Babyboom…..derfor søger Opvækst og Læring socialrådgivere til vikariater.

Center for Opvækst og Læring, Faaborg-Midtfyn Kommune, søger 3 socialrådgivere til barselsvikariater med forventet tiltrædelse den 1. maj 2018. To af stillingerne er i Børnegruppen (6-12 år) og en i handicapgruppen. Der er tale om stillinger på 37 timer pr. uge.
 
Center for Opvækst og Læring blev etableret d. 1. december 2015 og varetager alle opgaver vedrørende børn og unge. Hensigten er, at borgerne oplever én indgang til kommunen, og der sker en koordineret indsats på tværs af fagområderne.
 
Der er udarbejdet en børn- og ungepolitik, en vision, samt værdier og bærende principper for det ”gode Opvækst og Læring arbejde”. 
 
I Center for Opvækst og Læring har vi et stort fokus på tidlig indsats og arbejder tværfagligt og helhedsorienteret. Som socialrådgiver i Opvækst og Læring vil du blive en del af et meget engageret og fagligt stærkt hold. Vi vil gerne gå foran på børne- og ungeområdet og samtidig være kendt for, at vores indsatser gør en positiv forskel for de udsatte børn og deres familier.
 
Myndighedsområdet er organiseret i 3 grupper: småbørn (0-6 år), børn (6-12 år) og unge (12-23 år). Handicapsocialrådgiverne er en del af grupperne, men har samtidig et stærkt fagligt fælleskab med gruppemøder og supervision.
 
Som myndighedssocialrådgiver er din kerneopgave bl.a. at give råd og vejledning, udfærdige børnefaglige undersøgelser jf. SEL § 50 og handleplaner, iværksætte foranstaltninger og følge op på dem.
 
Som handicapsocialrådgiver er din kerneopgave bl.a. at give råd og vejledning, bruge funktionsudredningsmetoden i forhold til undersøgelser og handleplaner og sagsbehandle efter bl.a. SEL § 41, 42, 83 og 84.
 
I forbindelse med inddragelse er det et krav, at du gør brug af metoden ”familierådslagning” i forhold til sagsbehandlingen.
 
Har du lyst til at arbejde i Opvækst og Læring, hvor:

   • Al vores virksomhed tager afsat i en børnepolitik
   • Vi fokuserer på børnenes og den udvidede families ressourcer
   • Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret
   • Vi uddanner os løbende i socialfaglige metoder, herunder blandt andet i familierådslagning.
   • Vi fokuserer altid på muligheder frem for begrænsninger
   • Vi anvender ICS og DUBU

 
Opvækst og Læring er en attraktiv, moderne og digital arbejdsplads. Vi arbejder efter et princip om at være fleksible og papirløse. Det betyder, at du som ansat får bærbar computer, ipad og iphone stillet til rådighed.
 
Opvækst og Læring udarbejder et introduktionsprogram, hvor bl.a. vores fagspecialister vil medvirke til at sikre den nødvendige understøttelse i forbindelse med din opstart.
 
Vi forventer, at du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og gerne med erfaring inden for børne- eller handicapområdet. Du skal have gode mundtlige og skriftlige kompetencer og kunne arbejde systematisk og hurtigt danne dig et overblik. Desuden skal du have gode samarbejdsevner og kunne være i respektfuld og åben dialog.
 
Opvækst og Læring er fysisk placeret i Broby – 20 minutter fra Odense, Faaborg og Assens.
 
Der vil ved ansættelse blive indhentet straffe- og børneattest.
                     
Du er velkommen til at kontakte socialfaglig gruppeleder Rikke Nielsen eller Mette Wulf på telefon 72533000 for yderligere oplysninger om stillingerne.
 
 
Der er ansøgningsfrist den 12. marts 2018 kl. 22.00
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt den 21. marts 2018
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

2 socialrådgivere til institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel

Kriminalforsorgen Syddanmark

Faaborg-Midtfyn
Institution Midtfyn søger 2 socialrådgivere med primært arbejdssted i Søbysøgård Fængsel. Begge stillinger er fuldtidsstillinger, den ene er et vikariat på 6 mdr. og den anden en fast stilling. Stillingerne ønskes besat pr. 1. april 2018 eller snare...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Respirationscenter Syd (RCS) søger socialrådgiver 32-37 timer/uge hurtigst muligt eller senest d. 01.04.2018

Neurokirurgisk Afdeling U Odense

Respirationscenter Syd (RCS) søger socialrådgiver 32-37 timer uge hurtigst muligt eller senest den 01.04.2018 Hvem er vi: Respirationscenter Syd undersøger og behandler voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap eller komplekse s...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

For kunde på Sydfyn søges Socialrådgiver / socialformidler med bred erfaring indenfor kontanthjælpsområdet til spændende opgave

Socialfagligt Fokus

Vi søger en socialfaglige medarbejder med indgående erfaring med sagsarbejdet på kontanthjælpsområdet til en tre måneders opgave for en af vores kunder. Opgaven er indenfor kontnathjælpsområdet dvs. primært sagsarbejde med aktivitetsparate borgere, ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Jobrådgiver til Jobcenter Nordfyn - barselsvikariat

Nordfyns Kommune

Om jobbet Vi søger til tiltrædelse hurtigst muligt en jobrådgiver til jobafklaringsforløb. Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer om ugen med en forventet varighed på et år. Teamet, du ansættes i består af 5 jobrådgivere, der arbejder som koor...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Socialrådgivere til Myndighed Social, Voksenhandicap

Assens Kommune - Myndighed - Social

Assens
Vil du være med til at sikre vores drift og udvikle indsatsen for handicappede borgere i Assens Kommune? Er du klar til et spændende og ansvarsfuldt job, som du selv har muligheden for at sætte retning på? Har du et lyst livssyn, og kan du bidrage p...