Gem job

Bachelorpraktik, maskinmester - efterår 2021

Jobbeskrivelse

Er du maskinmester-studerende og skal du i bachelorpraktik i efterårssemestret 2021? Vi er på udkig efter vores næste bachelorpraktikant, der vil være en del af en virksomhed i stor vækst og med en bred vifte af fremtidige karrieremuligheder for maskinmestre

Som bachelorpraktikant i BEUMER Group får du mulighed for at kombinere en værdifuld og lærerig praktik med udarbejdelsen af dit bachelorprojekt, som du i samarbejde med din leder udarbejder en ramme for.

Bred indsigt i BEUMER Group
Du kommer til at have base i vores Site Integration, der er en del af vores Customer Support division, men kommer til at bevæge dig bredt rundt i de mest relevante afdelinger, hvilket vil give dig et solidt indblik i organisationen såvel som vores systemer og produkter. Du vil blandt andet bruge tid i vores montage, hvor du stifter bekendtskab med vores komponenter, i electrical engineering/PLC og projektafdelingen i Customer Support samt i Site Integration, hvor du også vil komme med onsite på et givent projekt, hvilket klarlægges i samarbejde med din kommende leder.

Det eller de konkrete projekter du kommer til at arbejde med, klarlægges i samarbejde med din kommende leder, når praktikstarten nærmer sig.

Motiveret maskinmester med håndværksmæssig baggrund
Du er maskinmester-studerende og skal gennemføre din bachelorpraktik i efteråret 2021. Da du kommer til at have stor berøring med anlæg og systemer, er det centralt at du har en god teknisk forståelse og en håndværksmæssig baggrund, helst inden for el-faget. Du er motiveret for at afprøve din teoretiske viden i praksis og er klar til at arbejde selvstændigt og tage ansvar på lige fod med dine kolleger.

Praktikant i BEUMER Group
Som praktikant hos os kommer du først og fremmest i gode hænder og vil have en mentor tilknyttet gennem hele forløbet. Inden du starter vil du modtage et program for praktikperioden, så du har overblik over hvad du vil komme omkring i løbet af praktikken. 

Derudover vil du også have mulighed for at lære de øvrige praktikanter at kende, blandt andet via en fælles frokost hver anden uge, hvor der er mulighed for at dele jeres erfaringer og oplevelser og lære hinanden bedre at kende på tværs af afdelinger.

Praktikken er lønnet og er på 4-6 måneder – den specifikke praktikperiode aftales nærmere med din kommende leder inden praktikstart.

Interesseret?
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Site Integration, Henrik Christensen, på +45 27 21 43 24 eller Talent Acquisition Specialist, Søren Vestergaard Holm, på +45 31 76 04 48.

Send os din ansøgning snarest muligt og senest den 30. april 2021 via linket og medsend din seneste karakterudskrift. Vi afholder samtaler løbende og kan besætte praktikpladsen inden ansøgningsfristen.

Vi glæder os til at møde dig!

BEUMER Group
Conveying, loading, palletising, packing, sortation and distribution – BEUMER Group is a leader within the development and manufacture of high-technological intralogistics systems for global markets. Our employees stand out from others thanks to their ability to supply innovative solutions to our customers. They can do this because they know the industry and are passionate about continuously developing and expanding their knowledge. We support these high standards through teamwork, mutual respect and a working culture based on trust that fosters stability and security for all of our employees. Our common goal is to implement outstanding and innovative projects worldwide.

Videoer man kan se

Jeg er interesseretFortrolighedspolitik


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.