Bager til Natproduktion

Bodenhoff søger en Bager til Natproduktion

Da vi har forrygende travlt og samtidig gerne vil være blandt de bedste inden for vores fag, søger vi en skarp, dygtig natbager.

Kan du holde hovedet koldt i presset situationer, lyst til at udvikle dig og være med til at gøre Bodenhoffs Bageri til en af de bedste i branchen, er det måske dig vi søger.

Du er uddannet bager og har erfaringer med produktion af kolde deje, rugbrød og ovnpasning.

Som bager hos os forventer vi at du kan dit håndværk og sætter dig ind i de produkter du producerer. At du er mødestabil og gerne i godt humør. Du skal kunne tale, læse og skrive dansk. Straffeattest skal vises.

Arbejdstider:
Mødetid kl. 23:00 og kl. 01:00 Ugentlig fridag samt fri hver anden weekend.

Opstart: snarest

Arbejdssted: Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg


Yderligere oplysninger og ansøgning mailes til christian@bodenhoffs.dk

Da arbejdssproget er på dansk, skal vi for en god ordens skyld også bede om, at din ansøgning er på dansk.

Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvare er vigtige parameter, og tradition og nytænkning går hånd i hånd.
Vi sætter pris på vore medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige.
På nuværende tidspunkt har vi 7 butikker i Københavnsområdet.

Christian Bodenhoff

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032396Phoenix-d0edf94112019-06-03T00:00:00Bager til Natproduktion

Bodenhoff søger en Bager til Natproduktion

Da vi har forrygende travlt og samtidig gerne vil være blandt de bedste inden for vores fag, søger vi en skarp, dygtig natbager.

Kan du holde hovedet koldt i presset situationer, lyst til at udvikle dig og være med til at gøre Bodenhoffs Bageri til en af de bedste i branchen, er det måske dig vi søger.

Du er uddannet bager og har erfaringer med produktion af kolde deje, rugbrød og ovnpasning.

Som bager hos os forventer vi at du kan dit håndværk og sætter dig ind i de produkter du producerer. At du er mødestabil og gerne i godt humør. Du skal kunne tale, læse og skrive dansk. Straffeattest skal vises.

Arbejdstider:
Mødetid kl. 23:00 og kl. 01:00 Ugentlig fridag samt fri hver anden weekend.

Opstart: snarest

Arbejdssted: Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg


Yderligere oplysninger og ansøgning mailes til christian@bodenhoffs.dk

Da arbejdssproget er på dansk, skal vi for en god ordens skyld også bede om, at din ansøgning er på dansk.

Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvare er vigtige parameter, og tradition og nytænkning går hånd i hånd.
Vi sætter pris på vore medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige.
På nuværende tidspunkt har vi 7 butikker i Københavnsområdet.

Christian Bodenhoff

 

Bodenhoff søger en Bager til Natproduktion Da vi har forrygende travlt og samtidig gerne vil være blandt de bedste inden for vores fag, søger vi en skarp, dygtig natbager. Kan du holde hovedet koldt i presset situationer, lyst til at udvikle dig og være med til at gøre Bodenhoffs Bageri til en af de bedste i branchen, er det måske dig vi søger. Du er uddannet bager og har erfaringer med produktion af kolde deje, rugbrød og ovnpasning. Som bager hos os forventer vi at du kan dit håndværk og sætter dig ind i de produkter du producerer. At du er mødestabil og gerne i godt humør. Du skal kunne tale, læse og skrive dansk. Straffeattest skal vises. Arbejdstider: Mødetid kl. 23:00 og kl. 01:00 Ugentlig fridag samt fri hver anden weekend. Opstart: snarest Arbejdssted: Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg Yderligere oplysninger og ansøgning mailes til christian@bodenhoffs.dk Da arbejdssproget er på dansk, skal vi for en god ordens skyld også bede om, at din ansøgning er på dansk. Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvare er vigtige parameter, og tradition og nytænkning går hånd i hånd. Vi sætter pris på vore medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige. På nuværende tidspunkt har vi 7 butikker i Københavnsområdet. Christian Bodenhoff11jobnetd0edf941100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3535266Bodenhoffs Bageri Aps11Finsensvej 542000FrederiksbergDKDanmark0christian@bodenhoffs.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent767716JobNet4995442499544210026-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0edf941https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0edf941https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0edf941&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0edf941&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job som Bager? Hos Bodenhoffs Bageri Aps tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration361920961Christian Bodenhoffchristian@bodenhoffs.dkDKDanmarkDKDanmark330028715Bagersvend til dag/nat arbejdeRobot Vi søger en Bagersvend til dag natte ardejde til vores bageri i Søborg. Du skal kunne køre deje, samt slå brød op og kunne passse ovn. Meget gerne erfaring i at køre en produktion selv. Fri hver Søndag. Løn og mødetid efter aftale. Start hurtigst muligt.

Vi søger en Bagersvend til dag / natte ardejde til vores bageri i Søborg.

Du skal kunne køre deje, samt slå brød op og kunne passse ovn.

Meget gerne erfaring i at køre en produktion selv.

Fri hver Søndag.

Løn og mødetid efter aftale.

Start hurtigst muligt.

SØBORG TORVEKONDITORI ApSSøborg2019-06-04T00:00:002019-07-01T00:00:00
330011510Bager søges Uddannet (dansk uddannelse)Robot Moderne bager søgesDu har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget

Moderne bager søges
Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget

KHORNKøbenhavn N2019-06-04T00:00:002019-06-20T00:00:00
330043352uddannet bager søgesRobot www.khorn.dk søger Moderne bager til vores produktion i Karlslunde.Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget. Vi er en virksomhed i vækst, og har brug for dygtige fagfolk, til vores produktionsvirksomhed i Karlslunde. Send os en kort ansøgning, hvor du skriver om din erfaring og om dig som person. Venligst, KHORN

www.khorn.dk søger Moderne bager til vores produktion i Karlslunde.
Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget.

Vi er en virksomhed i vækst, og har brug for dygtige fagfolk, til vores produktionsvirksomhed i Karlslunde.

Send os en kort ansøgning, hvor du skriver om din erfaring og om dig som person.

Venligst, 
KHORN

KHORNKarlslunde2019-06-15T00:00:002019-08-08T00:00:00
330033217konditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt påRobot Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige Nice Bakery Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer Mulighed mellemlederposition efter en periode Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har Vi forventer at du: Er alsidig har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima møder til tiden har lyst til at lære noget nyt vi holder løbende samtaler

Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige "Nice Bakery"

Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. 

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag
  • En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver
  • Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer
  • Mulighed mellemlederposition efter en periode
  • Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen
  • Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har

 

Vi forventer at du:

  • Er alsidig
  • har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier
  • kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima
  • møder til tiden
  • har lyst til at lære noget nyt

vi holder løbende samtaler

Bodenhoffs Bageri ApsFrederiksberg2019-06-03T00:00:002019-07-23T00:00:00
330031834konditorsvend med godt humør og hænderne skruet rigtigt påRobot Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige Nice Bakery Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer Mulighed mellemlederposition efter en periode Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har Vi forventer at du: Er alsidig har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima møder til tiden har lyst til at lære noget nyt vi holder løbende samtaler

Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige "Nice Bakery"

Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. 

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag
  • En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver
  • Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer
  • Mulighed mellemlederposition efter en periode
  • Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen
  • Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har

 

Vi forventer at du:

  • Er alsidig
  • har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier
  • kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima
  • møder til tiden
  • har lyst til at lære noget nyt

vi holder løbende samtaler

Bodenhoffs Bageri ApsFrederiksberg2019-06-03T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bagersvend til dag/nat arbejde

SØBORG TORVEKONDITORI ApS

Søborg
Vi søger en Bagersvend til dag natte ardejde til vores bageri i Søborg. Du skal kunne køre deje, samt slå brød op og kunne passse ovn. Meget gerne erfaring i at køre en produktion selv. Fri hver Søndag. Løn og mødetid efter aftale. Start hurtigst mu...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Bager søges Uddannet (dansk uddannelse)

KHORN

København N
Moderne bager søgesDu har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

uddannet bager søges

KHORN

Karlslunde
www.khorn.dk søger Moderne bager til vores produktion i Karlslunde.Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget. Vi er en virksomhed i vækst, og har brug for dygtige fagfolk, til vores produktionsvirksomhe...
Indrykket:15. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

konditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt på

Bodenhoffs Bageri Aps

Frederiksberg
Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spænde...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

konditorsvend med godt humør og hænderne skruet rigtigt på

Bodenhoffs Bageri Aps

Frederiksberg
Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spænde...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019