Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Back-end developer

- Kreativ udvikler til nye og innovative løsninger 


Virksomheden
Colourbox blev grundlagt i 2005 med en mission om at gøre det nemt for kunderne at købe og anvende digitale billeder. Virksomheden hjælper til dagligt brugere med images, som er klar til brug, via deres ’stock image site’, derudover hjælper de brugerne med at organisere, dele og redigere billeder og andre filer via Skyfish.

Siden 2005 har organisationen udviklet sig til en inspirerende arbejdsplads, med 32 energiske og talentfulde medarbejdere og arbejder både nationalt og internationalt.

I dag er der 6 afdelinger; salg, front-end, back-end, udvikling, kommunikation, design og kundeservice. Nu søges endnu en kollega til back-end som med sin erfaring vil bidrage til både mission, vision og en ambitiøs målsætning.

Stillingen
Som back-end developer, skal du være med til skabe nye og innovative løsninger gennem data mining og data analyse og ikke mindst implementering af løsningen. Du skal, i samarbejde med dine kollegaer, tilsikre at løsningerne både er hurtige, robuste og ikke mindst skalérbare. Du vil også være involveret i eksisterende løsninger, hvor opgaven er en kontinuerlig tilpasning og forbedring for at kunne leve op til kundernes evigt stigende krav og forventninger. Du vil være ansvarlig for:

 • At projekterne bliver brudt ned og estimeret
 • At tidsplaner overholdes
 • At dokumentere fremgang i projekter
 • At den tekniske løsning virker
 • At kvaliteten lever op til det forventede

Derudover vil det være din opgave at:

 • Deltage i indledende møder ved nye projekter for at afklare evt. tekniske udfordringer
 • Udvikle og forbedre rutiner, workflows og værktøjer
 • Evaluering af performance for udviklere i back-end
 • Være ansvarlig for gentagne opgaver
   

Faglige kompetencer

 • Du har en uddannelse som datalog eller tilsvarende.
 • Du véd hvornår du skal anvende B-tree, udvikle komplekse database index, anvende NoSQL samt dynamisk programmering m.m.
 • Stor viden og erfaring med Linux
 • Du taler og skriver både engelsk og dansk flydende


Personlige egenskaber
 
Du er arbejdsom, ihærdig og sikrer altid, at dine projekter leveres til tiden. Du tager beslutninger på baggrund af fakta samtidig med, at du kan tænke ud af boksen, og sætter pris på at dine kollegaer gør det samme. Derudover er du professionel, ambitiøs og en holdspiller, der forstår vigtigheden af samarbejde.

 

Du tilbydes
at blive en del af en inspirerende arbejdsplads med høje standarder. Du vil blive en del af et topteam, hvor udvikling og læring er sat i højsædet via konferencer, internationale workshops, intern fredagsskole m.m.  Der er flextid på arbejdspladsen, det bedste Apple udstyr, pensionsordning, sociale aktiviteter og andre goder, som vil berige din hverdag.
 

Ansøgning mærket ref.: 3014
 

Svarer jobbet til dine kvalifikationer og jobønsker, så hører vi meget gerne fra dig.


Søg jobbet via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1616&departmentId=19000&ProjectId=143646&MediaId=5

 

Samtalerne afholdes løbende; jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på

den rigtige kandidat.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Ratz på +45 5151 0270

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

 

Med venlig hilsen
F10 Human Resource

 

 

Følg F10 Human Resource på  https://www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering/

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her