Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for orto-tandplejer - Center for Tandregulering Nordvestjylland

Som barselsvikar for den ene af vores orto-tandplejere søger vi pr. 1. april 2021 eller snarest derefter en tandplejer med erfaring inden for ortodonti.
Er du klinikassistent med samme erfaring, er du også velkommen til at søge, da vi har mulighed for at omfordele opgaverne i det kliniske personale.

Vi kan tilbyde et vikariat, hvor du under supervision af specialtandlæge får mulighed for at arbejde med alle former for orto-opgaver: interceptive og vækstadapterende behandlinger, primært med aftageligt apparatur, samt behandlinger med fuldt fast apparatur. Der vil eventuelt også være mulighed for at få uddelegerede selvstændige arbejdsopgaver alt efter dit erfaringsniveau. Arbejdstiden kan være på fuldtid eller deltid og der vil eventuelt være mulighed for en mindre deltidsstilling efter vikariatet.

Du vil i stillingen komme til at arbejde sammen med et erfarent og engageret team af orto-behandlere, der er vant til at arbejde under uddelegering fra specialtandlæger. Vi er 15 medarbejdere i alt; specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale. Alle hjælper hinanden og du vil også få den hjælp, du har brug for som ny i centret.

Center for Tandregulering Nordvestjylland er et fælleskommunalt tandreguleringscenter for 4 kommuner beliggende på havnen i Struer, tæt på offentlig transport, både bus og tog. Klinikken er digitaliseret med TK2 journalsystem, DentalEye digitalt røntgen, Tiops Cephalometri, CBCT scanner samt Triosscan.

Har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi et tandreguleringscenter, der arbejder målrettet med høj faglighed og kvalitet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

For yderligere oplysninger
kan henvendelse ske til overtandlæge Kirsten Andersen, telefon 22 34 77 48 eller specialtandlæge Mette Toft Holmgaard, telefon 26 19 56 06.

Frist
26. februar 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 10. marts 2021 fra kl. 14.30.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.