Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Back Office Assistant søges til Thomsen Food Line A/S i Aarhus

Er du serviceminded, og kan du skabe kvalitetssikrede og effektive processer gennem struktur og overblik? Motiveres du af glade kunder og leverandører, og er du skarp til lagerstyring og ordrebehandling? Vil du bruge dine stærke engelskkundskaber i en virksomhed, der handler med fødevarer på tværs af landegrænser? Så hører vi gerne fra dig!

 

Om stillingen

Som Back Office Assistant indgår du i Foodservice teamet, hvor du vil have den daglige kontakt med kunder og leverandører. Du sikrer løbende opfølgning på kontrakter, ordreprocesser og egenkontrol samt certificeringer i alle processer fra indkøb til salg. Du bliver ansvarlig for ordrebehandling og lagerstyring, og du sikrer, at varerne afsendes til rette tid. De beskrevne opgaver udføres både for Foodservice- og Shippingafdelingen.

Dine opgaver indbefatter bl.a.:

  • Lagerstyring i Navision
  • Kontakt med Fødevarestyrelsen, som årligt foretager kontrol
  • Varedisponering – Foodservice og Shipping
  • Ordrebehandling Foodservice (EU & DK) & Shipping
  • Reklamationsbehandling
  • Prisstyring - kostpris og salgspris
  • Stregkodestyring, bestillingscyklus, vedligeholdelse og indtastning i GS1 og kontrol af labels
  • Styring af certificering og kvalitetsgodkendelser, egenkontrolsprogram og sporbarhed
  • Back-up for Shippingafdelingen/ferieafløsning, herunder fakturering, ordreindtastning og dokumenthåndtering
  • Ad hoc-opgaver

 

Om dig

Du trives i en alsidig blæksprutterolle og har som minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling gerne fra en international virksomhed. Har du erfaring fra fødevare- eller shippingbranchen, er dette et plus. Du er en kompetent IT-bruger og har erfaring med Navision og Office-pakken - herunder især med Excel. Du behersker engelsk på højt niveau, da kommunikation med leverandører og kunder foregår på engelsk både via telefon og mail. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Du ved, hvad god kundeservice er, og du har gode kommunikationsevner, som du bruger til at sikre et professionelt samarbejde samt vedligeholde og skabe gode relationer med nye og eksisterende leverandører og kunder. Som person er du serviceminded, proaktiv og imødekommende. Du arbejder selvstændigt, er på forkant og tager ejerskab over dine opgaver. Din strukturerede tilgang til opgaveløsning hjælper dig til at bevare overblikket, og du prioriterer både dine arbejdsopgaver og arbejdstid på en effektiv måde.

 

Thomsen Food Line A/S tilbyder

En flad struktur og et godt fællesskab, hvor dine kolleger interesserer sig for dig som person. Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på nytænkning og det at udfordre det bestående. Hos Thomsen Food Line A/S er der et godt læringsmiljø, og der er også plads til at lave fejl. Du bliver oplært grundigt, og du kan altid spørge en kollega om hjælp. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning og CV via Søg stillingen nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 3085 1331 eller rekrutteringskonsulent Camilla Diener på tlf. +45 3085 1325.

 

Om Thomsen Food Line A/S

Vores virksomhed blev etableret i 2004 og omsætter i dag for ca. 400 mio. DKK. årligt. Vi beskæftiger 9 ansatte på kontoret i Danmark.

I 2010 åbnede vi kontor i Brasilien, og der er i dag 5 ansatte. De beskæftiger sig primært med indkøb af varer fra vores sydamerikanske leverandører til vores kunder i Fjernøsten. I 2013 åbnede vi kontor i Singapore, og der er i dag 2 ansatte, som primært beskæftiger sig med salg.

Vore kunder er lokaliseret i Fjernøsten, Skandinavien, EU, Rusland og Afrika, og vores leverandører er lokaliseret i EU og Sydamerika.

Du kan læse mere om virksomheden på www.thomsen-foodline.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.