Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for fysioterapeut søges til afsnit 1 ved Fysio- og Ergoterapi, Aarhus Universitetshospital

Med tiltrædelse den 1. april 2020 eller hurtigst muligt derefter søger vi i afsnit 1 en fysioterapeut til et barselsvikariat inden for det nyremedicinske speciale med 32 timer om ugen.

Specialet indgår i et fysioterapeutisk team, som også dækker Lever-, Mave- og Tarmsygdomme og Urinvejskirurgi. To fysioterapeuter dækker det nyremedicinske speciale samt begge løser patientopgaver inden for de andre specialer i teamet. I vagtarbejde vil der skulle dækkes ind i de øvrige specialer i afsnit 1. Vikariatet er frem til den 4. oktober 2020. Det vil ikke være muligt at afvikle sommerferie i ugerne 29-34 inklusiv.
 
Dine arbejdsopgaver er vurdering af funktionsevne og genoptræningspotentiale af patienter i komplekse forløb. Endvidere mobilisering, træning, respirationsfysioterapi, instruktion og vejledning, tilpasning og udlån af hjælpemidler, udarbejdelse af status og genoptræningsplaner samt dokumentation i EPJ. Du vil arbejde i tæt samarbejde med afdelingens anden terapeut samt afdelingens personale. Arbejdstiden er i øjeblikket mellem 08.00-16.00. Der er weekendarbejde ca. hver sjette uge samt der er vagter i dagstiden på helligdage.  
 
Vi tilbyder

  • en arbejdsplads, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling
  • et job i en dynamisk afdeling, hvor der løbende er fokus på fagets udvikling, kvalitetssikring og forskning
  •  en ansættelse i en seriøst arbejdende gruppe med godt humør.
 
Vi forventer
  • at du har erfaring med komplekse patientforløb  i hospitalsregi
  • at du har erfaring med respirationsfysioterapi
  • at du er empatisk, åben og realistisk i mødet med og behandlingen af mennesker med livstruende/kroniske sygedomme
  • at du har lyst til at bidrage til at udvikle faget inden for eget speciale
  • at du har gode kompetencer med hensyn til fleksibilitet og evne til at bevare overblikket i en travl hverdag som ofte er uforudsigelig, og hvor planlagte planer ofte må revideres
  • at du kan trives på en arbejdsplads, der er i konstant forandring, og at du ser muligheder frem for begrænsninger.
 
Hvem er vi
Ét af de fem afsnit som Fysio- og Ergoterapiafdelingen består af afsnit 1. Afsnittet er en tværfaglig gruppe bestående af både ergoterapeuter, fysioterapeuter, SOSA og en funktionsleder. Gruppen er blandet både alders- og erfaringsmæssigt.
 
Afsnit 1 er opdelt i tre teams. Der er to fysiopterapeutiske teams – det ene team dækker Nyresygdomme, Urinvejskirurgi inklusiv bækkebundspatienter, leversygdomme og mave-, og tarmkirurgi. Det er i dette team vi mangler en barselsvikar. Det andet fysioterapeutiske team dækker kræft, plastikkirurgi, øre-næse-hals, blodsygsomme, DCPT, lymfødemklinik og cancer mammahold. I afsnit 1 er der også et ergoterapeutisk team, som dækker alle ovennævnte specialer der er i afsnit 1 samt i afsnit 2.
 
Visionen for Aarhus Universitetshospital er ”Den største viden – den bedste behandling”. I Fysio- og Ergoterapiafdelingen understøtter vi bl.a. denne vision med vores Forsknings- og udviklingsstrategi. Vi har i afdelingen en forsknings- og udviklingsenhed og udviklingsterapeuter. Ligeledes understøtter vi visionen med afholdelse af årlige MUS samtaler med udarbejdelse af individuelle handleplaner, ligesom der udarbejdes årlige kompetenceudviklingsplaner i de respektive afsnit.
 
Aarhus Universitetshospital er uddannelsessted for såvel ergoterapeut- som fysioterapeutstuderende. Det er derfor en naturlig del af vores hverdag at vejlede studerende og inddrage dem i arbejdet.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Der må påregnes prøvetid i de første 3 måneder af ansættelsen.
 
Nærmere oplysninger fås ved ledende terapeut Birgitte Bille Brahe på 7845 6730.
 
Ansøgningsfrist er mandag den 17. februar 2020. Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 27. februar 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.