Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bager søges

Kan du lide duften af friskbagt brød, have fingrene i dejen samt levere håndværk af kvalitet? Så er du måske vores nye bagersvend.

Om os:

Som bagersvend bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi skaber gode smagsoplevelser for vores kunder. Vi har brug for en dygtig bagersvend, der er klar på at lave produkter, som vi er stolte af.

Vi laver alt vores brød og kager fra bunden og sætter kvalitet og kreativitet i højsædet.

Som bagersvend hos os bager du alt lige fra boller til bryllupskager. Du kommer derfor til at arbejde med alt inden for brød og kager. 

Om dig:

Du er uddannet bager og er en morgenfrisk person, der er mødestabil og fleksibel ift. arbejdstider. Du har en stor passion for bagerfaget og med gå-på-mod og kreativitet er du klar på at skabe håndværk af høj kvalitet. Du fungerer godt i en travl hverdag, hvor der også er plads til humor og smil. Du er indstillet på, at weekendarbejde kan forekomme. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et hold med flere års erfaring inden for branchen, og hvor vi ønsker at give vores kunder en rigtig god oplevelse. Løn efter gældende overenskomst.

Vi forventer, at du bor lokalt eller er indstillet på at flytte til området. Thy byder på en smuk og overvældende natur - omkranset af det barske Vesterhav. Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark og surfparadiset Cold Hawaii, tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige, hvis du er til surfing. Du kan læse mere om området her: http://www.thy360.dk/kort-til-fremtiden.aspx

Du er desuden velkommen til at tage et kig på vores Facebookside "Centerbageriet Hanstholm" for at se vores håndværk og få et indtryk af vores spændende butik, som du kan blive en del af.  

Send din ansøgning til centerbageriet@mail.dk. Ved spørgsmål kan Jan Sørensen kontaktes på tlf. 97962020 indtil kl. 11.00 eller via mail.

Samtaler afholdes løbende. Vi forbeholder os derfor retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette person findes.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.