Bagerlærling - Har du lyst til at være med på holdet i en af Danmarks bedste bagerier

I vores moderne bageri i Fredericia, har vi nu plads til 2 bagerlærlinge og her hos os vil vores dygtige bagersvende sørge for, at du får en meget bred og alsidig uddannelse inden for faget.
I Lagkagehuset sætter vi håndværket i højsædet, så vi altid leverer kvalitetsbrød til vores kunder. Vi uddanner vores lærlinge ud fra de bedste håndværksmæssige metoder og du er derfor med til at levere frisk brød til vores kunder over hele dagen i butikkens åbningstid.
Det bevirker, at vi kører med fleksibel arbejdstid, således du nødvendigvis ikke, hver dag, skal møde meget tidligt.
Din uddannelse varer i alt 4 år og er en kombination af praktik i Lagkagehuset, skoleophold på Teknisk Skole og du afslutter med en svendeprøve.
Vi kan tilbyde gode ansættelsesforhold, vi hjælper dig til at blive en af de bedste i faget og du får også mulighed for at deltage i DM i Skills, hvor du kan vise omverden dit talent.
Du søger jobbet via jobkonsulent Marianne Holm, Jobcenter Fredericia på mail marianne.holm@fredericia.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Bagerelev søges

ECKHOLDTS BAGERI ApS

Vi søger en frisk bagerelev til vores bageri her i Toftlund. Vi er fire svende og to elever i bageriet, men kunne godt tænke os endnu en elev til produktionen, da vi kan se, det vil give os bedre mulighed for at vores elever kommer hele vejen rundt ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Bagerlærlinge søges

LAGKAGEHUSET - SILKEBORG

Silkeborg
I vores moderne bageri i Silkeborg, har vi nu plads til 4 bagerlærlinge. Vores dygtige bagersvende vil sørge for, at du får en meget bred og alsidig uddannelse inden for faget. I Lagkagehuset sætter vi håndværket i højsædet, så vi altid leverer kval...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Fagudlært Bager søges

Kokkens Kantine / Kokkens Kagehus / Den flyvende tallerken Ved Jørn Korsgaard

Kokkens kantine søger en fagudlært bager Hvis du kan lide at bage brød og kager, og samtidig har erfaring med det, så er denne stilling lige noget for dig. Du skal være udannet bager eller konditor eller have relevant erfaring inden for området. Du ...