Bager søges

Slotsbageriet søger en bager til deres travle bageri, hurtigst mulig

Arbejdstid 37 timer om ugen

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har minimum 10 års erfaring indenfor faget.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til ms140369@hotmail.com eller kom forbi butikken med den


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330016718Phoenix-58c0408f12019-05-06T00:00:00Bager søges

Slotsbageriet søger en bager til deres travle bageri, hurtigst mulig

Arbejdstid 37 timer om ugen

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har minimum 10 års erfaring indenfor faget.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til ms140369@hotmail.com eller kom forbi butikken med den

Slotsbageriet søger en bager til deres travle bageri, hurtigst mulig Arbejdstid 37 timer om ugen Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har minimum 10 års erfaring indenfor faget. Søg jobbet ved at sende en ansøgning til ms140369@hotmail.com eller kom forbi butikken med den11jobnet58c0408f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-28T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3519693Slotsbageriet11Slotsgade 328700HorsensDKDanmark0ms140369@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent754053JobNet4982793498279310003-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58c0408fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=58c0408fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58c0408f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=58c0408f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration361672599Marianne Schwartzms140369@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330043489Bagersvend søgesRobot Bagersvend søges, Le G teau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje. Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætter pris på at du kan arbejde selvstændigt og arbejder efter de normale bagertraditioner. Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, fast ugentlig fridag. Henvendelse til Henrik Kudsk på mail. legateau@legateau.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Bagersvend søges,

Le Gâteau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje.

Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætter pris på at du kan arbejde selvstændigt og arbejder efter de normale bagertraditioner.

Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, + fast ugentlig fridag.

Henvendelse til Henrik Kudsk på mail. legateau@legateau.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

LE GÂTEAU A/SRy2019-06-18T00:00:002019-07-29T00:00:00
330040479MESTERSVEND TIL BAGERI I UDVIKLING - SØGESRobot Da vi har rygende travlt og fortsat vækster, søger vi snarest en MESTERSVEND på fuld tid til produktion af brød og kager Du vil indgå i et ungt team med mester og vores voksenlærling, chauffører, butikspersonaler og vaskedrenge... Du vil få frihed under ansvar i et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø... Erfaring som mestersvend er en fordel men du vil selvfølgelig få en grundig oplæring af vores produktion og arbejdsmetoder... Mødetiderne vil være fra kl 02.00 eller 03.30 mandage til fredage og på helligdage fri hver weekend Alternativ fra kl 02.00 eller 03.30 på hverdage og fra kl 03.30 hver anden weekend og på helligdage Du har så selvfølgelig fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag... Du skal: * Brænde for og være passioneret omkring bagerfaget* Ønske at levere den ultimative kvalitet hver dag * Være mødestabil og fleksibel * Være ærlig og udadvendt * Fremvise straffeattest Vi tilbyder: * Ordnede forhold * Løn efter kvalifikationer * Fantastiske kunder * Engagerede kollegaer Lyder det som dig og noget for dig, kan du ringe til bagermester Lars Nørgaard på telefon 2544 4501 eller sende en kort beskrivelse af dig selv mrk Mestersvend gerne med foto pr mail til: hjertebageriet.vejle@gmail.com... Ansøgningsfristen udløber, når vi har fundet vores mestersvend...

Da vi har rygende travlt og fortsat vækster, søger vi snarest en MESTERSVEND på fuld tid til produktion af brød og kager… Du vil indgå i et ungt team med mester og vores voksenlærling, chauffører, butikspersonaler og vaskedrenge... Du vil få frihed under ansvar i et hyggeligt og uformelt arbejdsmiljø...

Erfaring som mestersvend er en fordel – men du vil selvfølgelig få en grundig oplæring af vores produktion og arbejdsmetoder...

Mødetiderne vil være fra kl 02.00 eller 03.30 mandage til fredage og på helligdage – fri hver weekend…

Alternativ fra kl 02.00 eller 03.30 på hverdage og fra kl 03.30 hver anden weekend og på helligdage… Du har så selvfølgelig fri hver anden weekend samt en ugentlig fridag...

Du skal:

* Brænde for og være passioneret omkring bagerfaget
* Ønske at levere den ultimative kvalitet hver dag
* Være mødestabil og fleksibel
* Være ærlig og udadvendt
* Fremvise straffeattest

Vi tilbyder:

* Ordnede forhold
* Løn efter kvalifikationer
* Fantastiske kunder
* Engagerede kollegaer

Lyder det som dig og noget for dig, kan du ringe til bagermester Lars Nørgaard på telefon 2544 4501 eller sende en kort beskrivelse af dig selv mrk ’Mestersvend’’ gerne med foto pr mail til: hjertebageriet.vejle@gmail.com...

Ansøgningsfristen udløber, når vi har fundet vores mestersvend...

Hjertebageriet ApSVejle2019-06-13T00:00:002019-06-30T00:00:00
330037354Bagersvend søgesRobot Bagersvend søges til Bageriet Medaljon Vi står og mangler en moden, ansvarsbevist og effektiv medarbejder til et travlt bageri hurtigst muligt. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har erfaring indenfor faget. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, dog lukket hver søndag. Vi holder fast ferielukket 4 uger om sommeren, uge 42 og uge 7 samt alle helligdage. Har dette din interesse er der personlig henvendelse i bageriet til bagermester Christian Larsen, mandag til fredag fra kl. 9 - 13.00 Ingen henvendelse på telefon til butikken og på e-mail (Man kan ikke søge jobbet ved at sende til matchservice@horsens.dk eller ringe på 7629 4772, dette er kun til oprrettelsen af jobannoncen)

Bagersvend søges til Bageriet Medaljon

 

Vi står og mangler en moden, ansvarsbevist og effektiv medarbejder til et travlt bageri hurtigst muligt.

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har erfaring indenfor faget.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, dog lukket hver søndag. Vi holder fast ferielukket 4 uger om sommeren, uge 42 og uge 7 samt alle helligdage.

Har dette din interesse er der personlig henvendelse i bageriet til bagermester Christian Larsen, mandag til fredag fra kl. 9 - 13.00

Ingen henvendelse på telefon til butikken og på e-mail

(Man kan ikke søge jobbet ved at sende til matchservice@horsens.dk eller ringe på 7629 4772, dette er kun til oprrettelsen af jobannoncen)

 

BAGERIET MEDALJON ApSHorsens2019-06-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
330016466vi søger en bagersvend til ovnpasingRobot P.A Andersen Sønner, Vejle Vi søger endnu en faglig dygtig bagersvend til vores Bageri på Frostvej i Vejle. Vi mærker, som mange af vores dygtige kollegaer, at der er travlt i branchen og vi har derfor brug for yderligere en dygtig håndværker i vores bageri. Brænder du for dit fag. Er du teamplayer og befinder dig godt i et produktionsbageri? Kan du bevare roen under når det, til tider, bliver lidt hektisk. Kan du levere varen og sætte kvalitet over alt andet? Hvis ja Så kan vi tilbyde en arbejdsplads med frihed under ansvar En arbejdsplads med medarbejderindflydelse Et bageri der håndterer sine kunder og butikker meget seriøst og proffesionelt. Vi har et mål om at levere de bedste varer of for at gøre det har vi brug for de bedste medarbejdere. Du vil blive en del af et team på 10 dygtige kollegaer der arbejder i et nyt bageri fra 2017. Vi kan tilbyde gode arbejdsvilkår med Løn og arbejdstider efter overenskomst med NNF og er en fleksibel arbejdsplads. Hvis du kan se dig selv som vores nye bagersvend så send en ansøgning til Dan@pa-broed.dk eller ring til 61552059 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

P.A Andersen & Sønner, Vejle

Vi søger endnu en faglig dygtig bagersvend til vores Bageri på Frostvej i Vejle.
Vi mærker, som mange af vores dygtige kollegaer, at der er travlt i branchen og vi har derfor brug for yderligere en dygtig håndværker i vores bageri.
Brænder du for dit fag.
Er du teamplayer og befinder dig godt i et produktionsbageri?
Kan du bevare roen under når det, til tider, bliver lidt hektisk.
Kan du levere varen og sætte kvalitet over alt andet?

Hvis ja
Så kan vi tilbyde en arbejdsplads med frihed under ansvar
En arbejdsplads med medarbejderindflydelse
Et bageri der håndterer sine kunder og butikker meget seriøst og proffesionelt.
Vi har et mål om at levere de bedste varer of for at gøre det har vi brug for de bedste medarbejdere.

Du vil blive en del af et team på 10 dygtige kollegaer der arbejder i et nyt bageri fra 2017.
Vi kan tilbyde gode arbejdsvilkår med Løn og arbejdstider efter overenskomst med NNF og er en fleksibel arbejdsplads.
Hvis du kan se dig selv som vores nye bagersvend så send en ansøgning til Dan@pa-broed.dk eller ring til 61552059 for yderligere oplysninger.
Vi ser frem til at høre fra dig.

P. A. Andersen & SønnerVejle2019-05-06T00:00:002019-06-28T00:00:00
330048228Faglært bager søges til vores nye Grab'N Go kantine i KøbenhavnRobot Brænder du for at bruge dit håndværk og producere friskt bagværk hver dag? Er du interesseret i at blive en del af udviklingen af nye produkter i en nyopstartet kantine? Trives du med at arbejde i et uddannelsesmiljø, hvor du vil have kontakt med masser af unge mennesker? Har ovenstående vakt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du på adressen bliver den førende inden for bagværk. Det er derfor et krav, at du er faglært bager, og vi vil desuden se positivt på erfaring med bagning af økologiske produkter. Du bliver en del af en nyopstartet Grab N Go kantine på Københavns Professionshøjskole. Det betyder, at du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og arbejdsgangene. Vi garanterer, at du får en spændende, udfordrende og travl hverdag sammen med resten af det nye team, hvor I alle refererer til køkkenchefen. Hvad indebærer jobbet? Du vil stå for den daglige produktion af brød og kager til både kantine og mødeforplejning I jobbet kræves der en sans for kvalitet, god smag og flot anretning af brød og kager Vi ser gerne, at du er proaktiv og kommer med forslag til optimering og produktudvikling Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Sammen med det øvrige køkkenpersonale skal du være klar på at gå til hånde med andre opgaver i køkkenet Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter? En faglært bager der er passioneret for sit håndværk Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01 08 2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15 07 2019. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv Bager Kbh i emnefeltet. Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26 13 15 00 i tidsrummet kl. 9-15. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Brænder du for at bruge dit håndværk og producere friskt bagværk hver dag?

Er du interesseret i at blive en del af udviklingen af nye produkter i en nyopstartet kantine?

Trives du med at arbejde i et uddannelsesmiljø, hvor du vil have kontakt med masser af unge mennesker?

Har ovenstående vakt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde dig en stilling, hvor du på adressen bliver den førende inden for bagværk. Det er derfor et krav, at du er faglært bager, og vi vil desuden se positivt på erfaring med bagning af økologiske produkter.

Du bliver en del af en nyopstartet Grab’N Go kantine på Københavns Professionshøjskole. Det betyder, at du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og arbejdsgangene. Vi garanterer, at du får en spændende, udfordrende og travl hverdag sammen med resten af det nye team, hvor I alle refererer til køkkenchefen.

Hvad indebærer jobbet?

  • Du vil stå for den daglige produktion af brød og kager til både kantine og mødeforplejning
  • I jobbet kræves der en sans for kvalitet, god smag og flot anretning af brød og kager
  • Vi ser gerne, at du er proaktiv og kommer med forslag til optimering og produktudvikling
  • Du skal sætte en ære i at arbejde i et køkken med en høj standard inden for renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.
  • Sammen med det øvrige køkkenpersonale skal du være klar på at gå til hånde med andre opgaver i køkkenet

Hvilke personlige og faglige kvalifikationer leder vi efter?

  • En faglært bager der er passioneret for sit håndværk
  • Da jobbet indebærer interaktion med kunder, er det vigtigt, at du er energisk, frisk og udadvendt og ikke mindst har et højt servicegen
  • Vi forventer overholdelse af aftaler og deadlines
  • Vi lægger vægt på, at du kan give og modtage konstruktiv kritik

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/08/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/07/2019.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv ’Bager Kbh’ i emnefeltet.

Køkkenchef Martin Lehn svarer på eventuelle spørgsmål på 26 13 15 00 i tidsrummet kl. 9-15.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSKøbenhavn N2019-06-24T00:00:002019-07-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bagersvend søges

LE GÂTEAU A/S

Ry
Bagersvend søges, Le G teau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje. Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætte...
Indrykket:18. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

MESTERSVEND TIL BAGERI I UDVIKLING - SØGES

Hjertebageriet ApS

Vejle
Da vi har rygende travlt og fortsat vækster, søger vi snarest en MESTERSVEND på fuld tid til produktion af brød og kager Du vil indgå i et ungt team med mester og vores voksenlærling, chauffører, butikspersonaler og vaskedrenge... Du vil få frihed u...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:30. juni 2019

Bagersvend søges

BAGERIET MEDALJON ApS

Horsens
Bagersvend søges til Bageriet Medaljon Vi står og mangler en moden, ansvarsbevist og effektiv medarbejder til et travlt bageri hurtigst muligt. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og har erfaring indenfor faget. Arbejdstiden er 37 timer ugen...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

vi søger en bagersvend til ovnpasing

P. A. Andersen & Sønner

Vejle
P.A Andersen Sønner, Vejle Vi søger endnu en faglig dygtig bagersvend til vores Bageri på Frostvej i Vejle. Vi mærker, som mange af vores dygtige kollegaer, at der er travlt i branchen og vi har derfor brug for yderligere en dygtig håndværker i vore...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Faglært bager søges til vores nye Grab'N Go kantine i København

DINNERDELUXE ApS

København N
Brænder du for at bruge dit håndværk og producere friskt bagværk hver dag? Er du interesseret i at blive en del af udviklingen af nye produkter i en nyopstartet kantine? Trives du med at arbejde i et uddannelsesmiljø, hvor du vil have kontakt med ma...
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:15. juli 2019