Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til matematik & fysik i udskolingen på Mosedeskolen

Vi søger en uddannet lærer til primært at varetage matematik og fysik i udskolingen. Derudover suppleres stillingen med andre skolefag og understøttende undervisning.  
Barselsvikariatet er fra primo feb. og?forventes at være af et års varighed.   
 
Vi kan som skole tilbyde glade, forventningsfulde og ambitiøse elever og forældre, samt kolleger der er anerkendende, åbne og fagligt fokuseret. Her ud over, så har vi nye lækre indendørs faciliteter, som er blevet til i forbindelse med et skole+ projekt.?  
 
Mosedeskolen er en sund og veldrevet folkeskole med gode fysiske rammer med 3 spor, der befolkes af 741 elever og 82 motiverede og udviklingsorienterede medarbejdere. Alle lærere har iPad og Macbook, og alle elever har iPads, som bliver brugt i undervisningen. Skolen har en meget engageret forældregruppe, der er meget optaget af at være en del af skolen. ?  
Greve kommunes skolevæsen har fokus på arbejdet med trivsel og sundhed, digital skole – 1:1 –skolen, innovation og kreativitet samt inklusion.?  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
 
Har du lyst til at blive en del af vores skole, så kontakt Line Vahlgren tlf: 20688822 for en uddybende snak eller for at komme forbi og se Mosedeskolen. Der vil løbende blive afholdt samtaler.?  
 
   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her