Bagersvend

Er det dig vi lige står og mangler? Vi har forryende travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 4 butikker og over 80 medarbejdere (12 i bageriet) og står nu og mangler endnu en bager/brødbager.

Vi søger en brødbager/bager - erfaring er en fordel. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig.

Du skal møde kl. 0,00 og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend.

God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse.

Vi søger en brødbager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. 

Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen.

Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. november 2017
Udløbsdato:24. januar 2018

bager Søges

Fru Nielsens Bageri

VI HAR FORYGENDE TRAVLT SÅ DER FOR SØGES en Dygtig Bager Fru Nielsens Bageri søger en faglært dygtig bager til at indgå i vores team af dygtige bagere. Dine kvalifikationer Du er faglært bager Du har erfaring i fremstilling af kvalitets brød og afba...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Bagersvend

BAGERHUSET GALTEN ApS

Aarhus
Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bager...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Dejspecialist / Mestersvend

Smartbake.dk ApS

Aarhus
Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her. I Smartbake SH Solutions kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikli...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Kopi af Dessertkok / Konditor søges

RESTAURANT VARNA ApS

Aarhus
Vi søger en engageret og ambitiøs person som ønsker at arbejde som dessertkok konditor i vores restaurant. Du kommer til, at lave vores bryllupskager, forskelligt bageværk, udvikle og lave desserter til selskaber og a la carte i samarbejde med vore ...