Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret psykolog søges til Børnepsykologisk Team samt Ungerådgivningen i Børne- og Ungerådgivningen

Autoriseret psykolog søges til Børnepsykologisk Team samt Ungerådgivningen i Børne- og Ungerådgivningen til fast stilling på 37 timer om ugen fra 1. marts 2021.

Børnepsykologisk Team og Ungerådgivningen er organiseret i Center for Dag- og Døgntilbud under Socialafdelingen i Aalborg Kommune. Børnepsykologisk Team er en del af Børne- og Ungerådgivningen og er fysisk beliggende i Jernbanegade 23, Aalborg.

Børnepsykologisk Team består af tre psykologer og er et kommunalt tilbud om psykologisk udredning, rådgivning og behandling til børn, fra 6 til og med 13 år, hvis psykiske problemer vurderes at kunne udvikle sig til en mere alvorlig psykiatrisk lidelse, hvis barnet ikke tilbydes hjælp. Forældrene inddrages tæt i samarbejdet både vedrørende udredning og behandling.

Fra 1. marts 2021 skal Børnepsykologisk team yde 7 timer ugentligt til Ungerådgivningen i team Åben rådgivning med målgruppen 12 til 18 år, timerne her kan bruges til udredning, samtaler eller supervision/faglig sparring.

Børnepsykologisk Team er tilgrænsende børnepsykiatrien, således at vi modtager børn med psykiatriske /psykologiske problemstillinger som i sværhedsgrad ligger før børnepsykiatriens kernemålgruppe. Det kan være børn med mistanke om udviklingsforstyrrelser, angst, lettere depression, OCD eller andre tegn på mistrivsel, som ikke primært kan forklares ud fra barnets opvækstforhold eller øvrige livssituation.
Vi arbejder ud fra en helhedsforståelse af barnets problematik, hvor udredning er afsæt for den rådgivende eller behandlingsmæssige indsats som følger efter. Forældrene er tæt inddraget i alle faser.
Behandlingsarbejdet tager afsæt i en kognitiv forståelsesramme.
Børnepsykologisk Team samarbejder med hele systemet omkring barnet og indgår derfor ofte i samarbejde med andre kommunale instanser som for eksempel PPR og familiegrupperne.

Vi forventer, at du:

  • Er autoriseret psykolog og gerne på vej mod en specialistuddannelse eller specialist i klinisk børnepsykologi eller børneneuropsykologi.
  • Har erfaring med børnepsykiatriske problemstillinger.
  • Kan arbejde selvstændigt med udredning og behandling,
  • Kan formidle psykologfaglig viden i et forståeligt sprog til både børn og forældre.
  • Kan formulere og omsætte din psykologfaglige viden til relevante
samarbejdspartnere.

Hvis du brænder for netop dette område, skal du ikke afholde dig fra at søge stillingen, selv om du endnu ikke er i stand til at opfylde alle de forventninger, som beskrives i ovenstående.

Vi tilbyder:
  • En spændende og engagerende arbejdsplads med stor grad af selvstændighed.
  • Højt fagligt niveau vedr. udredning og behandling.
  • Vi vægter gensidig supervision og sparring højt.
  • Du vil indgå i et tæt dagligt samarbejde med to specialiserede børnepsykologer.
  • Mulighed for eksterne kurser/konferencer/supervision.

Yderligere information kan fås hos psykolog Mette Sand Alstrup på telefon 99 31 92 67, mail: msal-fb@aalborg.dk eller psykolog Lone Lindbjerg på telefon 99 31 92 69, mail: lrpl-fb@aalborg.dk. Leder Bo Fischer Sørensen telefon 99315751 mail: bfls-fb@aalborg.dk

Løn og ansættelsesvilkår: Stillingen er omfattet af lokal løn. Øvrige løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist: søndag den 17. januar 2021.

Samtaler: mandag den 25. januar 2021.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.