Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til dansk, idræt, madkundskab og billedkunst

Om skolen og stillingen

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, midt i Greve Kommune. Skolen danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0. – 9. klasse; heraf går ca. 260 børn i skolens SFO og ca. 100 børn i vores SFO2 for 3.-6. klasse.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag på en velfungerende skole med høj faglighed og stort engagement blandt medarbejdere, elever og forældre; hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø og øje for betydningen af tillid, glæde og udvikling. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambitiøse og målrettede i vores dagligdag.

Da en af vores ansatte går på barsel søger vi en barselsvikar, som har lyst til at indgå i samarbejdet på vores 6. årgang i dansk, billedkunst, madkundskab og idræt. Stillingen er ledig fra 1.10, men kan du starte før, så er der mulighed for det ifm. en overgang mellem barslende lærer og dig.

Det søger vi:

Vi søger en lærer med erfaring eller kompetencer indenfor det danskfaglige, og gerne med kendskab fra aldersgruppen og de praktiske fag, som også ligger i skemaet.

Du har lyst til at være med til at præge elevernes og dine kollegers skoledag på en positiv måde og bidrage til en spændende og varieret hverdag, hvor vi trods periodevis travlhed altid har plads til humor, smil og en hjælpende hånd.

Du er:

  • danskfagligt velfunderet med evner til også at kunne undervisning i de mere praktiske fag.
  • interesseret i og har blik for at arbejde inkluderende i din hverdag
  • struktureret, men fleksibel i din tilgang.
  • engagereret og seriøs ift. dit arbejde, men har også let til smil og har humoren med dig i dagligdagen.
  • team- og samarbejdsorienteret, men kan også selvstændigt varetage opgaver.
  • sikker og tydelige i din kommunikation med kolleger, elever, forældre og andre eksterne - både mundtligt og skriftligt.
Løn og praktiske oplysninger

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Leon Mitchell 4397 3435 eller viceskoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen. Du har også mulighed for at gå ind på www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.

Vi afholder samtaler i uge 39.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.