Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bagermester til Hotel Kangerlussuaq

 

Hotel Kangerlussuaq søger en glad og engageret bagermester med lyst og drive til at medvirke til hotellets fortsatte udvikling. Du skal brænde for at gøre en professionel og engageret indsats for at servicere vores konference – og hotelgæster.

Hotel Kangerlussuaq danner hver dag rammen for møder, konferencer og turistaktiviteter. Vi arbejder sammen for at gøre Hotel Kangerlussuaq til et af Grønlands mest foretrukne steder for afholdelse af møder og arrangementer. Vi søger derfor en ny kollega til at hjælpe os med at nå dette mål.

 

Arbejdsområder

Arbejdet forgård hovedsageligt om natten. Her vil du til tider opleve at skulle arbejde alene, hvorfor selvstændighed i arbejdet er rimelig afgørende. Der kan forekomme tilkaldevagt. Arbejdet består i at producere bagværk i form af brød, kager samt desserter til et storkøkken, cafeteria, restaurant, catering, café og grill.

Om dig

Du er uddannet bager og har 3 - 5 års erfaring. Du har fokus på kvalitet og deltager i at skabe en oplevelse, der gør, at vores gæster har lyst til at komme igen.

Du er professionel og har samtidig en personlighed, der kan favne mange forskellige mennesker på tværs af kulturer og niveauer.  Du er af natur imødekommende og samarbejdsorienteret. Du skal have fokus på hygiejne og have blik for, at vores produkter lever op til den høje standard, som vores kunder helt naturligt forventer af os.

Vi tilbyder

Et godt job med mange udfordringer i en spændende og selvstændig stilling, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Stillingen refererer til Hotelchefen.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til relevant faglig organisation. Hvor en sådan ikke findes, kan ansættelsen ske på individuel kontrakt, hvilket inkluderer følgende vilkår for stillingen:

  • Frirejse ved til- og fratrædelse efter gældende regler
  • Årligt feriefrirejse efter 12 måneders ansættelse efter gældende regler
  • Bolig efter gældende regler
  • Arbejdstiden er 40 timer om ugen
  • Tiltrædelse efter aftale

Få mere at vide

Læs mere om din mulige fremtidige arbejdsplads på www.hotelkangerlussuaq.gl. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hotelchef, Jeppe Ejvind Nielsen på telefon: +299 38 29 91 eller mail: jeen@mit.gl  

Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen på mail: hr@mit.gl

Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning, cv samt uddannelsesbeviser sendes online via nedenstående link senest d. 9. april 2021.

Hotel Kangerlussuaq
Hotel Kangerlussuaq er en nettostyret virksomhed ejet af Mittarfeqarfitt /Grønlandske lufthavne. Hotel Kangerlussuaq er et modernet  hotel med 70 værelser fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Derudover driver Hotel Kangerlussuaq et konferencecenter, en café, et cafeteria, en á la carte restaurant samt en moderne bar. Hvert år overnatter mere end 20.000 rejsende på hotellet. Læs mere på www.hotelkangerlussuaq.gl

 

Ansøgningsfrist: 9. april 2021

Søg denne stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.