Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barista med kundeservice

Er du uddannet barista eller har du som minimum et par års erfaring fra tidligere job på café? Har du lyst til at arbejde i et travlt miljø med mange besøgende og kan du samtidig arbejde på forskellige tidspunkter af dagen, så er du måske en af de barista vi søger!

Arbejdstiden ligger for det meste i hverdagen i tidsrummet fra kl. 7.00 - 20.30 - men der kan forekomme aften- og weekend arrangementer.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Tilknyttet nogle af disse kantiner og virksomheder har vi også en del caféer.

Vi søger personer, der har erfaring med at arbejde som barista og kundekontakt (kassesalg) til vores café beliggende på Anker Engelundsvej i Lyngby.

Hvad indebærer sådan et job…

 • Som barista indgår du i vores store team på 20 kolleger i køkkenet og 1 kollega i caféen - vi søger barista både til fuldtid og deltid, så skriv gerne i din ansøgning, hvor mange timer, du ønsker og forventer at kunne arbejde på ugebasis
 • Lønnen er i henhold til vores overenskomst
 • Du kan og har lyst til at arbejde i et travlt miljø med mange besøgende med forskellige nationaliteter
 • Du kan arbejde på forskellige tidspunkter af dagen
 • Du trives i kunderelaterede situationer, hvor det at give en god service, sætte gæsten i fokus er vigtigt men også naturligt for dig
 • Du er præsentable og smilende
 • Du er glad og effektiv

Kort og godt om dig og dit nye job

 • Du har barista erfaring - og har god erfaring med åbnings- og lukkevagter i en café
 • Du er fleksibel, diciplineret og stabil på arbejdspladsen
 • Du kan bevare overblikket og det gode humør i en travl hverdag
 • Du arbejder selvstænidigt og er ikke bange for at tage fat i alle de opgaver, som er nødvendig for cafédriften, herunder afrydning, oprydning samt diverse opvask og rengøring
 • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
Du vil få mange glade og engagerede kolleger. Vi lægger vægt på kaffen, maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster, kolleger og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Stillingen søges ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Og angiv i ansøgningen hvor mange timer om ugen, du ønsker og kan arbejde.

Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her