Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BACKEND-UDVIKLER TIL GREEN TECH STARTUP PÅ FREDERIKSBERG (FAST TILKNYTTET/DELTID, JANUAR-MARTS)

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen, opret en profil og ansøg via Worksome på: https://use.worksome.dk/job/1090

 

Backend-udvikler søges til håndtering af data indsamlet fra IoT-produkt samt brugerdatabase, mv. 

Vi søger en backend-udvikler, der kan medvirke til udvikling af vores Green Tech produkt Aqumi; en Smartcity-løsning, der kombinerer regnvandsopsamling med plantevanding i et driftsssystem, der nedsætter forbrug af vand, arbejdstid og kørsel. 

Arbejdsopgaver: 

- Definering af software-arkitektur og framework - Vi foretrækker Open Source. Specifikt kodnings-sprog er ikke defineret. 
- Håndtering af data der sendes fra vores IoT-devices. I dag bruger vi Particle og Thingspeak, men vi vil gerne implementere systemet (delvist) i vores egen platform. 
- Opbygning af databaser til dataindsamling, samt brugerdatabaser.
- Gerne et simpelt API
- Vores front-end mand vil stå for implementering af præsentation af det indsamlede data i et bruger-dashboard, men dette skal kunne spyttes ud i hans Responsive Frontend løsning.

Da det er et relativt kort projektforløb, ønsker vi en kandidat, der kan sidde sammen med os i vores kontor på Frederiksberg, for bedst muligt kommunikation. Du vil arbejde tæt sammen med vores UX- og produktdesigner samt være med til udvikling af produktets tekniske rammer. Du skal være god til at arbejde selvstændigt og have ansvar for din egne ansvarsområder, da du bliver eksperten indenfor dit kompetencefelt. Da vi er en startup, er du selv med til af definere din rolle og vi er hurtige til at gribe en bold og løbe i en ny, spændende retning. 

Hvis kemien spiller, er der mulighed for Equity som CTO efter MVP'en er på plads. 

Vi ser frem til at se dit bud her i Worksome.


Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen, opret en profil og ansøg via Worksome på: https://use.worksome.dk/job/1090

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her