Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banker dit hjerte for teamledelse i ældreplejen

Kan du lede og udvikle praksisnært, få tingene til at ske, og har du borgernes perspektiv og kerneopgaven som dit fyrtårn? Kan du vedholdende udvikle faglighed og kultur, og mestrer du vagtplanlægning og ressourcestyring? Så er jobbet som teamleder på Højstruphave måske noget for dig. Højstruphave er et nyere og dejligt plejecenter med 36 skønne beboere, hvoraf størstedelen har sygdommen demens.

Du har en rummelig, åben og imødekommende tilgang til borgere, pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere. Du står på et fundament af nærvær, dialog og tillid i din daglige ledelse af dit team. Du er struktureret, vedholdende og hjælper os til at komme hele vejen fra A-Å i vores processer. Du har autoritet i din ledelse, så du vil og tør ledelse, også når det er svært. Du har lyst til at udvikle servicen til borgerne, dit team og bidrage aktivt til udviklingen af ledelsesteamet.

I Vallensbæk er vores politikere ambitiøse på ældreområdet og har et stærkt fokus på, at borgerne oplever god kvalitet og individuelle hensyn. Derfor har vi gode rammer for at give borgerne det bedste. Da vi arbejder ud fra borgerens perspektiv, skal du kunne lede ”udefra og ind”. Du skal kunne lide at arbejde i tætte relationer, for i Vallensbæk er vi tæt på borgerne og på hinanden. Du bruger dine kompetencer til at skabe gode og sammenhængende borgerforløb og til stærk personaleledelse, så du inspirerer og udvikler medarbejdernes faglige og relationelle kompetencer. Se i øvrigt vores medarbejder- og ledelsesgrundlag her.

Du skal brænde for arbejdet med borgere med sygdommen demens og deres pårørende.  Du får ansvaret for ca. 30 medarbejdere, der fordeler sig på dag, aften og nattevagt. Du skal derfor lede både dag, aften og nat og ind imellem være tilstede i alle vagterne. I bliver to teamledere, som sammen med afdelingslederen indgår i det fælles ledelsesteam.

Forventningerne til dig som teamleder er, at du:

 • Har forståelse for, at du arbejder i en politisk ledet organisation og kan omsætte de politiske mål til den konkrete hverdag ude i plejen
 • Evner både den faglige ledelse af teamet og rollen som personaleleder
 • Er vant til at arbejde med forandringer af praksis og kultur
 • Formår at skabe meningsfuldhed og evner implementeringens kunst
 • Kan lide at være nærværsleder og er en god rollemodel for praksis
 • Kan skelne mellem hensynet til den enkelte og organisationens behov og skabe forståelse for et fælles vi
 • Kan arbejde aktivt med at nedbringe sygefraværet
 • Arbejder med kvaliteten i opgaveløsningen, har et højt fagligt engagement og er parat til at tage ansvar for plejen i praksis sammen med vores sygeplejersker
 • Kan tage ledelse på de administrative opgaver, fx vagtplaner, ressourcestyring og økonomi
 • Kan fremme gode samarbejdsrelationer til borgere, pårørende og på tværs i organisationen
 • Er nærværende og oprigtigt engageret i, at vores borgere kan leve det gode liv - hele livet og har kendskab til Tom Kitwoods arbejdsmetoder
 • Trives med, at vi går ind over hinandens ledelsesrum, og at vi handler i samspil med hinanden i ledelsen
 • Dit overblik og systematik er en naturlig del af din ledelsesmæssige kompetencer

Du er desuden uddannet inden for faget, gerne som sygeplejerske og har ledelseserfaring, gerne fra primær sektor samt har relevant lederuddannelse.

Stillingen er til besættelse snarest muligt eller pr. 1. november 2020.

Ansøgningsfrist: 23. september 2020.

Der vil være to samtalerunder samt en personlighedstest hos vores HR-konsulent. Første samtale ligger 25. september og anden samtale 29. september. Testen ligger mandag den 28. september 2020.

Hvis du har spørgsmål og vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anja Steen på ast01@vallensbaek.dk eller telefon 9243 6469. Du er også meget velkommen til at komme forbi og hilse på og mærke den gode stemning i huset – selvfølgelig efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.