Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bagersvend

Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager/brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år.  

Vi søger en brødbager/bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig.

Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend.

God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse.

Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. 

Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen.

Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329807329Phoenix-4e46475512018-05-07T00:00:00Bagersvend

Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager/brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år.  

Vi søger en brødbager/bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig.

Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend.

God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse.

Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. 

Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen.

Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op. 

2018-07-03T00:50:24.587 Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år. Vi søger en brødbager bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig. Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend. God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse. Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen. Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op.11Jobnet4e464755100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3239880BAGERHUSET GALTEN ApS11Søndergade 118464GaltenDKDanmark156.153377809.90346220
info@bagerhusetgalten.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent567142JobNet48199521000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgHos BAGERHUSET GALTEN ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration354840146Tonny Pederseninfo@bagerhusetgalten.dkDKDanmarkDKDanmark329943392Konditor/bager søgesRobot Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50 50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder. Arbejdsområder: Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster. Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov. Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling. Kvalifikationer: Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours. God til at tilsmage kager og bagværk. Sans for æstetik. Iderig og kreativ. Struktureret og godt overblik. God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Initiativrig. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød. Du lader dig inspirere af tidens madtrends. Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver. Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00 12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen. Kørekort: B(Almindelig bil),

Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager

 

Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor/bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder.

Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og/eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50/50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder.

Arbejdsområder:

  • Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster.
  • Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. 
  • Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov.
  • Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling.

Kvalifikationer:

  • Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. 
  • Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours.
  • God til at tilsmage kager og bagværk.
  • Sans for æstetik.
  • Iderig og kreativ.
  • Struktureret og godt overblik.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Initiativrig.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød.
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends.
  • Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver.
  • Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00–12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Kørekort:

B(Almindelig bil),

 

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
329920194Lagkagehuset søger 3 dygtige bagereRobot I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens. Savner du nye og spændende udfordringer? Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens. Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, personalekøbsordning for dig og din husstand samt en 37 timers arbejdsuge, hvor der også indgår weekendvagter. Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder, hvor vi hele tiden udvider såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har et godt sammenhold, hvor du får gode og glade kolleger, som har hjertet på det rette sted. Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Bo Lydersen på telefon 2422 2293 eller på mail bly@lagkagehuset.dk Søg jobbet ved at sende din ansøgning og cv til bly@lagkagehuset.dk

I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens.

Savner du nye og spændende udfordringer?

Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens.
 
Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, personalekøbsordning for dig og din husstand samt en 37 timers arbejdsuge, hvor der også indgår weekendvagter.

Vi tilbyder et job med udviklingsmuligheder, hvor vi hele tiden udvider såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen.

Vi har et godt sammenhold, hvor du får gode og glade kolleger, som har hjertet på det rette sted.
 
Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Bo Lydersen på telefon 2422 2293 eller på mail bly@lagkagehuset.dk

Søg jobbet ved at sende din ansøgning og cv til bly@lagkagehuset.dk

Investeringsselskabet af 22. august 2018 ApSVejle2018-11-29T00:00:002019-01-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Konditor/bager søges

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at pr...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Lagkagehuset søger 3 dygtige bagere

Investeringsselskabet af 22. august 2018 ApS

Vejle
I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens. Savner du nye og spændende udfordringer? Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens. Du får løn efter kvalifikatione...
Indrykket:29. november 2018
Udløbsdato:24. januar 2019