Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar, sygeplejerske til åbent psykoseafsnit C100 på Psykiatrisk Center København, Frederiksberg

Psykiatrisk Center København, FrederiksbergSygeplejersker 37 timer pr uge til åben psykiatrisk psykose afsnit C100 søger barselsvikar 01.04.20-30.04.21Er du engageret, knalddygtig og interesseret i psykiatri er du måske lige den nye kollega vi søger!Afsnittet er normeret til 17 patienter. 2 af disse er forbeholdt patienter med kontrakt til patientstyret indlæggelse.Afsnittet arbejder ud fra kognitive miljøterapeutiske principper bl.a. med et meget velfungerende kontaktpersonsystem og gode muligheder for kontinuerlige plejeforløb. Vi tilbyder patienterne en tidssvarende og helhedsorienteret psykiatrisk sygepleje, baseret på omsorg, nærvær og respekt for menneskets integritet og autonomi. Der lægges vægt på brugerinddragelse, kognitiv miljøterapi og recovery-orienteret praksis.Vi er et tværfagligt team, hvilket også betyder, at afsnittet er uddannelsessted for fysioterapeuter, ergoterapeuter, læger, psykolog, sygeplejersker på specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje, social- og sundhedsassistenter og sygeplejestuderende.Vi er et afsnit i stadig udvikling med en bred sammensat personalegruppe, der arbejder udfra en overordnet plan om ”Det gode psykiatriske patientforløb”.Vi ønsker, at du:

Er en autoriseret sygeplejerske gerne med erfaring indenfor psykiatrien, dog ikke et krav.

Har lyst til det psykiatriske speciale.

Er engageret, selvstændig og ansvarsbevidst.

Har gode samarbejdsevner.

Har evner og lyst til faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder:

Et afvekslende job med mange udfordringer.

Et imødekommende, stabilt, erfarent og meget engageret personaleteam, der også har gode samarbejdsrelationer til mange tværfaglige kollegaer.

Intern og ekstern undervisning, mulighed for deltagelse i relevante kurser samt supervision i afdelingen og sygeplejefaglig vejledning.

Et hospital med et godt nærmiljø.Interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi planlægger afholdelse af ansættelsessamtaler løbende i den kommende måned.For yderligere oplysninger kan afdelingssygeplejerske Kirsten Lindegaard kontaktes på telefon 3864 3876.Ansøgning sendes inden 05.03.20, bemærk dog at vi løbende vil afholde ansættelsessamtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.