BAGER SØGES TIL OPSTART AF NYT PRODUKTIONSKØKKEN PÅ NYT OUH

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

 

Kan du lide at have forskellige arbejdsopgaver, samt være en del af et team som skal starte et nyt bageri op, hvor humøret og samarbejdet vægtes højt og du får indflydelse på egen arbejdsdag?

Vil du arbejde på en af Danmarks nye arbejdspladser, hvor du sammen med dine køkkenfaglige kolleger bliver de første medarbejdere på det nye Odense Universitetshospital? Har du ben i næsen, er serviceminded og mødestabil, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af et dynamisk team, som skal være med til at sætte rammerne for den nye dagligdag i Bageriet.  På det nye OUH, bliver der mange muligheder for at få mad, som bliver produceret af bageriet og hospitalets køkken med fokus på ernæring, økologi og bæredygtighed. Vi har sølvmærket i økologi, har en bæredygtig profil samt producerer maden fra bunden.

Hospitalskøkkenet er et af flere områder i Logistikafdelingen, vi har et bredt samarbejde med de kliniske sengeafdelinger samt vores andre områder i Logistikafdelingen. Link til en kort film og info om afdelingen findes her. Vi arbejder dagligt ud fra visionen om Patienten først.

Din primære opgave bliver fremstilling af OUH´s Hospitalskøkkenets sortiment af brød og kage, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold, bestående af 6 bagere. Målet er at give vores patienter og kunder, ernæringsrige og danske økologiske kvalitetsprodukter, som er bagt med stolthed og forankret i danske bage traditioner.

Stillingen er på 37 timer, med arbejde hver 3. weekend, samt helligdage, med opstart d. 1. oktober 2022. Der vil være både dag og nattevagter. Stillingen er organisatorisk placeret under produktionslederen.

Som person er du:

  • Uddannet bager og har praktisk erfaring med bagerhåndværket
  • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig
  • Ambitiøs og engageret i dit arbejde og din arbejdsplads
  • God til at samarbejde og mødestabil
  • Ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
  • God til at bevare overblikket i en til tider, hektisk hverdag

Generelt forventer vi, at du har høj energi og

  • Arbejder efter, at hygiejne og kvalitet er vigtigt på et hospital
  • Du skal have en god fysik
  • Du skal være positiv og gerne bidrage med godt humør
  • Forstår, læser, skriver og taler godt dansk
  • Du er villig til skiftende vagter hovedsagelig mellem kl. 00.00 til kl. 16.00.  samt arbejde hver 3. weekend, og nogle helligdage

Til gengæld tilbyder vi:

  • En arbejdsplads med ca. 75 medarbejdere, der inden for de givne rammer, arbejder for at give vores patienter den bedst mulige madoplevelse, med fokus på, altid ”patienten først”
  • En arbejdsplads, hvor vi arbejder fokuseret på at have et godt arbejdsmiljø, som er uformelt – men også seriøst
  • Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Bageriet er en del af Hospitalskøkkenet, så du vil få mulighed for sparring med andre faggrupper
  • Der er hver dag fart over feltet, for at nå alle vores driftsopgaver, og alligevel skaffer vi tiden til at udvikle vores arbejdsplads
  • Et nyt bageri udstyret med det nyeste inden for det fysiske arbejdsmiljø, arbejdsredskaber og metoder
  • Oplæring i forhold til opgaven

Adresse på Det nye OUH: Servicevej 95, 5260 Odense C

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Hanne Nygaard på hanne.stage.nygaard@rsyd.dk

Ansøgning:

Send ansøgning og relevante bilag senest d. 07.08.2022

Ansøgning skal ske elektronisk – benyt nedenstående link til at søge stillingen

Samtaler afholdes d. 15. og 16. august.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesforhold iht. Gældende overenskomst

Vi gør opmærksom på at OUH er en ikke ryger arbejdsplads

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


BAGER SØGES TIL OPSTART AF NYT PRODUKTIONSKØKKEN PÅ NYT OUH

 

Kan du lide at have forskellige arbejdsopgaver, samt være en del af et team som skal starte et nyt bageri op, hvor humøret og samarbejdet vægtes højt og du får indflydelse på egen arbejdsdag?

Vil du arbejde på en af Danmarks nye arbejdspladser, hvor du sammen med dine køkkenfaglige kolleger bliver de første medarbejdere på det nye Odense Universitetshospital? Har du ben i næsen, er serviceminded og mødestabil, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af et dynamisk team, som skal være med til at sætte rammerne for den nye dagligdag i Bageriet.  På det nye OUH, bliver der mange muligheder for at få mad, som bliver produceret af bageriet og hospitalets køkken med fokus på ernæring, økologi og bæredygtighed. Vi har sølvmærket i økologi, har en bæredygtig profil samt producerer maden fra bunden.

Hospitalskøkkenet er et af flere områder i Logistikafdelingen, vi har et bredt samarbejde med de kliniske sengeafdelinger samt vores andre områder i Logistikafdelingen. Link til en kort film og info om afdelingen findes her. Vi arbejder dagligt ud fra visionen om Patienten først.

Din primære opgave bliver fremstilling af OUH´s Hospitalskøkkenets sortiment af brød og kage, samt en lang række øvrige produkter. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold, bestående af 6 bagere. Målet er at give vores patienter og kunder, ernæringsrige og danske økologiske kvalitetsprodukter, som er bagt med stolthed og forankret i danske bage traditioner.

Stillingen er på 37 timer, med arbejde hver 3. weekend, samt helligdage, med opstart d. 1. oktober 2022. Der vil være både dag og nattevagter. Stillingen er organisatorisk placeret under produktionslederen.

Som person er du:

  • Uddannet bager og har praktisk erfaring med bagerhåndværket
  • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig
  • Ambitiøs og engageret i dit arbejde og din arbejdsplads
  • God til at samarbejde og mødestabil
  • Ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
  • God til at bevare overblikket i en til tider, hektisk hverdag

Generelt forventer vi, at du har høj energi og

  • Arbejder efter, at hygiejne og kvalitet er vigtigt på et hospital
  • Du skal have en god fysik
  • Du skal være positiv og gerne bidrage med godt humør
  • Forstår, læser, skriver og taler godt dansk
  • Du er villig til skiftende vagter hovedsagelig mellem kl. 00.00 til kl. 16.00.  samt arbejde hver 3. weekend, og nogle helligdage

Til gengæld tilbyder vi:

  • En arbejdsplads med ca. 75 medarbejdere, der inden for de givne rammer, arbejder for at give vores patienter den bedst mulige madoplevelse, med fokus på, altid ”patienten først”
  • En arbejdsplads, hvor vi arbejder fokuseret på at have et godt arbejdsmiljø, som er uformelt – men også seriøst
  • Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Bageriet er en del af Hospitalskøkkenet, så du vil få mulighed for sparring med andre faggrupper
  • Der er hver dag fart over feltet, for at nå alle vores driftsopgaver, og alligevel skaffer vi tiden til at udvikle vores arbejdsplads
  • Et nyt bageri udstyret med det nyeste inden for det fysiske arbejdsmiljø, arbejdsredskaber og metoder
  • Oplæring i forhold til opgaven

Adresse på Det nye OUH: Servicevej 95, 5260 Odense C

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Hanne Nygaard på hanne.stage.nygaard@rsyd.dk

Ansøgning:

Send ansøgning og relevante bilag senest d. 07.08.2022

Ansøgning skal ske elektronisk – benyt nedenstående link til at søge stillingen

Samtaler afholdes d. 15. og 16. august.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesforhold iht. Gældende overenskomst

Vi gør opmærksom på at OUH er en ikke ryger arbejdsplads

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.