Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bagersvend

Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager/brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år.  

Vi søger en brødbager/bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig.

Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend.

God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse.

Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. 

Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen.

Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329807329Phoenix-4e46475512018-05-07T00:00:00Bagersvend

Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager/brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år.  

Vi søger en brødbager/bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig.

Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend.

God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse.

Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. 

Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen.

Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op. 

2018-07-03T00:50:24.587 Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år. Vi søger en brødbager bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig. Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend. God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse. Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen. Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op.11Jobnet4e464755100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3239880BAGERHUSET GALTEN ApS11Søndergade 118464GaltenDKDanmark156.153377809.90346220
info@bagerhusetgalten.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent567142JobNet48199521000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e464755&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgHos BAGERHUSET GALTEN ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration354840146Tonny Pederseninfo@bagerhusetgalten.dkDKDanmarkDKDanmark329971507Vi Mangler ny KollegaRobot Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag. Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag. vi høre gerne fra dig snarest

Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag.

Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag.

vi høre gerne fra dig snarest

Fru Nielsens BageriAarhus N2019-03-05T00:00:002019-03-30T00:00:00
329976588KonditorBager Tilst søger bagersvendRobot Vi søger bager til fast stilling med arbejde her 2. weekend samt fast fridag. Vi er et bageri i en rivende udvikling, som har brug for en ny kollega. Er du vores nye bagersvend, som har lyst til at arbejde i et team på 4 bagere? Vi forventer, at du: Ønsker at arbejde i et team med humoristisk sans Prioterer høj kvalitet Er ansvarsfuld og selvstændig Er mødestabil Vi tilbyder: Fast job Gode kolleger Muligheder for at udvikle dig Løn efter kvalifikationer

Vi søger bager til fast stilling med arbejde her 2. weekend samt fast fridag. Vi er et bageri i en rivende udvikling, som har brug for en ny kollega. 

Er du vores nye bagersvend, som har lyst til at arbejde i et team på 4 bagere?

Vi forventer, at du:

Ønsker at arbejde i et team med humoristisk sans

Prioterer høj kvalitet

Er ansvarsfuld og selvstændig

Er mødestabil

 

Vi tilbyder:

Fast job

Gode kolleger

Muligheder for at udvikle dig

Løn efter kvalifikationer

 

TILST BAGERI ApSTilst2019-03-12T00:00:002019-05-01T00:00:00
329981917BagerRobot Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. Arbejde hver 2. weekend - 1 ugl. fridag. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej. Det er et krav, at du er uddannet bager. Du skal være mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst. Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i et team. Henvendelse vedrørende jobbet til Pernille Jespersen på tlf. 86427963 eller via mail: logstorvejensbageri@email.dk

Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. 

Arbejde hver 2. weekend  - 1 ugl. fridag.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej.

Det er et krav, at du er uddannet bager.

Du skal være mødestabil, fleksibel og kvalitetsbevidst.

Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt, men også i et team.

Henvendelse vedrørende jobbet til Pernille Jespersen på tlf. 86427963 eller via mail: logstorvejensbageri@email.dk

Løgstørvejens Bageri I/SRanders SV2019-03-21T00:00:002019-05-16T00:00:00
329980557BagerlærlingRobot Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige Bageri? Du vil være dygtig til dit håndværk og du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og den gode smag. Hvis du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige bageri er du måske vores kommende bagerlærling. Ligesom dig, tænker vi i Studenterhusfondens bageri lidt længere og ser at vores bageri produktion kan være med til at bidrage til fremtidens bageri. Brød skal smage godt, det skal være sundt, nærende og lækkert, derfor vil vi gøre os meget umage med vores gode økologiske råvarer. Lige nu har vi sølv-spisemærket i økologi. Vores mål er fortsat at øge økologiprocenten i vores brød og måltider, dette uden at prisen stiger for de studerende, vi laver mad til. Hvis du tænker på samme måde, så har vi en spændende elevplads til dig. Om dig: Du skal være ambitiøs, flittig og ansvarsfuld. Og selvfølgelig have interesse i at lære Studenterhusfondens koncept at kende måske har du endda ideer og kreative evner, der kan være med til at udvikle konceptet. Så ville det være toppen at høre fra dig. Om os: Studenterhusfonden driver et konferencecenter på Aarhus Universitet samt to storkøkkener og et bageri, der leverer daglig madproduktion til flere kantiner og cafeer på Universitetet, hvor vi sælger mad, drikkevarer og delikatesser. Om jobbet: Du refererer til Bagermesteren, men samarbejder tæt med det øvrige bageri team, og du vil møde andre fra Studenterhusfondens øvrige afdelinger så som Køkkener, Service, Booking eller Administration. Din arbejdstid ligger som udgangspunkt mellem 04:00-12:00 på hverdage, men hvis vi får travlt, får du det også, så vi forventer, at du kan være fleksibel. Ansøgninger vurderes løbende. Send din ansøgning mærket bagerelev til: job@shf-au.dk

Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige Bageri?

Du vil være dygtig til dit håndværk og du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og den gode smag.

Hvis du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige bageri er du måske vores kommende bagerlærling.

Ligesom dig, tænker vi i Studenterhusfondens bageri lidt længere og ser at vores bageri produktion kan være med til at bidrage til fremtidens bageri. Brød skal smage godt, det skal være sundt, nærende og lækkert, derfor vil vi gøre os meget umage med vores gode økologiske råvarer.

Lige nu har vi sølv-spisemærket i økologi. Vores mål er fortsat at øge økologiprocenten i vores brød og måltider, dette uden at prisen stiger for de studerende, vi laver mad til.

Hvis du tænker på samme måde, så har vi en spændende elevplads til dig.

Om dig:

Du skal være ambitiøs, flittig og ansvarsfuld. Og selvfølgelig have interesse i at lære Studenterhusfondens koncept at kende – måske har du endda ideer og kreative evner, der kan være med til at udvikle konceptet. Så ville det være toppen at høre fra dig.

Om os:

Studenterhusfonden driver et konferencecenter på Aarhus Universitet samt to storkøkkener og et bageri, der leverer daglig madproduktion til flere kantiner og cafeer på Universitetet, hvor vi sælger mad, drikkevarer og delikatesser.

Om jobbet:

Du refererer til Bagermesteren, men samarbejder tæt med det øvrige bageri team, og du vil møde andre fra Studenterhusfondens øvrige afdelinger så som Køkkener, Service, Booking eller Administration.

Din arbejdstid ligger som udgangspunkt mellem 04:00-12:00 på hverdage, men hvis vi får travlt, får du det også, så vi forventer, at du kan være fleksibel.

Ansøgninger vurderes løbende. Send din ansøgning mærket "bagerelev" til: job@shf-au.dk  

 

Kantine B Nobelparken (bageri)Aarhus C2019-03-19T00:00:002019-04-12T00:00:00
329975520Bageriet Nørregaard i Karup søger bagersvend, er det dig?Robot Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder. Vi tilbyder: Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalitet sættes i højsædet Et job med mulighed for personlige udvikling Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke Fleksible og gode arbejdsforhold som fri hver anden weekend Opgaver: Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver: Produktion af brød og kager Overholdelse af egenkontrol Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen Vi forventer, at du: Har erfaring fra bagerbranchen, evt. at du er ny udlært Er engageret og god til at bidrage med nye ideer Sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet Er en udadvendt person med lyst til at samarbejde, som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø Har viljen til succes og vil være en del af holdet. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte: Johnny Nørgaard på telefon 97101026 22714494 Interesseret? Så send snarest din ansøgning på mail til: bagerietnorgaard@outlook.dk Vi glæder os til at høre fra dig

Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalitet sættes i højsædet
  • Et job med mulighed for personlige udvikling
  • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
  • Fleksible og gode arbejdsforhold som fri hver anden weekend

Opgaver:

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

  • Produktion af brød og kager
  • Overholdelse af egenkontrol
  • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring fra bagerbranchen, evt. at du er ny udlært
  • Er engageret og god til at bidrage med nye ideer
  • Sætter hygiejne og egenkontrol i højsædet
  • Er en udadvendt person med lyst til at samarbejde, som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø
  • Har viljen til succes og vil være en del af holdet.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Johnny Nørgaard på telefon 97101026 / 22714494

Interesseret? Så send snarest din ansøgning på mail til: bagerietnorgaard@outlook.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

NørgaardKarup J2019-03-11T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi Mangler ny Kollega

Fru Nielsens Bageri

Aarhus N
Vi står om mangler en morgenfrisk bagersvend med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være dygtig, ansvarsbevidst og brænde for dit fag. Weekend arbejde må påregnes, samt en ugentlig fridag. vi høre gerne fra dig snarest
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. marts 2019

KonditorBager Tilst søger bagersvend

TILST BAGERI ApS

Tilst
Vi søger bager til fast stilling med arbejde her 2. weekend samt fast fridag. Vi er et bageri i en rivende udvikling, som har brug for en ny kollega. Er du vores nye bagersvend, som har lyst til at arbejde i et team på 4 bagere? Vi forventer, at du:...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Bager

Løgstørvejens Bageri I/S

Randers SV
Arbejdstiden er 37 timer ugl. - primært natarbejde. Arbejde hver 2. weekend - 1 ugl. fridag. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdet omfatter alt i et bageri - dog primært gærdej. Det er et krav, at du er uddannet bager. Du skal være mødestabil, fleks...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:16. maj 2019

Bagerlærling

Kantine B Nobelparken (bageri)

Aarhus C
Vil du være én af fremtidens madhåndværkere i det bæredygtige Bageri? Du vil være dygtig til dit håndværk og du har lyst til at arbejde med økologiske råvarer og den gode smag. Hvis du er interesseret i at lære mere om fremtidens bæredygtige bageri ...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:12. april 2019

Bageriet Nørregaard i Karup søger bagersvend, er det dig?

Nørgaard

Karup J
Vi søger snarest en faglært bagersvend til at blive en del af en virksomhed med dygtige kompetente kolleger. Vi er i en positiv udvikling med mange loyale kunder. Vi tilbyder: Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø hvor varekvalit...
Indrykket:11. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019