Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bager

Brogaards bageri har travlt derfor søger  vi 2 frisk Bagersvende.

Er du klar på at have travlt og vil du arbejde med bagerhåndværk? Er du en dygtig og kreativ håndværker, vil du gerne kunne præge din arbejdsdag og kan du se en udfordring i at lave godt brød til mange mennesker?

Du vil, som bager, få mulighed for at præge din arbejdsdag og være med til at udvikle forretningen. Vi forlanger dog til gengæld, at du er dedikeret, loyal og vil foregå som et godt eksempel for dine kollegaer, ligesom vi forventer, at du sætter en ære i at opfylde de ansvarsopgaver du vil blive tildelt.

Du har et svendebrev som bager.. 

Faglige og personlige kompetencer:

Da du bliver en del af et velfungerende team er det vigtigt, at du er håndværksmæssigt dygtig og stabil, kan holde tempoet og humøret højt og kan bevare overblikket i alle situationer.

Vi er et bageri i hastig udvikling, med egen butik og et bageriudsalg - årsagen til vi søger endnu en Bager er at vi åbner endnu en butik indenfor kort tid.

Vi har alle fast fridag og arbejder hver anden weekend. Har vi fanget din interesse, så tøv ikke med at sende en ansøgning til Thomas@brogaards-bageri.dk  eller telefon 22265418.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, men vi har tid til at vente på den rette kandidat og vi indkalder løbende til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Brogaards Bageri  

Bagermester Thomas Brogaard  

Direkte 22 26 54 18


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her