Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til Enghuset

Børnehuset Enghuset, søger pædagog til vuggestuen i et barselsvikariat, der ønskes besat pr. 15. maj 2018, eller snarest derefter. Vikariatet er på 31-34 timer ugentligt.

Vi har brug for en pædagog, der kan give omsorg og skabe tryghed for de mindste; som kan facilitere de processer børnene har brug for, for at kunne udvikles, lege og lære i dagligdagen.

Du er en robust pædagog, der er fagligt velfunderet og hviler i dig selv. Du er fleksibel, og kan være med til i endnu højere grad at gøre Enghuset til et sted, hvor børnene såvel som personalet udvikles og trives.

Enghuset er en integreret institution med 4 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper, med ca. 105 børn i alt. Stillingen er placeret i vuggestuen hos Sneglene. Sneglestuen har plads til 11 børn mellem 1/2 og 3 år.

Vi har en etnisk bred gruppe af børn der har brug for tydelige voksne der sætter rammer for deres udvikling. Vi arbejder målrettet, systematisk og vidensbaseret. Børn skal ses, høres og forstås hver eneste dag og det gælder også deres forældre og personalegruppen.

Løn- og ansætttelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter principperne om ny løn.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi børne- og straffeattest.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 18

Henvendelse om yderligere information og besøg skal ske til pædagog Lone eller leder Jacob Bertelsen på 21 58 55 29 eller jacob.bertelsen@herlev.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her