Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bagmand til TV inspektioner

Vi søger:

Bagmand til TV-inspektion i Esbjerg.

Er du vild med teknik, IT og har lyst til at arbejde i top moderne TV-biler med masser af udstyr - så har vi jobbet til dig.

Du skal fungere som bagmand på vores TV-biler, hvor du i samarbejde med TV-operatøren skal sikre en god og stabil drift. Du vil blive ansvarlig for, at udstyr er vedligeholdt og rengjort, lave brøndrapporter og hjælpe TV-operatøren med de daglige opgaver.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at blive uddannet til TV-operatør.

Du kan se frem til et alsidigt job, hvor du bliver en del af et tværfagligt team med engagerede og dygtige kollegaer, hvor du vil opleve frihed under ansvar.

Vi tilbyder et afvekslende job i en dynamisk afdeling med et uformelt arbejdsmiljø og gode muligheder for at opnå personlig og faglig udvikling.

Din baggrund kan være mange, det vigtigste er, at du er mødestabil, fleksibel, loyal og har lyst til at arbejde i en virksomhed i rivende udvikling.

Vi sørger for en grundig oplæring og de påkrævede kurser.

Du skal køre i området omkring Esbjerg.

Ansøgning og CV mærket "TV bagmand - Esbjerg" sendes til job@fksslamson.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mikael Knudsen 25265860

Vi kalder løbende ind til samtaler og stopper, når den rette kandidat er fundet. Har du ikke hørt fra os d. 01.05.2018 - kan jobbet betragtes som besat til anden side.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her