Gem job

Backend-udvikler til innovativt DevOps-team i stor it-afdeling

Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Og har du et startup-mindset samt energi til at være en del af en agil organisering, der har til opgave at have en central og aktiv rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter.

Vi er en stærk del af udviklings- og innovationskraften på tværs af hele Region Midtjylland, og vi har brug for et nyt teammedlem, der har styr på sin kode. Vi har etableret en åben platform til agil udvikling, hvor vi udvikler og afprøver nye digitale løsninger i samarbejde med klinikere, patienter, leverandører og eksterne parter. Vores vision er, at DevOps er en integreret del af kulturen i vores agile udviklingsteams. Rejsen er allerede startet, og du skal være med til at præge den.

Vi tilbyder dig et job, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier, og hvor du skal bidrage til at sikre, at vi følger med udviklingen. Teamets ambition er at komme fra ide til løsning på måneder. Platformen består af microservices på Kubernetes og Docker – og de første løsninger er allerede i drift.

Udvikling af platform, apps og services
I tråd med vores agile tilgang kan du stå for at udvikle platform, apps og services. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, der vil udvikle og ændre sig i takt med platformen. Du motiveres af at være med i en opstartsperiode, hvor nysgerrighed og evnen til at operere i en foranderlig verden er vigtig.
 
Du arbejder primært med den tekniske videreudvikling af platformen, services og applikationer med opgaver som at:

  • Udvikle og automatisere deployments til både testmiljø og produktionsmiljø
  • Styre backend-arkitekturen og porteføljen af microservices
  • Udarbejde platformsstrategi og træffe de strategiske valg for videreudvikling af platformen
  • Optimere og videreudvikle driften, så klinikerne og patienterne oplever høj performance og robusthed
  • Implementere automatiseret test af bla. docker images
  • Nyudvikle apps og microservices
  • Deltage i samarbejde med eksterne leverandører, der også leverer microservice-løsninger
Vi har en række teknologier i spil f.eks. Docker, Kubernetes, Git, NodeJS og Go. Du har ikke nødvendigvis arbejdet med alle vores værktøjer, men du er nysgerrig og lærevillig. Det vigtige er ikke, at du allerede er mester i alle teknologierne, men at du har viljen og evnerne til at lære at mestre dem og fremtidens teknologier.

Dialog, dygtighed og dristighed – 3 stærke værdier hos os
Du kommer ind i en DevOps "startup-kultur", hvor du har store muligheder for at få indflydelse på både opgaver, processer, metoder og redskaber. Dette stiller krav til netop dialog, dygtighed og dristighed – og en bred kompetenceprofil.

Vores omgangstone er afslappet og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau. Vi bestræber os på at arbejde efter agile prin­cipper, og samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Du kommer til at arbejde sammen med mange engagerede kolleger fra hele It-afdelingen, der brænder for at gøre en forskel i et komplekst systemlandskab med store datamængder og høje krav til performance. Dialog og åbenhed er derfor afgørende for at finde den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, vores værdier og på vores samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Meyer på 29 11 06 23 eller poumey@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 9. maj 2021. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os ret til at nedtage opslaget inde ansøgningsfristens udløb, hvis vi finder den rette kandidat. Inden samtalen må du forvente at skulle udfylde en personprofil, og i forbindelse med samtalen er der en kodetest.Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af 490 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.