Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BANKET-SOUSCHEF

D´ANGLETERRE SØGER BANKET-SOUSCHEF
 
Vi søger en souschef til vores banket, som kan få tingene til at ske!
Har du lyst til at blive en del af et motiveret team med høje ambitioner i et privilegeret miljø? Har du passion for mad på højt niveau? Brænder du for give gæster en femstjernet oplevelse?

VI TILBYDER:
En spændende arbejdsplads på Nordeuropas mest luksuriøse hotel, hvor du sammen med det øvrige banket-køkkenteam er med til at yde en service, der afspejler vores ambitioner om altid at levere den perfekte service til vores mange forskellige gæster. Arbejdsdagen er ofte travl og udfordrende, men arbejdsmiljøet er sundt, og vi passer på hinanden.  
 
OM JOBBET:
Som banket-souschef vil du være ansvarlig for daglig og aktiv ledelse af banket-køkkenteamet og stå for både kreative forberedelser, såvel som tilberedelse af selskabsmenuer til store og små events samt møder. Du vil være ansvarlig for daglige indkøb, have kontinuerlig kommunikation med salgsafdelingen, og være bindeled mellem andre afdelinger i huset.  Sammen med køkkenchefen vil du udføre egenkontrol af produkter, vagtplanere, samt diverse administrative opgaver så som varebestilling, fakturering, lageroptælling og diverse personalerelaterede opgaver.
Du vil medvirke til at sikre et højt service- og kvalitetsniveau i banketkøkkenet, tage ejerskab og tilføre nye kreative ideer og input. Du vil ligeledes medvirke til at ansætte personale og oplære kokkeelever.
Som banket-souschef på d’Angleterre refererer du til Executive Banqueting Chef, Steen Kaspersen.
 
VI FORVENTER:
At du har minimum 1-2 års erfaring fra lignende souschefstilling, og dermed erfaring med varebestilling og diverse administrative førnævnte opgaver. Erfaring fra luksussegmentet er en fordel. Vi forventer, at du i samarbejde med de andre souschefer i køkkenet er en synlig leder, der deltager aktivt viser vejen og formår at holde overblikket, så vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt du har ledelseserfaring, og at du forstår at motivere, inspirere og lære fra dig. Ligesom vi forventer du har gennemslags- og beslutningskraft kombineret med gode samarbejdsevner og økonomisk forståelse.
Det er en fordel at du taler dansk og behersker engelsk på højt niveau.
 
Om d’Angleterre
Efter genåbningen i 2013, har d’Angleterre etableret sig som et af verdens bedste hoteller, og vi fortsætter med at sætte nye mål. På d’Angleterre ved vi også, at det er menneskerne bag, der gør forskellen, når det drejer sig om service i luksusklassen. Vi ved, at de bedste resultater skabes i fællesskab – med respekt for kollegaer og gæster.
 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329757636Phoenix-32b15b0012018-02-08T15:06:02.680BANKET-SOUSCHEFD´ANGLETERRE SØGER BANKET-SOUSCHEF
 
Vi søger en souschef til vores banket, som kan få tingene til at ske!
Har du lyst til at blive en del af et motiveret team med høje ambitioner i et privilegeret miljø? Har du passion for mad på højt niveau? Brænder du for give gæster en femstjernet oplevelse?

VI TILBYDER:
En spændende arbejdsplads på Nordeuropas mest luksuriøse hotel, hvor du sammen med det øvrige banket-køkkenteam er med til at yde en service, der afspejler vores ambitioner om altid at levere den perfekte service til vores mange forskellige gæster. Arbejdsdagen er ofte travl og udfordrende, men arbejdsmiljøet er sundt, og vi passer på hinanden.  
 
OM JOBBET:
Som banket-souschef vil du være ansvarlig for daglig og aktiv ledelse af banket-køkkenteamet og stå for både kreative forberedelser, såvel som tilberedelse af selskabsmenuer til store og små events samt møder. Du vil være ansvarlig for daglige indkøb, have kontinuerlig kommunikation med salgsafdelingen, og være bindeled mellem andre afdelinger i huset.  Sammen med køkkenchefen vil du udføre egenkontrol af produkter, vagtplanere, samt diverse administrative opgaver så som varebestilling, fakturering, lageroptælling og diverse personalerelaterede opgaver.
Du vil medvirke til at sikre et højt service- og kvalitetsniveau i banketkøkkenet, tage ejerskab og tilføre nye kreative ideer og input. Du vil ligeledes medvirke til at ansætte personale og oplære kokkeelever.
Som banket-souschef på d’Angleterre refererer du til Executive Banqueting Chef, Steen Kaspersen.
 
VI FORVENTER:
At du har minimum 1-2 års erfaring fra lignende souschefstilling, og dermed erfaring med varebestilling og diverse administrative førnævnte opgaver. Erfaring fra luksussegmentet er en fordel. Vi forventer, at du i samarbejde med de andre souschefer i køkkenet er en synlig leder, der deltager aktivt viser vejen og formår at holde overblikket, så vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt du har ledelseserfaring, og at du forstår at motivere, inspirere og lære fra dig. Ligesom vi forventer du har gennemslags- og beslutningskraft kombineret med gode samarbejdsevner og økonomisk forståelse.
Det er en fordel at du taler dansk og behersker engelsk på højt niveau.
 
Om d’Angleterre
Efter genåbningen i 2013, har d’Angleterre etableret sig som et af verdens bedste hoteller, og vi fortsætter med at sætte nye mål. På d’Angleterre ved vi også, at det er menneskerne bag, der gør forskellen, når det drejer sig om service i luksusklassen. Vi ved, at de bedste resultater skabes i fællesskab – med respekt for kollegaer og gæster.
 
 
2018-03-01T01:02:36.257 D ANGLETERRE SØGER BANKET-SOUSCHEF Vi søger en souschef til vores banket, som kan få tingene til at ske! Har du lyst til at blive en del af et motiveret team med høje ambitioner i et privilegeret miljø? Har du passion for mad på højt niveau? Brænder du for give gæster en femstjernet oplevelse? VI TILBYDER: En spændende arbejdsplads på Nordeuropas mest luksuriøse hotel, hvor du sammen med det øvrige banket-køkkenteam er med til at yde en service, der afspejler vores ambitioner om altid at levere den perfekte service til vores mange forskellige gæster. Arbejdsdagen er ofte travl og udfordrende, men arbejdsmiljøet er sundt, og vi passer på hinanden. OM JOBBET: Som banket-souschef vil du være ansvarlig for daglig og aktiv ledelse af banket-køkkenteamet og stå for både kreative forberedelser, såvel som tilberedelse af selskabsmenuer til store og små events samt møder. Du vil være ansvarlig for daglige indkøb, have kontinuerlig kommunikation med salgsafdelingen, og være bindeled mellem andre afdelinger i huset. Sammen med køkkenchefen vil du udføre egenkontrol af produkter, vagtplanere, samt diverse administrative opgaver så som varebestilling, fakturering, lageroptælling og diverse personalerelaterede opgaver. Du vil medvirke til at sikre et højt service- og kvalitetsniveau i banketkøkkenet, tage ejerskab og tilføre nye kreative ideer og input. Du vil ligeledes medvirke til at ansætte personale og oplære kokkeelever. Som banket-souschef på d Angleterre refererer du til Executive Banqueting Chef, Steen Kaspersen. VI FORVENTER: At du har minimum 1-2 års erfaring fra lignende souschefstilling, og dermed erfaring med varebestilling og diverse administrative førnævnte opgaver. Erfaring fra luksussegmentet er en fordel. Vi forventer, at du i samarbejde med de andre souschefer i køkkenet er en synlig leder, der deltager aktivt viser vejen og formår at holde overblikket, så vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt du har ledelseserfaring, og at du forstår at motivere, inspirere og lære fra dig. Ligesom vi forventer du har gennemslags- og beslutningskraft kombineret med gode samarbejdsevner og økonomisk forståelse. Det er en fordel at du taler dansk og behersker engelsk på højt niveau. Om d Angleterre Efter genåbningen i 2013, har d Angleterre etableret sig som et af verdens bedste hoteller, og vi fortsætter med at sætte nye mål. På d Angleterre ved vi også, at det er menneskerne bag, der gør forskellen, når det drejer sig om service i luksusklassen. Vi ved, at de bedste resultater skabes i fællesskab med respekt for kollegaer og gæster.11Jobnet32b15b00100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-28T00:00:000010https://dangleterre.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=46c908da-4db3-4824-90f8-8dfbf6694c1a0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3105317Hotel d'Angleterre11Kongens Nytorv 341050København KDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent523076JobNet47671541000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=32b15b00https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=32b15b00https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=32b15b00&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=32b15b00&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352892305importimport_32b15b00DKDanmarkDKDanmarkda-DK