Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Backend-udvikler til Københavns Stadsarkiv

Selvstændig og initiativrig backend-udvikler til Københavns kulturarv.

Motiveres du af at arbejde med opgaver, der har varig betydning? Tiltrækkes du af et uformelt arbejdsmiljø, hvor personlig og faglig interesse og den rigtige work-life-balance er vigtig? Så er du sikkert den softwareudvikler, vi søger.

Københavns Stadsarkiv er Københavns hukommelse. Vi har håndskrevne dokumenter tilbage fra 1200-tallet, men også over 100 TB digitalt fødte data, som vi er forpligtet til at passe på til evig tid! Vi søger en backend-udvikler, der sammen med resten af holdet kan drive og udvikle den digitale infrastruktur, som sikrer vores samlinger og gør den tilgængelig for borgere og brugere.

Holdet
Københavns Stadsarkivs afdeling for digital arkivering og formidlingsunderstøttelse (DAF) bor i en gammel herskabslejlighed i Stormgade midt i København. Du kommer til at arbejde sammen med 12 kompetente kolleger. Vi har alle teknisk indblik i håndteringen af digitale data, og fire af os arbejder med softwareudvikling. Vi arbejder så vidt muligt agilt på større projekter og mere individuelt imellem disse.

Afdelingen er en sammentømret gruppe med lav udskiftning og stor grad af faglig stolthed. Vi brænder for at sikre og håndtere de data, vi har ansvaret for – på god og professionel vis. Det ligger dybt i afdelingens DNA, at tillid, åben dialog og den enkelte kollegas kompetencer og idéer både sikrer større arbejdsglæde samt større succes og effektivitet. Samtidig tror vi på, at arbejdsglæden er størst, når der er tid og plads til et liv uden for arbejdspladsen.

Vi omgås i en særdeles uformel tone, hvor alle medarbejdere, fra yngste student til den mest erfarne arkivar, med de rigtige idéer på lige fod kan påvirke vores arbejdsgange og måden, vi gør tingene på. Her er kort vej fra ide til handling.

Om stillingen
Du skal være med til at udvikle kode, som kvalitetssikrer vores data og services, som udstiller dem igen. Det er både opgaver i Windows-miljøer (C#) og webprojekter (især PHP), samt styring af vores cloudbaserede services (både i private cloud og hos AWS).

Vores opgaver er mange og forskelligartede, og det er derfor i høj grad dine interesser, kompetencer og dedikation, som styrer præcis, hvad du kommer til at arbejde med.

Din profil

 • Du har minimum tre års erfaring som softwareudvikler. Du er bredt funderet ift. programmeringssprog, databaser og infrastruktur
 • Du har fornemmelse for og kan gøre opmærksom på, hvor og hvordan dine kompetencer kan hjælpe organisationen og dine kolleger
 • Du er ikke bange for at trække i arbejdstøjet, sætte en (virtuel) server op, justere en Angular-frontend og dermed finde løsninger på problemer, som måske ikke lige er inden for dit normale kompetenceområde
 • Du er selvkørende og er i stand til at løse opgaver uden en projektleder, men selvfølgelig med sparring fra resten af holdet
 • Du taler og skriver dansk
 • Du en holdspiller, som tror på, at dine gode idéer bliver endnu bedre i samarbejdet med dine kolleger
 • Du er indstillet på at lære nyt

Det er derudover en fordel, hvis du kender eller har erfaring med:

 • Udvikling af Windows-baserede applikationer i C# og/eller .NET Core
 •  SQL og relationelle databaser på både teoretisk og praktisk plan, herunder især MySQL og MSSQL
 • Udvikling af REST-API'er, f.eks. i PHP-frameworks som CakePHP, SlimPHP og Phalcon
 • Test driven development
 • NoSQL-databaser som ElasticSearch og Solr
 • Virtualisering både i forbindelse med udvikling og deployment af løsninger (Docker og/eller VMWare)
 • Git og Github
 • XML og JSON
 • Servere og deployment til public cloud (eksempelvis AWS)
 • Bevaringsformatet SIARDDK

Ansøgning og formalia 
Stillingen ønskes tiltrådt 1. januar 2021 eller efter aftale.

Du kan få yderligere information ved henvendelse til afdelingsleder Mads Neuhard på 6023 3385.

Ansøgning med curriculum vitae og dokumentation for uddannelse uploades via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Samtaler afholdes onsdag den 25. november, Der vil blive stillet en opgave i forbindelse med samtalen.

Om Københavns Stadsarkiv
Københavns Stadsarkiv er en del af enheden Historie og Kunst i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Enheden omfatter endvidere Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum og Københavns Museum.

Stadsarkivet har cirka 30 ansatte. Stillingen er forankret i Afdelingen for digital arkivering og formidling.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.