Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Baneleder

Skive Trav søger ny baneleder, med fokus på salg

 

Skive Trav har nogle af landets bedste sportslige faciliteter. Der blev etableret travbane i Skive i 1948, og banen flyttede i 1966 til sin nuværende beliggenhed, hvor faciliteterne løbende er blevet udviklet. Gennem årene har Skive Trav sat sit præg på dansk travsport via sine tilknyttede professionelle og amatørbaserede sportsudøvere, hesteejere og heste. Ekvipagerne har i tidens løb leveret legendariske og uforglemmelige oplevelser for et talstærkt publikum over hele landet.

 

Stillingen

Banelederen skal i tæt samarbejde med bestyrelsen sikre og videreudvikle banen i en tid, hvor samarbejdsrelationer og krav er under stadig forandring. Under banechefens overordnede ansvarsområder ligger:

  • Daglig drift, herunder personaleledelse og løbende kontakt til professionelle trænere og andre aktive på og omkring banen.
  • Salg af sponsorater, reklamer og pleje af relationer.
  • Økonomi, budgettering og rapportering.
  • Markedsføring, kommunikation og events.
Personen

Den kommende baneleder har ledererfaring samt gode samarbejds- og kommunikationsevner. Vi lægger desuden vægt på salgsmæssige kompetencer og erfaring samt lyst og drive til at stå i spidsen for en dynamisk udvikling af Skive Trav. Du skal kunne se værdien i at skabe tillid og søge løsninger ved at inddrage ledelse, medarbejdere og aktører på Skive Trav. Du skal have overblik og være systematisk. Endelig er det væsentligt, at du har et godt humør og kan møde udfordringer positivt.

Vi tilbyder
  • En stilling med høj grad af selvstændighed og gode arbejdsvilkår.

  • Gode muligheder for at præge den fremtidige udvikling af Skive Trav.

  • Ansættelse på funktionærvilkår med fast løn og pensionsordning.

  • Fuldtidsjob med fleksible arbejdstider inkl. aften- og weekendvagter på løbsdage. 

Din ansøgning, bilagt CV, relevante bilag og referenceliste, bedes sendt til galtenhoj@mail.dk senest torsdag, den 15. april 2021.

Såfremt du har spørgsmål i tilknytning til din ansøgning, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Mogens Bek på mail galtenhoj@mail.dk. Stillingen ønskes besat med tiltrædelse den 3. maj 2021 eller alternativt efter nærmere aftale. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.