Autoriseret psykolog søges til den arbejdsmedicinske funktion på Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

Autoriseret psykolog søges til den arbejdsmedicinske funktion på Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

Til stillingen håber vi at finde en psykolog, der har klinisk samtaleerfaring og et dyberegående kendskab til klinisk undersøgelsesmetodik, herunder erfaring med psykopatologi, gerne fra Psykiatrien.
Derudover vil indsigt i arbejds- og organisationspsykologiske problemstillinger være en stor fordel.

Arbejdsmedicin er et speciale med læge- og psykologfaglig ekspertise indenfor sammenhængen mellem helbred, sygdom og arbejde. Arbejdsmedicinsk Afdelings hovedformål er at fremme sunde og sikre arbejdsmiljøer gennem patientundersøgelser, formidling og forskning.

Dine arbejdsopgaver

Den primære arbejdsopgave er arbejdspsykologiske undersøgelser, som indebærer at undersøge sammenhængen mellem arbejdsmiljøfaktorer og udvikling af stress- og traumeudløste psykiske tilstande.

Der vil være ligeledes være fokus på at etablere et handlerum for patienterne, herunder rådgive om muligheder for arbejdsfastholdelse og reduktion af arbejdsmæssige belastninger samt vurdere behandlingsmuligheder. Derudover består opgaven bl.a. af kontakt til arbejdsmiljøorganisationer, ledere, fagforeninger, kommuner og Arbejdstilsynet i forebyggende øjemed, på individ- og hvis muligt, på arbejdspladsniveau.

I arbejdet indgår til tider rundbordssamtaler på patienternes arbejdspladser samt undervisning og formidling af arbejdspsykologiske temaer til faglige møder, på arbejdsmiljøkonferencer og på arbejdspladser.

Der er desuden gode muligheder for at deltage i forsknings- og udviklingsprojekter.

Indadtil er arbejdsformen præget af tværfagligt samarbejde mellem læger, psykologer, lægesekretærer, ansatte i socialmedicin og vores socialfaglige konsulent. Samtidig kræves der høj grad af egen faglighed og selvstændighed.

Psykologfagligheden er yderst relevant og voksende i arbejdsmedicin, hvorfor vi har interesse og blik for at videreudvikle kerneydelsen samt styrke samarbejde eksternt, herunder positionering i feltet indenfor arbejdsmedicin og forebyggende arbejdsmiljø.

Vi håber, at du:

  • Er autoriseret og har en stærk psykologfaglig fundering
  • Har erfaring og viden indenfor psykologiske undersøgelser, psykopatologi, gerne fra Psykiatrien, interventionssamtaler samt arbejds- og organisationspsykologi
  • Har en forståelse for hvilken rolle arbejdet spiller for mennesker og en stærk motivationen for at hjælpe
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidig have samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et tværfagligt krydsfelt
  • Har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt og trives med at tale foran andre.
  • Trives med høj grad af skriftlig dokumentation i arbejdet
  • Har interesse i at holde dig ajour med relevant forskning indenfor området og i at arbejde evidensbaseret
  • Har interesse i at bidrage til kvalitetsudvikling og anden vidensdeling på afdelingen i form af bl.a. intern undervisning

Hvem er vi?
Den arbejdsmedicinske funktion er en del af Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Region Sjælland.

Vores arbejdsplads er beliggende for sig selv i en bygning på Holbæk Sygehus tæt på Holbæk Station. Vi har derudover satellit-ambulatorier i Nykøbing F og Køge, da vi varetager de arbejds- og socialmedicinske opgaver i hele regionen. Senere i ansættelsen kan der derfor også blive tale om enkelte arbejdsdage i vores lokaler i Nykøbing F og/eller på Sjællands Universitetssygehus, Køge.

Afdelingen har samlet omkring 50 medarbejdere - læger, psykologer, sekretærer og socialfaglig konsulent. De to specialer har tæt dagligt samarbejde med fælles lokaler, møder, konferencer og udviklingstiltag.

Den arbejdsmedicinske funktion består af en specialeansvarlig overlæge, 3 overlæger, 3 afdelingslæger, 5 yngre læger, 7 lægesekretærer – og lige nu 2 psykologer.

Den socialmedicinske funktion består af en specialeansvarlig overlæge, 7 overlæger, 3 afdelingslæger, 6 yngre læger, en psykiater, 2 psykologer, en socialfaglig konsulent og 3 lægesekretærer.

Selvom psykologerne i socialmedicin varetager nogle lidt anderledes arbejdsopgaver, er der etableret et stærkt fagligt fællesskab på tværs af de to specialer, med rig mulighed for sparring og drøftelse af fælles psykologfaglige interesser. Det er desuden muligt at spare med afdelingens psykiater.

Vi har en god og uformel omgangstone og spændende arbejdsopgaver. Vi har daglig konference, men også løbende kollegial sparring. Vi lægger vægt på en god introduktion, som vil blive tilpasset din faglige baggrund. Der er gode muligheder for supervision og faglig udvikling inden for feltet. Vi prioriterer forskning højt og har tilknyttet et professorat.

Vi har en flot nyistandsat bygning med gode kontorfaciliteter, hvor du vil få din egen faste arbejdsplads. Det vil være muligt at tilrettelægge dine arbejdstider og –opgaver fleksibelt. Vi prioriterer, at arbejdet hænger bedst muligt sammen med dit familie- og fritidsliv.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en vagtfri fuldtidsstilling på 37 timer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte:

Specialeansvarlig overlæge Jonas Christoffer Winkel Holm, jcho@regionsjaelland.dk

eller psykolog Cecilie Westergaard Olsen, cewo@regionsjaelland.dk

Begge: Arbejdsmedicinsk Afdeling 59 48 98 51

Opstart 1. Marts 2021

Ansøgningsfrist 4. Februar 2021

Samtaler afholdes i uge 6 i 2021 (om eftermiddagen)

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er et ambitiøst akutsygehus, og varetager denne funktion for ca. 200.000 ud af regionens ca. 820.000 borgere.

Sygehuset omfatter følgende specialer: arbejdsmedicin, samfundsmedicin, gynækologi/obstetrik, pædiatri, kirurgi, ortopædkirurgi, intern medicin der inkluderer lungemedicin, kardiologi, gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, geriatri, neurologi og reumatologi, samt fysio-/ergoterapi. Herudover findes en anæstesiologisk afdeling med intensiv terapiafsnit og smerteklinik, en radiologisk afdeling inkl. CT- og MR-scanning samt ultralydsdiagnostik, herforuden tværfaglige specialer som klinisk biokemi og klinisk fysiologi.

Langt de fleste akutte patienter får deres indledende udredning og behandling i sygehusets Akutafdeling, der har selvstændig lægestab. Du kan læse mere om Holbæk Sygehus på: www.regionsjaelland.dk

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Psykologer til Psykiatrien Vest, Distrikt Nord

Region Sjælland

Sorø
I Distrikt Nord søger vi to psykologer der skal indgå i vores nye struktur med etablering af F-ACT teams. Der er er tale om fuldtidsstillinger. Stillingerne er til besættelse pr. 1. april 2021. Distrikt Nord består af de tre nordlige distriktspsykia...
Indrykket:17. december 2020

Ledig stilling som specialpsykolog er til besættelse på alment psykiatrisk afsnit Ø3, Psykiatrien Øst Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Til alment psykiatrisk sengeafsnit Ø3 søger vi en specialpsykolog 37 timer om ugen. Ø3 er et integreret sengeafsnit beliggende i Roskilde. Vi søger en specialpsykolog, som har lyst til at indgå i det tværfaglige behandlingsarbejde. Vi vægter udredni...
Indrykket:20. januar 2021

Aut. psykolog til udarbejdelse af psykologiske undersøgelser med fleksibel arbejdstid

TOFTEMOSEGAARD ApS

Skibby
Psykologselskabet Toftemosegaard Aps, oplever en voksende tilgang af opgaver vedr. udarbejdelse af psykologiske undersøgelser, primært forældrekompetenceundersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser. Vi søger derfor en erfaren deltids psykolog (2...
Indrykket:18. januar 2021

Specialpsykolog til Akut ambulant team ved Psykiatrisk Akutmodtagelse (PAM), Psykiatrien Øst i Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Har du lyst til at være med i vores Akut ambulant team (AAT)? Vi søger en specialpsykolog, som har lyst til at indgå i det tværfaglige behandlingsarbejde. Som led i at sikre hurtig psykiatrisk intervention og forebygge indlæggelser, er der oprettet ...
Indrykket:21. januar 2021

Psykolog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved

Region Sjælland

Sorø
Psykolog gerne autoriseret og med specialistgodkendelse til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved Vi søger en psykolog, gerne autoriseret, til vores Børne- og Ungdomspsykiatriske klinik i Næstved. Stillingen er ledige til besættelse pr. 1. a...
Indrykket:18. januar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Psykologer til Psykiatrien Vest, Distrikt Nord

Region Sjælland

Sorø
I Distrikt Nord søger vi to psykologer der skal indgå i vores nye struktur med etablering af F-ACT teams. Der er er tale om fuldtidsstillinger. Stillingerne er til besættelse pr. 1. april 2021. Distrikt Nord består af de tre nordlige distriktspsykia...
Indrykket:17. december 2020

Ledig stilling som specialpsykolog er til besættelse på alment psykiatrisk afsnit Ø3, Psykiatrien Øst Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Til alment psykiatrisk sengeafsnit Ø3 søger vi en specialpsykolog 37 timer om ugen. Ø3 er et integreret sengeafsnit beliggende i Roskilde. Vi søger en specialpsykolog, som har lyst til at indgå i det tværfaglige behandlingsarbejde. Vi vægter udredni...
Indrykket:20. januar 2021

Aut. psykolog til udarbejdelse af psykologiske undersøgelser med fleksibel arbejdstid

TOFTEMOSEGAARD ApS

Skibby
Psykologselskabet Toftemosegaard Aps, oplever en voksende tilgang af opgaver vedr. udarbejdelse af psykologiske undersøgelser, primært forældrekompetenceundersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser. Vi søger derfor en erfaren deltids psykolog (2...
Indrykket:18. januar 2021

Specialpsykolog til Akut ambulant team ved Psykiatrisk Akutmodtagelse (PAM), Psykiatrien Øst i Roskilde

Region Sjælland

Sorø
Har du lyst til at være med i vores Akut ambulant team (AAT)? Vi søger en specialpsykolog, som har lyst til at indgå i det tværfaglige behandlingsarbejde. Som led i at sikre hurtig psykiatrisk intervention og forebygge indlæggelser, er der oprettet ...
Indrykket:21. januar 2021

Psykolog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved

Region Sjælland

Sorø
Psykolog gerne autoriseret og med specialistgodkendelse til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved Vi søger en psykolog, gerne autoriseret, til vores Børne- og Ungdomspsykiatriske klinik i Næstved. Stillingen er ledige til besættelse pr. 1. a...
Indrykket:18. januar 2021