Axapta Superbruger med solid erfaring

Har du lyst til spændende udfordringer i en international organisation,

hvor du er med til at skabe vores fremtidige IT og ERPplatform?

Vi står overfor et større og spændende ERP projekt, og søger derfor til nyoprettet stilling en dygtig og erfaren AX Superbruger med solid proces- og forretningsforståelse.

Vi har igennem flere år anvendt AX og i takt med at vores virksomhed udvikler sig og udbygges i udlandet med flere og flere selskaber, ønsker vi nu fra centralt hold at skabe en helt ny, ultimativ stærk Group IT- og ERP platform. Denne skal understøtte vores vækststrategi og være baseret på Microsofts seneste teknologier.

Du er med fra starten i projektet, hvor du kommer til at indgå i et eksisterende 4-mands team. Herudover er der til teamet tilknyttet øvrige IT-, AX- og forretningskyndige kolleger fra organisationen.

Vores forretningsmodel stiller store krav til særligt logistikområdet, hvorfor varedatabase og struktur; disponering; warehouse management; indkøb og workflow bliver meget centralt.

Med din erfaring og forståelse for AX’ opbygning og funktion, og med din forståelse for vores specifikke forretningsmodel, skal du være med til at definere og opbygge den helt rigtige platform med løsninger baseret på AX’ grundprincipper uden anvendelse af støtteværkstøjer, og som er optimeret både for Group og det enkelte selskab.

Din faglige og personlige profil:

  • Du kan enten have en baggrund indenfor det tekniske og/eller produktionstekniske område, som f.eks. ingeniør, og herfra have oparbejdet solid erfaring med AX på højt niveau; eller du kan alternativt have en baggrund indenfor IT/økonomi med AX/ERP, som f.eks. revisor, og herfra have oparbejdet solid erfaring med forretningsprocesser. Under alle omstændigheder har du solid AX erfaring (min. på Superbrugerniveau) og solid forretningsforståelse. 
  • Du arbejder pragmatisk, hurtigt og effektivt og er god til at tænke ”keep it simple”, men samtidig er du struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Du er analytisk og har gode visualiseringsevner.
  • Du trives i et internationalt miljø, hvor du er god til at samarbejde på tværs.
  • Du er god til at kommunikere og formidle viden, både mundtlig og skriftlig, på dansk såvel som engelsk.

RED HORSE er en innovativ og succesfuld ingeniør- og produktionsvirksomhed, der er specialiseret i professionelle befæstigelsesløsninger til bygge- og industrikunder.

Vi arbejder projektorienteret med spændende og krævende kundeprojekter, hvor vi udvikler unikke produkter og løsninger for kunden.

Vores mål er at være den foretrukne og mest innovative samarbejdspartner indenfor befæstigelsesløsninger, og vi tror på, at dynamik og stort engagement kombineret med stærk dybdefaglighed er vejen til gode resultater og tilfredse kunder. 

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en innovativ og visionær teknisk vækstvirksomhed med hovedsæde i Danmark og flere udenlandske datterselskaber.


Vi arbejder effektivt og går efter resultater på en anderledes og utraditionel måde, hvor dynamik, højt tempo og ”fighting spirit” er en del af den uformelle hverdag.

For den rette kandidat vil der være mulighed for faglig såvel som personlig og karrieremæssig udvikling i jobbet.


Ansøgning sendes til: RED HORSE Niels Bohrs Vej 25, Stilling DK-8660 Skanderborg Att. Annie B. Jensen (abj@redhorse.dk)
Spørgsmål til stillingen: HR-Administrator Annie Jensen Mobil: 25 65 38 08
Ansøgningsfrist: Vi vurderer kandidater løbende, til vi har fundet den rette. Derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Se mere på vores ansøgersite: https://redhorse.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bygge og Anlægsbranchen mangler ingeniører inden for TEKNISKE INSTALLATIONER - vil du være med til at uddanne den næste generation?

VIA Bygningsingeniør og Forsyningsingeniør Horsens

Hedensted
VIA Engineering i Horsens har i samarbejde med branchen skærpet profilen på uddannelsen til Bygge og Anlægsingeniør, - vi har derfor behov for at øge og styrke vores stab af undervisere inden for bygningers energi design og installationer. Vi underv...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Teknologer eller ingeniører til Dansk Center for Partikelterapi

Dansk Center for Partikelterapi

Aarhus
Dansk Center for Partikelterapi (DCPT) søger to teknologer eller diplomingeniører til servicering og kvalitetssikring af Danmarks nationale protonterapianlæg på Aarhus Universitetshospital.DCPT er et nationalt center, der fra oktober 2018 vil levere...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Bygge og Anlægsbranchen mangler ingeniører inden for VEJE og INFRASTRUKTUR! - Vil du være med til at uddanne den næste generation?

VIA Bygningsingeniør og Forsyningsingeniør Horsens

Hedensted
VIA Engineering har i samarbejde med branchen skærpet profilen på uddannelsen til Bygge og Anlægsingeniør, - vi har derfor behov for at øge og styrke vores stab af undervisere. Vi tilbyder En stilling på fuld tid i et spændende, internationalt og tv...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018