Bagersvend søges til fast arbejde i Lagkagehuset Haderslev

Siden starten af 2008, hvor Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk grundlagde Lagkagehuset med to butikker, har Lagkagehuset oplevet konstant vækst. I dag har vi omkring 80 butikker med i alt ca. 2000 medarbejdere i Danmark, og vi planlægger at vokse yderligere inden for de næste år både i ind-og udland.

Vi værner om håndværket

Vil du være med til at sørge for, at kvaliteten altid er helt i top? Vores kunder har høje krav for vores produkter. Derfor leder vi efter flere dygtige bagere der ligesom os går op i godt håndværk og friskbagt brød.

Vil du arbejde for os? Du skal være god til dit håndværk, effektiv og have øje for æstetikken, også når det skal gå stærkt.

Samarbejde og gode muligheder

Dit arbejdssted er i Haderslev. Der er tale om en fuldtidsstilling, fri hver anden weekend og natarbejde må påregnes.

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med gode karrieremuligheder i Danmark såvel som udlandet, da vi hele tiden udvider. Hvis du er god til dit arbejde er du sikret fast job mange år frem.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi et rigtig godt sammenhold i bageriet. Vi er sammen om at værne om kvaliteten og om at have en holdning til det vi laver. Det skaber en fælles ånd, som ikke er til at tage fejl af. 

Er det noget for dig? Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte:

Bagermester / Henrik Arndal / 
Mobil nr. 23899042


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Alsidig Bagersvend

Rømø Bageri v/Bent Maass

Tønder
Jeg søger en bagersvend så hurtigt som muligt, fast arbejde kan påregnes til den rette. arbejdstid er fra kl. 5 til 12,30 hver anden weekend fri. Du skal være godt til alt dejføring og kunne lide at havde travlt.
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Bagersvend

Digebageren i Bredebro

BAGERSVEND SØGES Da vi har rygende travlt, søger Digebageren en Bagersvend til Bredebro afdelingen. Så er du klar på nye udfordringer og er du ansvarsbevidst, skal du skynde dig at tage kontakt til mig! Glæder mig til at høre fra dig. Yderligere opl...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Bager

Brogaards Bageri ApS

Aabenraa
Brogaards bageri har travlt derfor søger vi 2 frisk Bagersvende. Er du klar på at have travlt og vil du arbejde med bagerhåndværk? Er du en dygtig og kreativ håndværker, vil du gerne kunne præge din arbejdsdag og kan du se en udfordring i at lave go...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018

Bagersvend søges

WETCHE ApS

Bagersvend søges Vi står og mangler en dygtig bagersvend med ambitioner. Vi er et team på 5 bagere i produktionen, og 18 i butikken. Vi er en butik, der hele tiden forsøger at følge med tiden. Vi forventer af dig: Du kan indgå i hele dagsproduktione...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018