Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Autoriseret VVS -installatør der søger nye muligheder

Drømmer du om at styre din egen afdeling og brænder du for selvstændigt arbejde? Har du ambitioner og visioner for, hvordan fremtidens VVS-arbejde skal se ud i Egerbygs nye afdeling? Så er det dig vi leder efter. 

Vi søger lige nu en autoriseret?VVS-installatør, der vil være vores førstemand i opstarten af Egerbygs VVS-afdeling.

Vi forventer: 

  • Du yder vvs-arbejde af høj kvalitet 
  • Du arbejder struktureret og kan have mange bolde i luften 
  • Du er god til at kommunikere med kunder og kolleger 
  • Du elsker dit håndværk og ønsker at udvikle dig 
  • Du er selvkørende og har evt. erfaring som selvstændig 

Vi tilbyder: 

  • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring 
  • Firmabil, firmatelefon og iPad 
  • Mulighed for årlige kurser 
  • En aktiv personaleforening med løbende arrangementer 

Om Egerbyg: 

Egerbyg A/S er grundlagt af Anders Eger og Jørgen Damkiær. Siden opstarten er vi vokset støt og tæller i dag over 20 medarbejdere. Det er en udvikling, som vi er meget stolte af. For os er det et bevis på, at vores prioriteter og holdninger er vejen frem. 

Egerbyg specialiserer sig i total- og hovedentrepriser med udgangspunkt i vores tømrer- og murerafdelinger, med flere faggrupper på vej. 

Kvalitet og kundetilfredshed er alpha og omega hos Egerbyg. I 2015 blev vi kåret til årets tømrervirksomhed, og har sidenhen været nomineret to gange. Vi forventer derfor, at du er klar til at yde mere service end du (måske) er vant til. I samarbejde med vores kontor, kolleger og samarbejdspartnere skal du være parat til at koordinere dit arbejde med vores kunder, så de fortsat oplever, at Egerbyg yder kvalitet, service og håndværk udover det sædvanlige. 

Som en del af Egerbyg-teamet tager vi udgangspunkt i dine personlige egenskaber og faglige kompetencer samtidig med, at du får muligheden for at udvikle dig gennem vores eget uddannelsesprogram. Du får medbestemmelse i din udvikling og adgang til en lang række kurser og mulighed for at gøre karriere i Egerbyg. 

Vi går ikke så meget ind for lange skriftlige ansøgninger, så hvis du er interesseret skal du blot?sende dit CV og en kort beskrivelse af dig selv til kontakt@egerbyg.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Du kan læse mere om os på?www.egerbyg.dk 

Med venlig hilsen 

Egerbyg


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her