Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bagersvend

Er det dig vi lige står og mangler? Vi har travlt i Bagerhuset Galten. Vi har 2 butikker og står nu og mangler endnu en bager/brødbager. Vi er et team på 9 danskere og 3 udenlanske herunder en IGU praktikant i bageriet. Mange af os har været i Bagerhuset i flere år.  

Vi søger en brødbager/bager der ikke er bange for at lave noget. Vi bruger ikke halvfabrikata og blander selv vores melblandninger. Derfor skal du også være stolt af dit håndværk. Du skal besidde en god fysik da vi laver alt fra bunden og laver meget store mængder brød til daglig.

Du skal møde omkring midnat og har en fast ugentlig fridag og fri hveranden weekend.

God løn gives og er til forhandling og bliver fastlagt efter kvalifikationer. Der er mulighed for bolig, hvis det har interesse.

Vi søger en bager på 37 timer pr. uge. Du skal besidde overblik og kunne arbejde selvstændigt og effektivt. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften på een gang. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer, hvor det hele går rigtig stærkt. 

Vores bageri er i 8464 Galten så vær gerne realistisk i forhold til din kørselsafstand inden du vælger at søge stillingen.

Ring til Tonny mellem kl. 7 - 10 (om formiddagen) på hverdage eller send en mail med en kortfattet ansøgning, så ringer vi dig op. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bager søges

Lystrup Bageri I/S v/Thomas R Olesen & Jane B Olesen

Aarhus
Vi søger en bager til vores bageri i Lystrup. Vi har lige lavet helt ny butik og vil i gang med en masse nye tiltag og har derfor brug for en som kan hjælpe os. Du skal være dygtig til dit fag og kunne lave wienerbrød, birkes, rundstykker og brød. H...
Indrykket:18. november 2018
Udløbsdato:24. december 2018

Dygtig bagersvend søges

P. A. Andersen & Sønner

Hedensted
Dygtig bagersvend søges Hos P. A. Andersen Sønner i Vejle har vi travlt - derfor søger vi hurtigst muligt DIG.....Du skal indgå i et team med 9 bagere og 3 konditorer og en pakke- og service afdeling!Du skal være:- bageruddannet - selvsagt- morgenfr...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:10. januar 2019

Dygtig bager eller konditor til chokoladeproduktion

KATHRINE ANDERSEN CHOKOLADE ApS

Aarhus
KATHRINE ANDERSEN CHOKOLADE ApS søger en dygtig, positiv og fleksibel bager eller konditor, der kan indgå i vores produktionsteam. Vi producerer håndlavet kvalitetschokolade, som bygger på virksomhedens traditionsrige historie, der går tilbage til 1...
Indrykket:14. november 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Bagersvend og konditor søges

EGEPARKENS BAGERI ApS

Silkeborg
Vi har travlt i vores bageri. Vi søger derfor 2 bagersvende samt 1 Konditor til start hurtigst muligt.
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Uddannet Konditor søges

STILLING BAGERI ApS

Vi søger snarest muligt en uddannet konditor til vores bageri i Mårslet. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Løn: Efter kvalifikationer. Henvendelse: Ring til Lars Vilhelmsen og hør mere om denne jobmulighed på mobil: 2943 7090.
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:10. december 2018