Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Baltorpskolen afdeling Rugvænget søger lærer til Tale/Høreafdelingen

Brænder du for undervisning og specialområdet og for at hjælpe det enkelte barn med at finde frem til dets styrkesider og styrke disse? Så er denne stilling noget for dig.

Vi søger en dansklærer til Tale/Høreafdelingen på Baltorpskolen. Tale/Høreafdelingen er for børn og unge med talevanskeligheder og/eller høretab, som har brug for et særlig tilrettelagt læringsmiljø.

Stillingen er på 37 t/uge med tiltrædelse 1. marts 2021 (mulighed for nedsat tid).

VI FORVENTER, AT DU

  • Er uddannet lærer og brænder for at skabe læring for børn/unge
  • Har gode samarbejdsevner og kan se dig selv som en del af et team med både lærere og pædagoger
  • Formår at reflektere over egen praksis
  • Har blik for barnets ressourcer og muligheder
  • Kan tilpasse sin indsats til den enkelte elevs behov
  • Vægter et godt og tæt samarbejde med forældrene
  • Kan arbejde med afsæt i low arousal.
Dine arbejdsopgaver vil primært være i vores 0.-2. klasse med fag som dansk og musik. Har du musik og/eller matematik som linjefag, er det bare en bonus.
 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige lærere og pædagoger. Du skal være fleksibel og have viljen til at arbejde med og i en varieret skoledag. Din undervisning skal være karakteriseret ved tydelig struktur og organisering og kunne imødekomme forskellige børns særlige behov og forudsætninger, men du skal også kunne tænke ’ud af boksen’ og arbejde med mere kreative og praksisnære tilgange. Vi lægger vægt på at give eleverne et stabilt og velstruktureret læringsmiljø.

TALE/HØREAFDELINGEN
Tale/Høreafdelingen er en afdeling, der består af to tilbud: Et skoletilbud for elever med talevanskeligheder og et tilbud for elever med høretab. Vi har et stærkt fokus på elevernes sproglige udvikling. Vores mål er bl.a. at alle elever udvikler et godt talesprog i den tid de går i vores afdeling. Vi arbejder med totalkommunikation og understøtter vores undervisning visuelt og med høj differentiering.

Eleverne modtager undervisning efter folkeskoleloven og har derfor helt de samme fagrækker med de samme faglige krav som folkeskoleloven og klassetrinnet foreskriver. Vi har høje forventninger til både elever og hinanden, så vores elever bliver så dygtige som muligt mens de går i vores tilbud.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Ring og hør mere om jobbet hos pædagogisk leder Kirsten Ørberg på telefon 2381 3049.

ANSØGNINGSFRIST: 15. JANUAR 2021 
Vi afholder samtaler i uge 3 og 4.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.