Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bagersvend søges til fast arbejde i Lagkagehuset Haderslev

Siden starten af 2008, hvor Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk grundlagde Lagkagehuset med to butikker, har Lagkagehuset oplevet konstant vækst. I dag har vi omkring 80 butikker med i alt ca. 2000 medarbejdere i Danmark, og vi planlægger at vokse yderligere inden for de næste år både i ind-og udland.

Vi værner om håndværket

Vil du være med til at sørge for, at kvaliteten altid er helt i top? Vores kunder har høje krav for vores produkter. Derfor leder vi efter flere dygtige bagere der ligesom os går op i godt håndværk og friskbagt brød.

Vil du arbejde for os? Du skal være god til dit håndværk, effektiv og have øje for æstetikken, også når det skal gå stærkt.

Samarbejde og gode muligheder

Dit arbejdssted er i Haderslev. Der er tale om en fuldtidsstilling, fri hver anden weekend og natarbejde må påregnes.

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med gode karrieremuligheder i Danmark såvel som udlandet, da vi hele tiden udvider. Hvis du er god til dit arbejde er du sikret fast job mange år frem.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi et rigtig godt sammenhold i bageriet. Vi er sammen om at værne om kvaliteten og om at have en holdning til det vi laver. Det skaber en fælles ånd, som ikke er til at tage fejl af. 

Er det noget for dig? Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte:

Bagermester / Henrik Arndal / 
Mobil nr. 23899042


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her