyde et stærkt fællesskab, hvor vi spiller hinanden bedre, og passer på hinanden, når det er nødvendigt.

Ansøgningsfrist
Senest mandag den 18. januar 2021 kl. 08.00

Ansættelsessamtaler
Afholdes onsdag den 27. januar 2021 Skørpingvej 7, 9575 Terndrup

Tiltrædelse forventes
Den 1. marts 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30 timer ugentligt og til besættelse den 1. marts 2021. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer samt børne- og straffeattest.

Det forventes at du har kørekort og egen bil til rådighed.

Rebild Kommunes hjemmeside kan du finde oplysninger om kommunen generelt og om Center Familie- og Handicap. Du kan også læse om vores personalepolitik.

Har du spørgsmål
eller mangler du information om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Susanne Kragh, telefon 99 88 94 64 / e-mail sukr@rebild.dk eller familieplejekonsulent Malene Møller Jakobsen, telefon 99 88 78 44/ e-mail mmja@rebild.dk

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.