Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for Ergoterapeut søges til Sensomotorisk Klinik, Afsnit H10, Regionshospitalet Hammel Neurocenter

Barselsvikar for Ergoterapeut ved Hospitalsenhed Midt, Sensomotorisk Klinik, Afsnit H10, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til besættelse 1. Maj 2021 til foreløbig 31. December 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge eller efter aftale.
I stillingen indgår weekend og senvagter.

Vi søger en ny kollega som:

 • Har erfaring med vores del af rehabiliteringen
 • Trives i hurtige skift mellem monofaglige og tværfaglige opgaver
 • Blandt andet holder af arbejdet med dysfagi, primær og sekundær
  ADL, afasi, kommunikations vanskeligheder
 • Ser neuropædagogik som en naturlig det af opgaven
 • Naturligt samarbejder med patient og pårørende
 • Selvfølgelig bidrager til det gode arbejdsmiljø sammen med dine kolleger
 • Kan overskue, prioritere og koordinere løbende i løbet af en dag
Beskriver det dig, så er du måske vores barselsvikar.

Den ergoterapeutiske indsats er kendetegnet ved:
 • Brug af aktivitets- og deltagelsesorienterede tilgange i udredning og behandling i forskellige kontekster. Aktivitetsanalyse, såvel den teoribaserede som den personbaserede og aktivitetsbaserede analyse, er et vigtigt redskab.
 • Muliggørelse af betydningsfulde aktiviteter og deltagelse samt inddragelse af aktuelle ressourcer.
 • Initiativer på kropsniveau som forudsætning for aktivitet og deltagelse med særlig fokus på det perceptuelle og kognitive område.
 • Målrettet og eksperimenterende tilrettelæggelse og graduering af aktivitet og omgivelserne.
 • Arbejde med udfordringer, krav og hensyn med både udviklende og kompenserende hensigter i patientens nærmeste udviklingszoner.
 • Bidrage til udvikling af livslyst og motivation for genoptræning og rehabilitering.
 • Inddragelse og samarbejde med patient og pårørende.
Patientgruppen rummer meget komplekse fysiske og/eller kognitive problemstillinger og kræver derfor ofte en høj grad af kreativitet i forhold til at bruge din ergoterapeutiske tilgang i patientens neurorehabilitering.

Du introduceres gennem den første periode og der vil løbende være faglig udvikling og refleksion, da fagligheden er i fokus sammen med det gode arbejdsmiljø. 

Om afdelingen
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er et neurorehabiliteringshospital, som har ansvaret for den højt specialiserede rehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade fra hele Vestdanmark. Herudover varetages den specialiserede neurorehabilitering af patienter fra Region Midt.
Neurorehabiliteringen er organiseret i fire klinikker:
Klinik for tidlig neurorehabilitering, Sensomotorisk klinik, Kognitiv klinik og Klinik for børn og unge.
 
Sensomotorisk Klinik behandler patienter hvor følgetilstanden til den erhvervede hjerne-skade overvejende er præget Sensomotorisk klinik modtager patienter til specialiseret neurorehabilitering, hvor følgetilstanden til den erhvervede hjerneskade især er præget af svære føle- og sanseforstyrrelser, kognitive problematikker, dystoniske tilstande, pareser og andre motoriske udfald, afasi, neglekt, bevidsthedsforstyrrelser og synkeproblemer.

Afsnit H10
På S10 har vi plads til 13 patienter. Vi har en god blanding af patienter indlagt til højtspecialiseret og specialiseret rehabilitering.
 
Vi arbejder i tværfaglige teams omkring den enkelte patient. Det primære team består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt behandlingsansvarlig læge. Teamet suppleres med tale­pædagoger, neuropsykologer, socialrådgivere og diætister.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Regionshospitalet Lemvig og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fem regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til ”lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenheden Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Afsnitsleder/overfysioterapeut Karin Ibsen, tlf.  7841 9369
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, eksamenskarakterer, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 12.marts 2021.

Der forventes afvikling af samtaler den 25. marts 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.