Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bådmekanikker søges

Vi lægger den største vægt på din personlighed - og vi har brug for en ægte ildsjæl, der kan sit faglige håndværk indenfor mekanik og gerne med kendskab til el, hydraulik m.v. Din tekniske forståelse skal være i top, og du arbejder analytisk og målrettet. Vi søger vinder-instinkter, der motiveres af at give vores kunder en torværdig, ekstra god og vanedannende oplevelse, og som også rummer grundlæggende egenskaber som robusthed, loyalitet og ansvarsfølelse.

Jobbet består primært af reparation/fejlfinding, service og forebyggende vedligehold af påhængsmotorer, indenbords diesel- og benzin motorer. Herudover har vi mange serviceopgaver inden for el (12volt/24volt/230volt), hvorfor disse kompetencer også kan være betydningsfulde.

Dig og dine kvalifikationer:

Du sætter kunden i centrum og skaber værdi og gode oplevelser. Teknisk erfaring helt eller delvist på ovenstående arbejdsområder. God til at arbejde både selvstændigt og i projektteams. Har lysten og evnen til at lære hver dag og elsker nye udfordringer. Må også godt - i perioder - være fleksibel overfor arbejdstider.

Vi tilbyder:

Et spændende og meget varierende job med gode udfordringer. Et dynamisk og kundeorienteret arbejdsmiljø. Gode ansættelses- og arbejdsforhold.

Sådan søger du:

Har du lyst til ovenstående udfordringer, så send snarest din ansøgning (mærket: Bådmekanikker) til Jesper Tholstrup Hansen på e-mail: info@cjgruppen.dk. Relevante spørgsmål kan også rettes på telefon 70110022 til samme.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.