Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banker dit hjerte for vuggestuebørn?

Hareskov børnehus søger 3 nærværende og fagligt dygtige uddannet pædagoger til vores vuggestueafdeling.

To af vores kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, og samtidig udvider vi, så vi nu kan være to uddannet pædagoger og en medhjælper på hver af vores vuggestuegrupper. Derfor mangler vi pr. 1. august eller snarrest derefter 3 dygtige og hjertevarme vuggestuepædagoger. To af stillingerne er på 35 t/ugen og en er på 30t/ugen.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du er uddannet pædagog og har viden/erfaring indenfor 0-3års området. Du skal både have fysikken og psyken til at arbejde med denne aldersgruppe. Du skal have en indre ro og et overblik, som kan håndtere udfordringer, når de opstår.
Du skal kunne lide at kommunikere med forældre, da du kommer til at have et tæt samarbejde med forældrene om at give børnene de redskaber, der er brug for, så de kan trives, udvikle sig og lære ud fra deres individuelle forudsætninger, så de kan blive en del af de sociale fællesskaber.
Vi forventer, at du sammen med os har lyst til at udvikle vores dejlige hus, så vi hele tiden bliver klogere på vores pædagogik. Vi håber, at du kan bidrage med pædagogiske projekter indenfor enten musik, sprog, eller natur.

Hvad får du ud af at arbejde i vuggestuen i Hareskov Børnehus?
Din kommende arbejdsplads arbejder hver dag på at give alle børn en dag fyldt med leg, læring og fællesskaber.  Det er et hus hvor pædagogikken altid kommer først.
Du får et arbejde, hvor vi tilrettelægger vores hverdag ud fra både børnenes alder og individuelle behov. Der er plads til spontane aktiviteter, som tilrettelægges ud fra børnenes spor. Du vil komme til at arbejde i et hus, hvor børnene har medindflydelse på deres hverdag.
Du vil få kollegaer og en ledelse, der er med til at give faglige udfordringer, så du bliver ved med at reflektere over hverdagsrutinerne, den styrkede pædagogiske læreplan og børnekulturen.
Huset er fyldt med dygtige kollegaer og en leder, der, ligesom dig, synes det er sjovt  og spændende at arbejde med børn i alderen 0-6 år.  Det er alle nogen, der kan deres pædagogiske håndværk, og hvor teori og praksis går hånd i hånd. Du vil få et arbejde, hvor det er helt i orden at stille krav til pædagogikken, og hvor der diskuteres ud fra en sagligt og respektfuld tilgang til hinanden.
Dine kommende kollegaer arbejder ud fra en tilgang om at ”sammen er vi bedst”. Det betyder, at alle arbejder med positiv energi, har en stor arbejdsglæde og er hjælpsommen og fleksible i forhold til ændringer i skemaet, når der er behov for det. Du får kollegaer, der griner og kan lide at være sammen.
Hver dag vil du møde forældre, der er positive overfor dig og engageret i deres børns liv i Hareskov Børnehus.

Hvad skal du vide mere om Hareskov Børnehus.
Du vil komme til at være i Vuggestuen, men du vil blive ansat i hele huset.
Vuggestuen er fordelt på 3 aldersintegreret stuer med op til 12 børn. Der er 2 uddannet pædagoger og 1 medhjælper på hver gruppe.
Hareskov Børnehus er en integreret institution i Furesø Kommune, og vi gør meget ud af at være et fælles hus, og at alle voksne er synlige. Hver dag åbner og lukker børnehave og vuggetuen sammen.
Vi har en stor  fælles legeplads. Vi har flere gange om året fælles projekter og en gang om ugen har vi fællessamling, hvor både vuggestuen og børnehaven er samlet.
Ligegyldigt om du kommer i bil, på cykle eller med tog, vil du opdage at vi bor virkelig tæt på naturen, som vi bruger aktivt i vores pædagogiske hverdag. 
Tænker du at det er noget for dig, skal du ikke holde dig tilbage med at søge stillingen. Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen telefon 7216 2476 eller på mail sth1@furesoe.dk

Ansøgningsfrist
Onsdag  01.07. 2020  kl. 12.00. Vi vil løbende holde ansættelsessamtaler, og senest i uge 31. Dog vil der ikke blive holdt samtaler i uge 28-30 grundet ferie.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.
Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV og uddannelsesbevis.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.