AV Tekniker

Vi søger dygtig tekniker til installationsteamet i København

 

Nu har du muligheden for at komme med på holdet hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af professionelle AV-løsninger.

Til at styrke vores fortsatte vækst, søger vi en dygtig tekniker til vores installationsteam i København. Opgaverne omfatter installation af professionelt AV-udstyr.

Du er f.eks. elektriker eller har anden håndværksmæssig baggrund. Du har hænderne godt skruet på og flair for detaljen, samt en interesse for AV-udstyr. Det værende projektorer, lydanlæg, skærmløsninger og videokonference-udstyr.

Vi lægger vægt på gode samarbejdsrelationer, at du er en ansvarsbevidst og struktureret teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt. Vi har et uformelt og rart arbejdsmiljø, og har du lyst til et afvekslende job i et dynamisk team, er du måske den vi søger.

Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Installationschef Allan Bach på telefon 21 42 19 74. Ansøgning sendes på mail til abr@avcenter.dk.

Tiltrædelse snarest.

 

AV CENTER København A/S, Sdr. Ringvej 39, 2605 Brøndby

 AV CENTER København er en del af AV CENTER gruppen og blandt Danmarks førende AV-virksomheder. Vi beskæftiger i dag ca. 170 medarbejdere fordelt på 5 afdelinger i landet indenfor salg, installation, service og udlejning af professionelt AV-udstyr. Læs mere på avcenter.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.