Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Back Office Specialist

Er du vild med struktur og processer? Er dit mindset løsningsorienteret, og elsker du at være en knudebinder i dit arbejde? Har du lyst til at være med til sætte dit præg på og udvikle Lunars Back Office setup?

Så skal du helt sikkert søge stillingen som vores nye Back Office Specialist.

Lidt om dig
Du ikke bare er god til processer og sagsbehandling - du elsker det faktisk også! Du er en regelrytter i ordets bedste betydning, og du er en haj til at få tingene fikset. Når du får stillet en opgave, går du pragmatisk og løsningsorienteret til værks og sætter altid detaljerne under din lup.

Du tager glædeligt løbeskoene på og spænder dem godt til - for du vil nemlig gerne være med til at præge vores Back Office og være med til at udvikle det i takt med at vi får endnu flere brugere med ombord! 

Du kan se dig selv indgå i et team, hvor vi sammen har et fælles mål om at være den bedste Back Office funktion og samtidig sikre, at Lunar bliver den bedste digitale bank i Norden. Hos Lunar arbejder vi nemlig hele tiden på at gentænke vores processer, og måden man driver bank på, i takt med at vi introducerer nye markeder og produkter - og alt det skal du være med til at understøtte! 

Rollen & opgaverne
Du kommer til at sidde i vores seje Operations team, hvori hele vores Back Office funktion er placeret. Teamet består selvfølgelig af en gruppe mega dygtige kolleger, som du i hverdagen vil arbejde tæt sammen med. Som Back Office Specialist bliver din primære opgave at tage stor andel i at ajourføre og opdatere vores stamkundedata. Denne opgave er hele tiden under udvikling, og du bliver spydspids på at sikre, at det bliver gjort rigtigt og bliver løbet ordentligt i mål. 

Opgaverne vil blandt andet være:

 • Samarbejde med vores Tech team for at sikre, at opdatering og udvikling af stamkundedata kører smooth. 
 • Løbende opfølgning for at sikre, at vi hele tiden har de oplysninger, som vi har brug for, for at kunne yde den bedste service til vores skønne brugere. 
 • At onboarde Lunar Business-brugere -herunder behandling og vurdering af informationer indsamlet via et digitalt onboarding-flow og efterfølgende dialog med brugerne.
 • Din profil

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, men måske du er uddannet finansøkonom eller lignende. Det vigtigste er, at du motiveres af at følge en proces og have med sagsbehandling at gøre. 
 • Du er muligvis nyuddannet eller har taget dine første skridt på arbejdsmarkedet. Måske du allerede har erfaring fra en lignende rolle eventuelt fra fintech, bank eller noget helt tredje.. Da vi er et tech-selskab ind i hjertet, er det vigtigt for os, at dine IT kompetencer er spot-on.
 • Det her bliver du en del af

 • Du kommer til at sætte dit præg på Nordens nye digitale bank, og din daglige gang bliver på vores lækre kontor i enten centrum af København eller Aarhus. 
 • Faglig sparring med knalddygtige kolleger og gode udviklingsmuligheder. 
 • Uformel tone, masser af grin og højt til loftet. 
 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive, og som har en fantastisk holdånd. Sammen har vi allerede opnået flotte resultater, og vi er slet ikke færdige. 
 • I Lunar lægger vi vægt på at følge op på de ting, vi laver, så vi hele tiden lærer hver især og som team. 
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker kantineordning, snacks to die for, fredagsbarer samt yoga og meditation på kontoret, padel turneringer, cykelklub og meget mere. 
 • Vi elsker diversitet og alt det, der gør os forskellige - det er nemlig også det, der gør os nice! Nogle er ekstroverte - andre introverte. Vi taler ikke alle sammen dansk, norsk eller svensk til gengæld taler vi alle engelsk. Det vigtigste er respekt og forståelse - for selvom der er forskel på os to, så er vi gode venner, kan du tro.

  Vil du være med til at skrive historie?

  Er du klar på at blive en del af en organisation, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind?

  Så send os en ansøgning her. Lige nu er vi på udkig efter kolleger til enten vores kontor i Aarhus eller København, så husk at fortælle os, hvor du gerne vil arbejde fra. Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet de rigtige kandidater til stillingen. 

  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores Head of Back Office, Per Sander på 29911386.

  Vi ser frem til at læse din ansøgning


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.