Bager

Brogaards bageri har travlt derfor søger  vi 2 frisk Bagersvende.

Er du klar på at have travlt og vil du arbejde med bagerhåndværk? Er du en dygtig og kreativ håndværker, vil du gerne kunne præge din arbejdsdag og kan du se en udfordring i at lave godt brød til mange mennesker?

Du vil, som bager, få mulighed for at præge din arbejdsdag og være med til at udvikle forretningen. Vi forlanger dog til gengæld, at du er dedikeret, loyal og vil foregå som et godt eksempel for dine kollegaer, ligesom vi forventer, at du sætter en ære i at opfylde de ansvarsopgaver du vil blive tildelt.

Du har et svendebrev som bager.. 

Faglige og personlige kompetencer:

Da du bliver en del af et velfungerende team er det vigtigt, at du er håndværksmæssigt dygtig og stabil, kan holde tempoet og humøret højt og kan bevare overblikket i alle situationer.

Vi er et bageri i hastig udvikling, med egen butik og et bageriudsalg - årsagen til vi søger endnu en Bager er at vi åbner endnu en butik indenfor kort tid.

Vi har alle fast fridag og arbejder hver anden weekend. Har vi fanget din interesse, så tøv ikke med at sende en ansøgning til Thomas@brogaards-bageri.dk  eller telefon 22265418.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, men vi har tid til at vente på den rette kandidat og vi indkalder løbende til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Brogaards Bageri  

Bagermester Thomas Brogaard  

Direkte 22 26 54 18


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Alsidig Bagersvend

Rømø Bageri v/Bent Maass

Tønder
Jeg søger en bagersvend så hurtigt som muligt, fast arbejde kan påregnes til den rette. arbejdstid er fra kl. 5 til 12,30 hver anden weekend fri. Du skal være godt til alt dejføring og kunne lide at havde travlt.
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Bagersvend

Digebageren i Bredebro

Tønder
BAGERSVEND SØGES Da vi har rygende travlt, søger Digebageren en Bagersvend til Bredebro afdelingen. Så er du klar på nye udfordringer og er du ansvarsbevidst, skal du skynde dig at tage kontakt til mig! Glæder mig til at høre fra dig. Yderligere opl...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Bagersvend søges til fast arbejde i Lagkagehuset Haderslev

Lagkagehuset A/S

Haderslev
Siden starten af 2008, hvor Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk grundlagde Lagkagehuset med to butikker, har Lagkagehuset oplevet konstant vækst. I dag har vi omkring 80 butikker med i alt ca. 2000 medarbejdere i Danmark, og vi planlægger at vokse ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018