Gem job

Barnepige søges til Blokhus!

Jeg håber, det er lige dig, vi mangler??

Vi vil gerne byde dig velkommen i vores familie og vi vil glæde os til at du bliver en del af vores hverdag! Vi er en familie på 5, snart 7, som gælder 2 voksne og 5 børn. Vi har en selveget virksomhed, og med Lea på 8, Christian på 5 og Sarah på 3 + et hold tvillinger til efteråret, så har vi brug for din hjælp. Der vil blive brug for hjælp til at hente/bringe børnene fra skole og daginstitution, det er derfor nødvendigt, at du har kørekort. Der vil blive brug for hjælp til madlavning, lektielæsning, rengøring og indkøb i et samarbejde med os i et års tid, som kan blive forlænget. Vi har et værelse tilrådighed!

Har du lyst til at blive en del af en humørfyldt familie med livsglade børn, der imødegår hver dag med gå på mod og masser af energi, så håber vi at høre fra dig hurtigst muligt!

Send gerne en ansøgning og har du spørgsmål er du velkommen til at ringe! Hører du ikke fra os inden 1/6 er stillingen besat til anden side!

Kristina Dalsgaard Nielsen 

Tlf: 23718787

Krissykd@hotmail.com

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.