Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for ergoterapeut til afsnit S1 - De særlige pladser

Regionspsykiatrien Midt

Da en af vores dygtige ergoterapeuter skal på barsel, søger vi en barselsvikar fra 1. december 2020 til 30. november 2021 - 37 timer ugentlig
Vi søger 1 ergoterapeut med stærke faglige kompetencer inden for det psykiatriske arbejdsfelt samt gerne erfaring/kendskab til misbrugsområdet.

Afsnittet er døgndækket, så du må påregne varierende vagttyper.

Du bliver en del af et hold bestående af sygeplejersker, socialpædagoger, SOSU-assistenter, ergo-/fysioterapeuter, rengøringsassistenter, peer-medarbejder, socialrådgiver, psykolog, sekretær og en afdelingslæge.

Afsnit S1 har 14 pladser til en gruppe af patienter, der er visiteret til et ophold på baggrund af visitationskriterier fastsat af folketinget. Målgruppen er patienter med behov for både psykiatrisk behandling, en socialfaglig/rehabiliterende indsats, en frivillig misbrugsbehandling samt forskellige dagsaktiviteter som f.eks. motion og mestring af hverdagen. Der kan læses mere om de særlige pladser her: http://www.psykiatrien.rm.dk/fagfolk/sarlige-pladser/. Opholdet er frivilligt og forventes at have en varighed på 3 til 6 måneder.

Dine kerneopgaver:

 • Være daglig kontaktperson for 1-3 patienter.
 • Indgå i et tværfagligt team, der udnytter hinandens kompetencer til den bedste tilgang til patienterne. Teamet har ansvaret for behandling og pleje af 7 patienter i samarbejde med overlægen og øvrige samarbejdspartnere.
 • Være medansvarlig for den kliniske praksis og kontinuerlig udvikling af denne, herunder bl.a. dokumentation (også sammen med patienterne).
 • Være en aktiv sparringspartner for kolleger.
 • At tilrettelægge og koordinere patientforløb med størst mulig inddragelse af patienten og dennes netværk ud fra en recovery-baseret tankegang.
 • At teste og score patienterne med henblik på den optimale udslusning fra afsnittet.

Du får mulighed for selv at præge dit arbejde ved bl.a. at:
 • Deltage i kvalitetstiltag og –projekter. Vi arbejder aktuelt med patientinddragelse, pårørendeinddragelse, Safeward og deeskalering.
 • Deltage i vores øvrige tiltag, som udmøntes via Sikker Psykiatri.
 • Være en aktiv medskaber af vores arbejdsmiljø, hvor kollegial sparring, vejledning og supervision er lige ved hånden samtidig med, at selvstændighed, handlekraft og kreativ problemløsning værdsættes.
 • Turde sætte dit aftryk i vagterne og være betydningsfuld hos os.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:
 • Du har eventuelt psykiatrierfaring eller anden relevant erfaring, eksempelvis med misbrugsbehandling. Men din personlighed er mest afgørende for os.
 • Du har kendskab til miljøterapi.
 • Du evner at arbejde både selvstændigt og kollektivt og kan prioritere dine opgaver.
 • Du har tydelige kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Du har erfaring med at arbejde systematisk med dokumentation.
 • Du kan medvirke til at "spille dine kolleger gode" og har troen på, at alle går på arbejde for at udføre det bedste, vi kan.
 • Du evner at fremkomme med fagligt begrundet undren og kreative løsningsforslag.
 • Du må gerne have kendskab til AMPS, Sensory Profile, ADL-taxonomi eller andre relevante redskaber

Afsnit S1 er placeret midlertidigt i Søndersøparken 1 i Viborg. I sidste halvdel af 2021 flytter pladserne permanent til et nyetableret psykiatrisk center i Gødstrup.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send os en ansøgning via linket med dokumentation for uddannelse og autorisation samt CV.

Du kan finde mere information om Regionspsykiatrien Midt på vores hjemmeside
http://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/regionspsykiatrien-midtAnsættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.
 

Ansøgningsfristen er søndag den 22. november 2020.

Der holdes ansættelsessamtaler i uge 48-49.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Har du lyst til at høre mere om afdelingen og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Eriksen på mail chaeriks@rm.dk, eller  tlf. 20525849.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.