Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AVU lærer i dansk - barselsvikar

Vi søger
Til vores afdeling i Vordingborg søger vi en barselsvikar til dansk AVU-niveau.

 

Vi tilbyder
Kursisterne spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt klassemiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker.

Du møder engagerede lærere som sammen med uddannelseschefen og øvrige medarbejdere, vil tage godt imod dig.

I samarbejder i mindre teams omkring planlægning, tilrettelæggelse af tværfaglig undervisning, videndeling osv. for at skabe den bedst mulige undervisning for kursisterne i et godt socialt og fagligt miljø.

Endelig sørger vi for, at du får en grundig introduktion og via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser hos VUC Storstrøm.

 

Forventninger
Du er uddannet lærer med dansk som linjefag. Har du undervisningserfaring er dette selvfølgelig et plus, men det vigtigste er, at du brænder for dit fag og har lyst til at formidle din faglige viden. Interesse og kompetencer inden for anvendelse af it i undervisningen vil være en fordel.

 

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Astrid Dahl for yderligere oplysninger på mobil 23 33 55 80 eller på mail asd@vucstor.dk.

 

Løn
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er d. 19. februar 2018.

Stillingen ønskes besat d. 12.marts 2018.

Ansættelsessamtaler  d. 28. februar 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her