Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til kompleks databehandling og fakturering i Statens It

Ønsker du at arbejde med databehandling, økonomistyring og aktivitetsbaseret afregning på it-området? Statens It søger en barselsvikar til enheden for kundefakturering med ansættelse snarest mulig frem til 31. oktober 2018.

Du skal have mod på spændende og udfordrende opgaver i en hverdag præget af stor selvstændighed og lyst til at arbejde med kompleks databehandling og aktivitetsbaseret kundefakturering. 
 
Om stillingen 
Sammen med dine gode kolleger driver du vores kundefakturering, som er i løbende forandring i takt med, at vi udbyder nye services, får nye kunder og der opstår nye behov for data hos kunderne.  
 
Du skal blandt andet arbejde med:

  • Rapportering i forbindelse med fakturering af kunderne 
  • Formidling af komplekse data 
  • Afholdelse af kundemøder 
Stillingen har et klart udviklingsmæssigt perspektiv og vil byde på faglige og personlige udfordringer i en statslig styrelse og en større it-virksomhed i vækst. Kendskab til it er ikke en forudsætning, men det er en forudsætning, at du mestrer EXCEL på højt niveau. Du er den helt rigtige til jobbet, hvis du: 
  • har drivkraft og gå-på-mod, og du går selvstændigt til opgaverne med godt humør 
  • er systematisk, struktureret og analytisk i din tilgang 
  • har flair for tal og er avanceret bruger af Excel  
  • trives med faste driftsopgaver, men også gerne deltage i mere udviklingsprægede opgaver 
  • stiller høje krav til kvaliteten af eget arbejde og leverer resultater af høj standard   
Om os
Statens It er en styrelse i Finansministeriet, som driver it-drift for 12 ministerområder og deres ca. 17.000 brugere. I modsætning til mange andre styrelser har vi ikke en fast bevilling på finansloven. Vi får i stedet vores indtægter ved at afregne kunderne på baggrund af deres faktiske forbrug af Statens It’s services, og det er det, dit arbejde koncentrerer sig om. 

Du vil blive en del af Team Forretningsunderstøttelse, der ud over kundeafregning også arbejder med indtægtsbudgettering, prisberegninger, rapportering på KPI’er, udarbejdelse af businesscases for nye kunder, udvikling af nye services samt intern og ekstern kommunikation. 
 
Vi kan tilbyde at blive en del af et team med drive, faglig sparring og godt humør, og som hele tiden stræber efter at udvikle området, så vores service til kunderne og huset bliver endnu bedre.  
 
Ansættelsesvilkår 
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.  
 
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode via PET-graden FORTROLIGT. 
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Stampe på 20667834 eller Lene.stampe@statens-it.dk.
 
 
Ansøgning 
Din ansøgning med CV og eventuelle bilag sendes via www.statens-it.dk senest den 11. februar 2018. Tryk på knappen ’Søg stillingen’.  
 
Statens It opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  


Statens It er en styrelse i Finansministeriet. I Statens It arbejder vi med at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her