Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til det kolde køkken

Køkkenet på Hvidovre Hospital søger en ernæringsassistent til det kolde køkken

Vi søger en barselsvikar til vores team i det kolde køkken. Du vil primært indgå i det kolde køkken, men vil skulle afløse i vores diæt ved ferier og sygdom.
Som kollega i det kolde køkken vil der også være vagter i vores callcenter, hvor du vil skulle tage imod ordrer fra vores patienter, det er derfor vigtigt at du taler flydende dansk.

Som medarbejder i vores kolde køkken får du blandt andet til opgave at anrette ordrer fra patienterne ved hjælp af køkkenets bestillingssystem. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og går meget op i det kulinariske og at maden anrettes på en præsentabel måde. Ved ferier og travle perioder vil du skulle afløse i vores diætkøkken, det er derfor vigtigt at du har interesse for diætmad. Kendskab til diætmad er derfor en fordel.

Køkkenet på Hvidovre Hospital anvender økologiske råvarer og har pt. det økologiske sølvmærke. Vores retter er tilberedt af sæsonens friske råvarer og vi laver vores mad fra bunden. Vi har stor fokus på anvendelse af friske råvarer, smag og udseende af vores retter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Anretning af bestillinger i det kolde køkken og i diætkøkken
  • 'Udbringning af mad til patienter
  • Callcenter
  • Egenkontrol
  • Rengøring
Vi forventer at vores nye kollega:
  • Er uddannet ernæringsassistent
  • Det er et krav at du behersker dansk i skrift og tale
  • Kendskab til diæter er en fordel
  • Har godt kendskab til it
  • Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende
  • Er teamplayer og har gode samarbejdsevner
  • Sætter den gode service højt
  • Har en god fysik og kan arbejde i højt tempo

Arbejdstiden er normeret til 37 timer i tidsrummet 6.30 til 18.45 med vagt hver 2. weekend.

Barselsvikariatet ønskes besat hurtigst muligt og løber til efteråret 2019 med mulighed for fastansættelse.

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr. 38 62 67 88.

Ansøgningsfrist er 22.04.2018
Samtaler afholdes løbende
Løn efter gældende overenskomst med Kost- og Ernæringsforbundet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her