Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark søger Contract manager til projektafdeling

Som contract manager er du en del af det team, der aktivt hjælper med governance på indkøbsområdet og sikrer rettidighed og compliance i forhold til vores processer for kontraktstyring. Det er lige fra behovsanalyser, udbudsstrategi, udbudsgennemførsel, leverandør udvælgelse, kontrakt indgåelse til dokumentation for kontraktindgåelsen i en offentlig virksomhed.

Contract managerens rolle er, at sikre god forvaltning af kontrakter samt sikre igangsætningen af nye udbud når dette er nødvendigt.

Indgåede kontrakter skal kontinuerligt styres og afløbet på kontrakternes rammer skal følges. Contract manageren skal også sikre, at der foreligger godkendelse for indgåelse af aftaler samt udforme de nødvendige indstillinger på store udbudssager, samt hjælpe med administrationen omkring sektionens indgåede kontrakter.

Som administrativ kollega hos os i en af Banedanmarks tekniske projektafdelinger, hvor du indgår i sektionen Projekt og Udvikling, arbejder vi med Telekommunikationsanlæg. Vi har ansvaret for projekter der udbygger det jernbane-tekniske Data- og telekommunikations-netværk til brug for Signal- og Informationssystemer til afvikling af jernbanetrafik.

I sektionen er vi mere end 20 fastansatte, hvor du bliver én del af et team på 4 projektsupportere, som støtter projekterne med compliance i forhold til udbuds- og indkøbsprocesserne i det offentlige. Vi værdsætter en høj faglighed kombineret med en gensidig kollegial hjælpsomhed, og er som projektorganisation en succes, når vi leverer vores projekter som lovet.

Du får arbejdssted på vores kontor centralt i København.

Du trives i støttefunktionen og er god til at samarbejde på tværs

Din rolle vil være støttende på det administrative område, målrettet gennemførsel af udbud, kontraktindgåelser og gennemførsel af indkøb til vores projekter. I din rolle hjælper du projektlederne med den løbende vurdering i forhold til indgåelse af kontrakter, indkøbspipeline projektets prognoser i forhold til fremdrift.

Du er sparringspartner vedrørende, planlægning i forhold til sektionens behov for eksterne leverandørers involvering på tværs af vores projektportefølje. Du opleves proaktiv og er et skridt foran, i forhold til projekternes behov på kontrakt og indkøbsområdet.

Udbud kan være større EU-udbud i samarbejde med Banedanmarks udbudsjurister, konkurrenceudsættelser, samt SKI- og projekt specifikke miniudbud.

Din kontaktflade er bred, i og med du deltager i forskellige projekter. Her er du en aktiv medspiller, med et dominerende proaktivt service-gen, du bidrager til de gode relationer og deltager i det tværgående samarbejde, blandt andet med vores centrale indkøbsafdeling og vores juridiske specialister.

Du er med til at vedligeholde og udvikle vores model og processer for kontraktstyringen i sektionen.

Administrativ medarbejder med godt overblik

Ideelt set har du erfaring med udbuds- og indkøbsprocesser samt kontraktadministration og projektstyringsværktøjet i SAP. Måske har du 1-5 års erfaring med en juridisk baggrund, såsom cand.merc.jur. eller cand.jur.

Det er vigtigt, at du har stærke analytiske kompetencer og formidlingsevner både skriftligt og mundtligt, da en stor del af jobbet bliver at formidle kommercielle og kontraktlige problemstillinger på en let forståelig måde.

Du har generelforståelse for den offentlige forvaltning og et hjerte der banker for fællesskabet, og den ordentlighed der skal afspejles i vores processer, og du læser dig nemt ind i vores værdier Ambition, Respekt og Ansvar.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer og erfaringer

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om os og stillingen, så kontakt teamleder Keld Lindgaard Nielsen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.